18 Ocak 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
reyiz sakin ol

rekorsa rekor twittersa twitter reytingse reyting internette izlenmeyse en kralı hayransa kralı
kimden bahsettiğimi anlamışsınızdır

revan kavga mı cıkarmak istiyon beni kıskırtıyon?
sen dila hanıma kötü diyemessin kaç kere izledin bu diziyi ? benim tarzım edğil dersin anlarız da kalitesiz diye nasıl konusuyon?
bu forumda bir kaliteden sen mi anlıyon ? senni yalan dünya çok kaliteli demi ondan yerlerde sürünüyor gün değiştiriyor hep.
dizinden anlamayan dilaya kalitesiz der senaryo felan ne b ilmeyen zaten gider anca komedi izler.
dila son yıllarda yapılan en kaliteli proje tabi bunu herkes anlıyamaz !!

nsini sorguluyosunuz ab=kalite bilim diyor biz değil

ab=çakma işleri izler tecavüz öpüşme sevişme kalitesizlik

Bizim orda bir laf vardır:

Meyve vermiş bir bahçeyim ben ürünümü satamadım
Bilinizki ne haldayım leçel şurup yapamadım.

İmza:

- - - Ekleme - - -

Senin düşüncen.

yeşim şu sarışın yeşil gözlü olanmı yeni giren kız

Yok Yeşim Salkım'ı diyorumda o kız Aşk Bir hayal dizisinde bildiğin sapıktı
Huzur'da da öyle olsun ama daha abartısız daha entrikalısı olsun.O kızın yerine Ceyda gelseydi
dizi uçardi kesin...

ab=kalitesizlik açık ve net
total=70 milyon tüm halk bilmem anlatabildim mi

kanıt var mı yok

AB'de 70 milyondan yahu

Hatta 70 milyonun içinden "seçilmiş" insanlardır.Kalitesi varki seçiliyorlar.

parası olduğu için seçiliyo reyiz açık ve net
ab de 70 milyondan yanş totalden bilmem anlatabildim mi

yav ab reytingleri hep yanıltmaca saçma sapan iş.
totele bakcan

Nejat İşler Behzat Ç.'de

AB'de 70 milyondan yahu

Hatta 70 milyonun içinden "seçilmiş" insanlardır.Kalitesi varki seçiliyorlar.
70milyondan kısmı doğruda..seçilmiş insanlar kısmı nasıl oluyor onu anlamadım...matrixteki neo gibi mi özel seçilmiş....böyle birşey yok...sadece üniversite-lise karışımı bir grup oluşturmuşlar..ab grubu koymuşlar adını..özel seçim diyolar adına..bir sürüde geyik türetmişler üstüne...şehir efsaneleri falan....yok kaliteymiş..yok reklamı bunlar seçiyomuş..hepsi de palavra çıktı...totaldeki yüzde 9 luk bi grupcuk sadece....totalde iş yapmayan programların avuntusu...4 grubu yayınlamak ayrı ayrı yer kaplayacağından bu grubun listesini veriyolar totalle birlikte..yoksa iş kaliteye kalsa benle sen dahil herkes üniv.-lise mezunu artık bu ülkede....

Yeni evren gereği A/B'deki elit kesim çok küçüldü,A/B artık ağırlıklı olarak lise mezunlarından oluşuyor.Total'de de ağırlık lise mezununda,yani iki kategori arasında pek bir fark yok.Birkaç istisna dizi dışında iki kategoride de herkes yakın reyting alıyor.