18 Nisan 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Aksiyon olacak demek herşeyi öğrenmek mi demek?

Ona bakarsan Vadi fragmanlarının altını okusan bütün vadiciler

"oha oa oha oha oha oha bu ne, bu bölüm rekor geliyor, aksiyon tavan yapacak, tarihin en iyi bölümü" diyorlar o spoi mi sayılıyo? :F

Demek istediklerimi anlamıyosun 😉 veya anlamak istemiyosun çünkü her durumda haksızsın.

----------;
SBT Vadinin anlıklarına dayanamayarak çöktü :)

Hadi takas hadi...

daha yeni başladı sakin ol hiçbir dizi ilk anlıkta 10 alamıyo 10 u hiçbi anlıkta alamıyo yani :kiki: vadi 16 ları geçecek bugün anlıkta ama beklediğimiz rekor gelmez atv yaptı yapacağı rezil kanal

boş konuşmayız biz :wink:

Çok iddialı olacak biliyorum ama haftalık ab zirve intikam :) bölüm revanın dediği gibi sezon finali gibyidi :)

Vadiciler bu bölümde bişey dikkatimi çekti ;
Polat abdülheylerin arabasının anahtarını alıp suya attığında kamera kayığa zoom yaptı farkettiyseniz sizce kayıktan bi atak olabilir mi ?
Sessizlik bakımından çok iyi sizce ?

İntikam gerçekten bu bölümüyle rekor kırmayı hakkediyodu.Öyle bir yerde bitirdiler ki diziyi,haftaya daha da artar.

oha forumunda herkes vadi mi izliyo yorumlara bak helal olsun be vadi farkı budur :D
1.si revan a boşa cevap yazmayın fazla kasıyo arkadaş dikkat çekmeye çalışıyop kimse cevap yazmazsa bi süre sonra susacaktır zaten kimse beni takmıyo diyerek :kiki: zaten kimse polat ölecek mi diye izlemiyo ömer baba nazife anne ve kızı tehlikede ömer babanın her an gidebilir boş boş konuşma gidip elin gavurunun çakmasını izleyenler DÜNYANIN EN BÜYÜK EN MÜTHİŞ DİZİSİNE LAF SÖYLEYEMEZ. birde gelip yok zaplerken yok şöyle yaparken tırı vırılarını geç senin ailende KURTLAR VADİSİ İZLİYO VE SEN HINCINI BURDA ÇIKARMAYA ÇALIŞIYON AMA SAKİN OL HERKES İZLİYO ZATEN :wink:

bölüme gelecek olursak harika ötesi dehşet bi bölümdü müzikler falan süper ötesiydi necai oyunculuğunu konuşturdu resmen ve en yakın rakibi intikama 10 reyting fark atıp reklamlarıyla bile geçerek rakipsiz bi efsane olduğunu gösterdi :D

KURTLAR VADİSİ ADAMI YERİNDEN ZIPLATIR nazife annenin tren sahnesinde yerimde duramadım resmen on numaraydı
atv nin saçmalaması olmasa en az 15-16 alırdık çok rahat şuraya bak ya şu dizi 21.45 te başlasa 18 den aşağı düşmez bunu düşünemeyen pana film ve atv ye yazıklar olsun bu kadar mı kör olurlar 21.45 yapsanıza

intikamı izleyen 1-2 kişi var zaten onlara soruyorum :kiki: çok mu heycanlıydı fazla heycana gerek yok önümüzde ki 100 bölümün senaryosu ve diyalogları elimizde neye heycanlanıyonuz :kiki: :kiki:

ATV saçma salak reklam düzenini uygulayacak başka bölüm bulamadı mı acaba? Hayretler ya. Mantıkları ne anlasak keşke.