Ooooouuuyyyy Allah Sen Bilirsin.ab grubunun sultanı demişse üstüne lf söyleek kisenin haddine düşmez dilber halaoyyy terledim ha
Ooooouuuyyyy Allah Sen Bilirsin.ab grubunun sultanı demişse üstüne lf söyleek kisenin haddine düşmez dilber halaoyyy terledim ha
arka sokaklar?reyiz sakin ol
rekorsa rekor twittersa twitter reytingse reyting internette izlenmeyse en kralı hayransa kralı
kimden bahsettiğimi anlamışsınızdır
A/B halk değil mi?
Bana göre öyle.
A/B yapımları genellikle kaliteli oluyor.
Totalde yüksek çıkan yapımları kaliteli kalitesiz diye ayıran yok.
Bana göre A/B dizileri kaliteli, Total dizileri kalitesizdir. Bu kadar basit.
EN somut örnekler: Akasya Durağı, Arka Sokaklar, Alev Alev, Benim İçin Üzülme, Hayat Devam Ediyor, Dila Hanım ve bir sürü başka diziler. Dahasını yazardım ama ceza gelir diye yazmadım. Bu benim şahsi görüşüm.
nsini sorguluyosunuz ab=kalite bilim diyor biz değilrevan kavga mı cıkarmak istiyon beni kıskırtıyon?
sen dila hanıma kötü diyemessin kaç kere izledin bu diziyi ? benim tarzım edğil dersin anlarız da kalitesiz diye nasıl konusuyon?
bu forumda bir kaliteden sen mi anlıyon ? senni yalan dünya çok kaliteli demi ondan yerlerde sürünüyor gün değiştiriyor hep.
dizinden anlamayan dilaya kalitesiz der senaryo felan ne b ilmeyen zaten gider anca komedi izler.
dila son yıllarda yapılan en kaliteli proje tabi bunu herkes anlıyamaz !!
Senin düşüncen.revan kavga mı cıkarmak istiyon beni kıskırtıyon?
sen dila hanıma kötü diyemessin kaç kere izledin bu diziyi ? benim tarzım edğil dersin anlarız da kalitesiz diye nasıl konusuyon?
bu forumda bir kaliteden sen mi anlıyon ? senni yalan dünya çok kaliteli demi ondan yerlerde sürünüyor gün değiştiriyor hep.
dizinden anlamayan dilaya kalitesiz der senaryo felan ne b ilmeyen zaten gider anca komedi izler.
dila son yıllarda yapılan en kaliteli proje tabi bunu herkes anlıyamaz !!
yeşim şu sarışın yeşil gözlü olanmı yeni giren kız
bunlar her dizide vrab=çakma işleri izler tecavüz öpüşme sevişme kalitesizlik
nsini sorguluyosunuz ab=kalite bilim diyor biz değil
bilimle anlşsan dişimi kırarımab=kalitesizlik açık ve net
total=70 milyon tüm halk bilmem anlatabildim mi
ab değil evet bilimsel gerçekler ab ile totali 2+ dfark olanalr kalitesizdiremre bir düzgün yazda ne dediğini anlıyak ya ab felan değil benim konum
AB'de 70 milyondan yahuab=kalitesizlik açık ve net
total=70 milyon tüm halk bilmem anlatabildim mi
AB'de 70 milyondan yahu
Hatta 70 milyonun içinden "seçilmiş" insanlardır.Kalitesi varki seçiliyorlar.
70milyondan kısmı doğruda..seçilmiş insanlar kısmı nasıl oluyor onu anlamadım...matrixteki neo gibi mi özel seçilmiş....böyle birşey yok...sadece üniversite-lise karışımı bir grup oluşturmuşlar..ab grubu koymuşlar adını..özel seçim diyolar adına..bir sürüde geyik türetmişler üstüne...şehir efsaneleri falan....yok kaliteymiş..yok reklamı bunlar seçiyomuş..hepsi de palavra çıktı...totaldeki yüzde 9 luk bi grupcuk sadece....totalde iş yapmayan programların avuntusu...4 grubu yayınlamak ayrı ayrı yer kaplayacağından bu grubun listesini veriyolar totalle birlikte..yoksa iş kaliteye kalsa benle sen dahil herkes üniv.-lise mezunu artık bu ülkede....
AB'de 70 milyondan yahu
Hatta 70 milyonun içinden "seçilmiş" insanlardır.Kalitesi varki seçiliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?