Geribimi herkes ilk haftalarda destekliyordu şimdi kim yuksek alıyorsa herkes onu destekliyor..Ben kaldım arkasında bırakmıcam bırakmıcamkocanın eli ayağı artık birbirine dolastı ne yapsa olmaz artık
Geribimi herkes ilk haftalarda destekliyordu şimdi kim yuksek alıyorsa herkes onu destekliyor..Ben kaldım arkasında bırakmıcam bırakmıcamkocanın eli ayağı artık birbirine dolastı ne yapsa olmaz artık
Geribimi herkes ilk haftalarda destekliyordu şimdi kim yuksek alıyorsa herkes onu destekliyor..Ben kaldım arkasında bırakmıcam bırakmıcamAma reytingi yukselir(umarim) bak ozaman nasıl herkes Huzur safına gecicek
Huzur Sokağı 20:10 başlıyor(Jenerik)
Evet yeni bölüm başladi da şimdi reklama geçti...ben bütün huzurcuları diloşcu yaptım aga
- - - Ekleme - - -
oha yeni bölüm mü ?
Bence 7 görsün şükretsin😛dila bügün sbt de rahat 8 gecer anlıktaa
Bence 7 görsün şükretsin😛
Ali Kaptan evlenme teklifi ederken içine Küçük Osman kaçmiş gibi masumca mı konuşmaya calişmiş napmiş "Dila Benimle Evlenirmisin" derken o ses tonu duygusu ne öyle yaaa😕
Şantajı unutma7 her hafta goruyor rekor kırması gerek oda 9 en az
ızleyınce daha ıyı anlarız da adam kibar romantik işte ses tonu kısık ediyor baya bakalım neler olcak tecavüz öpüşme bol bu hafta
Şantajı unutmaFragmanda bi hizmetçi evin gelini galiba ondan bileziklerini isterken gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?