Geribimi herkes ilk haftalarda destekliyordu şimdi kim yuksek alıyorsa herkes onu destekliyor..Ben kaldım arkasında bırakmıcam bırakmıcamkocanın eli ayağı artık birbirine dolastı ne yapsa olmaz artık![]()
Geribimi herkes ilk haftalarda destekliyordu şimdi kim yuksek alıyorsa herkes onu destekliyor..Ben kaldım arkasında bırakmıcam bırakmıcamkocanın eli ayağı artık birbirine dolastı ne yapsa olmaz artık![]()
Geribimi herkes ilk haftalarda destekliyordu şimdi kim yuksek alıyorsa herkes onu destekliyor..Ben kaldım arkasında bırakmıcam bırakmıcamAma reytingi yukselir(umarim
) bak ozaman nasıl herkes Huzur safına gecicek
![]()
Huzur Sokağı 20:10 başlıyor(Jenerik)
Evet yeni bölüm başladi da şimdi reklama geçti...ben bütün huzurcuları diloşcu yaptım aga
- - - Ekleme - - -
oha yeni bölüm mü ?
Bence 7 görsün şükretsin😛dila bügün sbt de rahat 8 gecer anlıktaa
Bence 7 görsün şükretsin😛
Ali Kaptan evlenme teklifi ederken içine Küçük Osman kaçmiş gibi masumca mı konuşmaya calişmiş napmiş "Dila Benimle Evlenirmisin" derken o ses tonu duygusu ne öyle yaaa😕
Şantajı unutma7 her hafta goruyor rekor kırması gerek oda 9 en az![]()
ızleyınce daha ıyı anlarız da adam kibar romantik işte ses tonu kısık ediyor baya bakalım neler olcak tecavüz öpüşme bol bu hafta![]()
Şantajı unutmaFragmanda bi hizmetçi evin gelini galiba ondan bileziklerini isterken gördüm