18 Ocak 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kocanın eli ayağı artık birbirine dolastı ne yapsa olmaz artık :D:d
Geribimi herkes ilk haftalarda destekliyordu şimdi kim yuksek alıyorsa herkes onu destekliyor..Ben kaldım arkasında bırakmıcam bırakmıcam :F:F Ama reytingi yukselir(umarim:X) bak ozaman nasıl herkes Huzur safına gecicek :X

dila bügün sbt de rahat 8 gecer anlıktaa

- - - Ekleme - - -

dilada kısa tutcak sanırım

Bi haberde okumuştum ama ayrı konusunu açmadım. Yaparım Bilirsin henüz bitmeyecek. Stüdyoyu falan değiştirmişler. Arka Fon`u bir az ışıklandırmışlar. Ama bu reytinge etki etmez.

Bence 7 görsün şükretsin😛

Ali Kaptan evlenme teklifi ederken içine Küçük Osman kaçmiş gibi masumca mı konuşmaya calişmiş napmiş "Dila Benimle Evlenirmisin" derken o ses tonu duygusu ne öyle yaaa😕

7 her hafta goruyor rekor kırması gerek oda 9 en az :D
ızleyınce daha ıyı anlarız da adam kibar romantik işte ses tonu kısık ediyor baya bakalım neler olcak tecavüz öpüşme bol bu hafta :D

20:00 - 20:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 5.28 , 2) ATV: 3.92 , 3) STAR: 3.55 , 4) FOX: 3.36 , 5) KANAL7: 3.05

7 her hafta goruyor rekor kırması gerek oda 9 en az :D
ızleyınce daha ıyı anlarız da adam kibar romantik işte ses tonu kısık ediyor baya bakalım neler olcak tecavüz öpüşme bol bu hafta :D
Şantajı unutma:X Fragmanda bi hizmetçi evin gelini galiba ondan bileziklerini isterken gördüm

dila özeti bitmiş , yeni bölüme 2dk. kaldı yazıyo :) yani 20:30da yeni bölüm başlayacak jenerikten sonra