Her gün yeni resim hazırlamak çok zor olur o yüzden şu gayet iyi. Hatta bu konuya da ekliyorum.Ben Pazartesi açtığımda düşünmüştüm aslında yeni fotoğraflar hazırlamayı ama üşendim.
Her gün yeni resim hazırlamak çok zor olur o yüzden şu gayet iyi. Hatta bu konuya da ekliyorum.Ben Pazartesi açtığımda düşünmüştüm aslında yeni fotoğraflar hazırlamayı ama üşendim.
Ben Pazartesi açtığımda düşünmüştüm aslında yeni fotoğraflar hazırlamayı ama üşendim.
Her gün yeni resim hazırlamak çok zor olur o yüzden şu gayet iyi. Hatta bu konuya da ekliyorum.@Bully
Her zaman Şerlok beyciğim
O geçen gün benim izlemediğim sadece Anlat Bakalım olan bölüm bile 10+ almış, bu sezon meydan tamamen Acun'a kaldığı için bir olay olmasına gerek yok izlenmesi içinDün millet Sercan Nisa için baktilar. Bugünde Acun'un yarışmacılara patlamasını izleyecek. Oyüzden evet bu akşamda Survivor'da olacağım
önden evi temizleyeceğim@MasacRE
Keyif kahvemi yapıp keyifle izleyeceğim
Benim gibi arada bakanlar olay olunca izliyorlar. Onu demek istedimO geçen gün benim izlemediğim sadece Anlat Bakalım olan bölüm bile 10+ almış, bu sezon meydan tamamen Acun'a kaldığı için bir olay olmasına gerek yok izlenmesi için
Ama sen olay için izlemedim demiştinBenim gibi arada bakanlar olay olunca izliyorlar. Onu demek istedim
Dün Yasin'i azarladı diye ilgimi çekip bakmıştımAma sen olay için izlemedim demiştinOlay olmayınca izlemeyecek misin yoksa
Bugün de komple ünlüleri azarlayacakDün Yasin'i azarladı diye ilgimi çekip bakmıştımSercan Nisa için değil
Dünkindeydi o hareketBugün de komple ünlüleri azarlayacakMert hareket çekmiş galiba, eğer sebep oysa bakalım nasıl savunacaksın herifini
Her zaman Şerlok beyciğimSenin de ilgini çekmeyi başardık mı
Fragmandan değil miymiş o hareketDünkindeydi o hareketBugün mevzu baskadır (avatarımdan attım zaten)
Aycan'da çekmişti hareket zamanında@Maskeli Fedai
Henüz TV'nin başına geçmedim ama duyumlarıma göre başlamış Şerlok beyciğimBaşlarken haber salın Utku beyciğim.
Henüz TV'nin başına geçmedim ama duyumlarıma göre başlamış Şerlok beyciğim
Normalde daha geç başlıyordu aslında ama bölümün içeriği dolu diye böyle yaptı herhalde Şerlok beyciğimAcun bey özet vermiyor herhalde Utku beyciğim.
Fragmandan değil miymiş o hareketNeyse en azından avatarından atmışsın o da bir başlangıç olsun
Dün millet Sercan Nisa için baktilar. Bugünde Acun'un yarışmacılara patlamasını izleyecek. Oyüzden evet bu akşamda Survivor'da olacağım
önden evi temizleyeceğim@MasacRE
Keyif kahvemi yapıp keyifle izleyeceğim
Çok düşüncelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?