bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 51,284
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
ATV Cuma günlerini ateşe attı. Yasak birkaç haftaya kalkar, Huzur Sokağı'nı bitirdiklerine pişman olmuşlardır.
İzle bence de süper bir dizidir Özlem karakterini çok seveceğini düşünüyorum.karagülü tebrik ediyorum fox kanalı işini bişiyor gerçekten kanal d show tv uzun zamandır zirvede dizi bulunduramazken fox tv lale devri şimdide karagülle iyi işelr yapıyor özellikle karagülü merk etmeye başladım ilk bölümden başlamayı düşnüüyorum cuma günleri dizim yok zaten 🙂🙂
Beyaz için sözümü tuttumKaragül iki grupta da çok iyi sonuçlar alarak zirvede yer almayı başarmış tebrikler. Böylece dizi totalde yine 2.oldu haftalıklarda.
Medcezir çok iyi bir bölümle ekranlara gelmesine rağmen düşüş yaşamış. Dünkü bölüm bu oranları hak etmiyordu. Haftaya yeniden ab'de zirveyi alırız umarım.
Yalan Dünya ab'de çok iyi gitmiş.
Dila Hanım totalde düşüş yaşasa da iyi yine..
Beyaz Show ab'de çok iyi bir yükseliş yakalamış. Dün baya eğlenceli bir program oldu normal.
Yasak çok kötü maalesef.. Yeni sezonda başlasa tutabilirdi belki annem güzel dizi olduğunu söylüyor..
Evet Sıla'n yükseltti programı ödül olarak 1 hafta uğraşmam belki senle.Beyaz için sözümü tuttum
Sen zaten benimle uğraşamazsın o yüz kaldı mı sen de hala.Evet Sıla'n yükseltti programı ödül olarak 1 hafta uğraşmam belki senle.
Dün de Karagül reklam arasında açtım Yalan Dünya'yı Şevval Sam'ın çıktığı sahneye denk geldim. Vasfiye süperdiSıla Yalan Dünyaya gelseydi de A/B'de 7 reytingi geçseydik.
@denizz19'i de katarsak Total'de de yükselir.
Niyeymiş her türlü uğraşırım ben.Sen zaten benimle uğraşamazsın o yüz kaldı mı sen de hala.
Dün de Karagül reklam arasında açtım Yalan Dünya'yı Şevval Sam'ın çıktığı sahneye denk geldim. Vasfiye süperdi
Cezeryen AB grubunda da yenildi ama.Niyeymiş her türlü uğraşırım ben.
Halk kaliteden anlamıyor. 😛 Sevdaluk'una sataşırım ben de kolay lokma zaten.Cezeryen AB grubunda da yenildi ama.
Halk kaliteden anlasa Sevdaluğu izler haklısınHalk kaliteden anlamıyor. 😛 Sevdaluk'una sataşırım ben de kolay lokma zaten.
Kesinlikle Sıla farkı. O kalitede bir sanatçı gelmiş yükselmezse ayıp.Medecezir kötü gitmiş,Beyaz Show'un yükselmesine sevindim
Sıla farkı.
en azından dediğinin komikliğinin farkndasın bu da bir gelişmedirYasak çok kötü gitmiş.Öğlen tekrarını izledim.Dizi gerçekten gündüzleri iyi gidiyormuş PT'lik bir dizi değil
Medcezir AB'si nolmuş??? Karadayı gibi AB'si büyük düşük yaşamış😱 TNS ay yapıma karşi büyük komplolar peşinde heralde
Karagül'de iyi toparlamiş AB'sini. Hadi hayırlısı.