Daha çok olaylar olcak Cevher bir dışarı çıksınDaha uzar ya baksana Derin Devlet koruyor adamı yani.![]()
Unutmamalıydın.Panpa bir video izliyordum da unuttum.![]()
Çarpık bacaklıya bak hele paylaş nolmuş öldün mü ben de sana paylaşırım ihtiyacın olduğunda.Unutmamalıydın.Az daha ciddiye al görevini yarısını ben paylaştım zaten.
![]()
8 DK Reklam vardı 8.1 Küsür Reyting almış eğer Reklam olmasaydı 14 Reyting görürdü bence.Aynen ya çok erken bitiyo biraz daha geç girse reklama 23.15 gibi ne güzel olcak![]()
Benim yardıma ihtiyacım olmaz.Çarpık bacaklıya bak hele paylaş nolmuş öldün mü ben de sana paylaşırım ihtiyacın olduğunda.![]()
Aynen 10'dan yukarı alıcağı kesindi8 DK Reklam vardı 8.1 Küsür Reyting almış eğer Reklam olmasaydı 14 Reyting görürdü bence.
O gün geldiğinde çok pis avucumun içine alacağım seni sen bile pişman olacan bu sözüne.Benim yardıma ihtiyacım olmaz.Ama büyük konuşmayalım yine de.
![]()
Evet süpürüldü reytinglerde Rıza Baba tarafındanumarım bugün reytingleri bugünün saraylısı süpürmüştür![]()
Sanki bir tek sen varsın yardım isteyebileceğim.O gün geldiğinde çok pis avucumun içine alacağım seni sen bile pişman olacan bu sözüne.![]()
Evet süpürüldü reytinglerde Rıza Baba tarafından![]()
Gün gelir devran döner keser gelir sap döner o sap yine döner dönerSanki bir tek sen varsın yardım isteyebileceğim.![]()
Dizi reklamda bile zirvede Rıza Baba bu bağımlı ediyo kendisinerıza babaya pompy gaz verdi tam sönecekti dizi bastı reklamı dizi tavan yaptı![]()