18 Nisan 2014 Cuma Reyting Sonuçları

ATV Cuma günlerini ateşe attı. Yasak birkaç haftaya kalkar, Huzur Sokağı'nı bitirdiklerine pişman olmuşlardır. :)

dün medceziri biraz takıldım i orjinal konudan sapmış poliscilik oynuyorlardi)) bu dizi ergenlerin dizisi yahu iki tane birbirine yakışan iki kişi bulmussun ayırıp ayırıp birleştireceksiniz ne diye poliscilik oynarsıniz yahuu)))

Karagül süper 2 gruptada Medcezir düşük gitmiş Ab'de zirveyi kaptırmış Yalan Dünya Ab'de gayet iyi

karagülü tebrik ediyorum fox kanalı işini bişiyor gerçekten kanal d show tv uzun zamandır zirvede dizi bulunduramazken fox tv lale devri şimdide karagülle iyi işelr yapıyor özellikle karagülü merk etmeye başladım ilk bölümden başlamayı düşnüüyorum cuma günleri dizim yok zaten 🙂🙂
İzle bence de süper bir dizidir Özlem karakterini çok seveceğini düşünüyorum. :D

Karagül iki grupta da çok iyi sonuçlar alarak zirvede yer almayı başarmış tebrikler. Böylece dizi totalde yine 2.oldu haftalıklarda. :)

Medcezir çok iyi bir bölümle ekranlara gelmesine rağmen düşüş yaşamış. Dünkü bölüm bu oranları hak etmiyordu. Haftaya yeniden ab'de zirveyi alırız umarım. :)

Yalan Dünya ab'de çok iyi gitmiş. :)

Dila Hanım totalde düşüş yaşasa da iyi yine..

Beyaz Show ab'de çok iyi bir yükseliş yakalamış. Dün baya eğlenceli bir program oldu normal. :)

Yasak çok kötü maalesef.. Yeni sezonda başlasa tutabilirdi belki annem güzel dizi olduğunu söylüyor..

Karagül iki grupta da çok iyi sonuçlar alarak zirvede yer almayı başarmış tebrikler. Böylece dizi totalde yine 2.oldu haftalıklarda. :)

Medcezir çok iyi bir bölümle ekranlara gelmesine rağmen düşüş yaşamış. Dünkü bölüm bu oranları hak etmiyordu. Haftaya yeniden ab'de zirveyi alırız umarım. :)

Yalan Dünya ab'de çok iyi gitmiş. :)

Dila Hanım totalde düşüş yaşasa da iyi yine..

Beyaz Show ab'de çok iyi bir yükseliş yakalamış. Dün baya eğlenceli bir program oldu normal. :)

Yasak çok kötü maalesef.. Yeni sezonda başlasa tutabilirdi belki annem güzel dizi olduğunu söylüyor..
Beyaz için sözümü tuttum :F

Yasak çok kötü gitmiş.Öğlen tekrarını izledim.Dizi gerçekten gündüzleri iyi gidiyormuş PT'lik bir dizi değil:F:F

Medcezir AB'si nolmuş??? Karadayı gibi AB'si büyük düşük yaşamış😱 TNS ay yapıma karşi büyük komplolar peşinde heralde :F:F

Karagül'de iyi toparlamiş AB'sini. Hadi hayırlısı.

Yasak çok kötü gitmiş.Öğlen tekrarını izledim.Dizi gerçekten gündüzleri iyi gidiyormuş PT'lik bir dizi değil:F:F

Medcezir AB'si nolmuş??? Karadayı gibi AB'si büyük düşük yaşamış😱 TNS ay yapıma karşi büyük komplolar peşinde heralde :F:F

Karagül'de iyi toparlamiş AB'sini. Hadi hayırlısı.
en azından dediğinin komikliğinin farkndasın bu da bir gelişmedir :F

@EveN my bu bölümde ab 11 gelmeliydi demişsin zaten gelecekti ama karşısında (ilk 1 saatinde) 10 reytinglik gs maçı vardı,ve bütün diziler kpa,ad falan düştüler ama my buna rağmen abde yaklaşık 1 reyting gibi bi oranda yükseldi ve 10.5 aldı maç olmasaydı zaten 12 falan gelirdi ama vardı o yüzden okadar yüksek gelemedi

Medcezir fena toslayıp Ab'yi de kaybetmiş.Hatta bununlada yetinmeyip Total olmuş.Düşüşü devam eder gibi.Öyle hissediyorum.:A
Karagül güzel gidiyor.Ab'de de Zirvyi almış.Tebrikler.
Yalan Dünya yükselmiş ancak Yasak fena çakılmış.Deniz Çakır'a yazık oldu.

Karagül başarılı olduğu totalde yine çok iyi reyting alırken A\B'de de yükseliş yaşayarak 1. olmuş.Tebrikler.
Medcezir düşüş yaşamış ve bu düşüş devam edebilir.
Yasak güzel bir dizi ama biraz durgun ilerliyor.Dizi her iki grupta 3 reytingi geçememiş.Umarım yükseliş yaşar.
Huzur Sokağı düşük reytinglerle ekranlara veda etmiş.
Yalan Dünya ve Beyaz Show A\B'de iyi gitmiş.