Daha çok olaylar olcak Cevher bir dışarı çıksın Bu adam Kurtlar Vadisine gelmeli kesinlikle dehşet oynuyor @takasDaha uzar ya baksana Derin Devlet koruyor adamı yani.
Unutmamalıydın. Az daha ciddiye al görevini yarısını ben paylaştım zaten.Panpa bir video izliyordum da unuttum.
Çarpık bacaklıya bak hele paylaş nolmuş öldün mü ben de sana paylaşırım ihtiyacın olduğunda.Unutmamalıydın. Az daha ciddiye al görevini yarısını ben paylaştım zaten.
8 DK Reklam vardı 8.1 Küsür Reyting almış eğer Reklam olmasaydı 14 Reyting görürdü bence.Aynen ya çok erken bitiyo biraz daha geç girse reklama 23.15 gibi ne güzel olcak
Benim yardıma ihtiyacım olmaz. Ama büyük konuşmayalım yine de.Çarpık bacaklıya bak hele paylaş nolmuş öldün mü ben de sana paylaşırım ihtiyacın olduğunda.
Aynen 10'dan yukarı alıcağı kesindi8 DK Reklam vardı 8.1 Küsür Reyting almış eğer Reklam olmasaydı 14 Reyting görürdü bence.
O gün geldiğinde çok pis avucumun içine alacağım seni sen bile pişman olacan bu sözüne.Benim yardıma ihtiyacım olmaz. Ama büyük konuşmayalım yine de.
Evet süpürüldü reytinglerde Rıza Baba tarafındanumarım bugün reytingleri bugünün saraylısı süpürmüştür
Sanki bir tek sen varsın yardım isteyebileceğim.O gün geldiğinde çok pis avucumun içine alacağım seni sen bile pişman olacan bu sözüne.
Evet süpürüldü reytinglerde Rıza Baba tarafından
Gün gelir devran döner keser gelir sap döner o sap yine döner döner O zaman görürüm seni.Sanki bir tek sen varsın yardım isteyebileceğim.
Dizi reklamda bile zirvede Rıza Baba bu bağımlı ediyo kendisinerıza babaya pompy gaz verdi tam sönecekti dizi bastı reklamı dizi tavan yaptı