Reytingler şaka mı? 😱 bayram geliyor diye herkes memleketine gittiği içindir diye umuyorum.
1 ayda 1 saat değil, 30 dk ileri gidiyor, en geç ezan 20:00'de. Bilemiyorum belki de faktörlerden biri olabilir..Son günlerde İftar saati dizi saatlerine yaklaştı. 1 ayda 1 saat fark etti. Yemek ye, çay iç, sohbet derken aynı semtte bile olsan eve gelmen 21:00'i buluyor. (İftara misafir gelme durumu için de misafirin evine gitmesi) Reyting cihazı olan kişiler için, misafirlik biraz da uzadı mı o günün reytingi iptal.
Ayy taktın aile sende tüm dizilerde düşüş senin dert aile Allah Allah düş şu dizinin yakasındanAile fena çökmüş
Bu sert düşüşe yorumların kapalı olması gerekir
Galiba insanlar ya evlerinde bayram hazırlığı temizlik vb yapıyor ya da ara tatil olduğu için memleketlerine ailelerine gittiler çünkü ramazandan desek olmaz yaklaşık 1 aydır ramazandayız sonuçta, ramazan dün başlamadı.
Geçen haftadan bu haftaya tek fark bu.
Bayramla birlikte seçimlere 20 küsür gün kalması nedeniyle odağın dizilerden çıkıp haber kanallarına kaymasının etkisi de görülmüş olabilir.Son günlerde İftar saati dizi saatlerine yaklaştı. 1 ayda 1 saat fark etti. Yemek ye, çay iç, sohbet derken aynı semtte bile olsan eve gelmen 21:00'i buluyor. (İftara misafir gelme durumu için de misafirin evine gitmesi) Reyting cihazı olan kişiler için, misafirlik biraz da uzadı mı o günün reytingi iptal.
Ben bi gidip hızlandırılmış tur ile dizinin son bölümüne bakayımBu nasil bir hisim, nasil bir gif güzelligidir böyle
Bu nasil bir hisim, nasil bir gif güzelligidir böyle
İsveçli Heidi hoplaya hoplaya gelin çocuklar , el elele verin çocuklarBen bi gidip hızlandırılmış tur ile dizinin son bölümüne bakayım