18 Nisan 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 1 7.7%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 7 53.8%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

• Türk'ün Uzayla İmtihanı (Show)

• Çocuklar Duymasın (ATV)

• Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 2 15.4%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 15.4%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Sonuçlar belli oldu.

Muhteşem Yüzyıl iki grupta da yine açık ara zirvede.

Kuzey Güney bir haftalık aradan sonra düşüş yaşayarak geri döndü. Yine de ikinci sıradaki yerini kimselere bırakmadı.

Sakarya Fırat özellikle totalde ciddi yükselişe geçerek üçüncü oldu.

Beni Affet, zirveye doğru ilerliyor. Günlük olarak yayınlanan dizi, altıncı sıraya kadar yükseldi.

Türk'ün Uzayla İmtihanı totalde kanalını idare etse de A/B'de çok gerilere düştü. Dizinin geleceği pek parlak gözükmüyor.

Çocuklar Duymasın eski günlerini mumla arıyor. Dizi, ciddi düşüş yaşadı bu hafta ve epey gerilerde kaldı...

Son düzenleme:
SBT giderayak direnmeye başladı. Şov yapmaya başladı, neyi varsa oraya koyuyor. Ama nafile sbt uğraşma yolcusun yolcu! Türkiye'de her şeyi ele geçirdiniz bari reytingleri rahat bırakın yahu!

SBT komik duruma düşüyor kanımca, RTÜK'ün son kararlarında anlık reyting yayınlamak kesinlikle yasaklandı, kararlar resmileşene kadar bu durumu çekeceğiz herhalde.

TNS'ye son 13 Gün !

Endgame buna neden bu Kadar kizdin anlanadim bence güzel birsey hemde kimse sonradan reytinglerle oynayamaz

Endgame buna neden bu Kadar kizdin anlanadim bence güzel birsey hemde kimse sonradan reytinglerle oynayamaz

Yayıncılık açısından çok tehlikeli anlık reyting paylaşmak, programcılar reytingimiz düştü diye saçma şeyler yaparak reytingi arttırmaya çalışabilir. Bildiğim kadarıyla Japonya hariç her yerde anlık reyting yasak.

Ya arkadaslar ben yayinci filan degilim izleyiciyim ve reyting takipcisiyim bu acidan bakinca bu uygulama Benim icin süper. Bu arada eger bir Kanal reytinglerim düstü diye sacmaliyorsa o kanali saten izlemem, saten bizim milletimizde artik akillandi öyle herseye kolay kolay kanmiyor eskiden adar in ciktigi programlar rekor kiriyordu ama gecenlerde tnt de cikti ilk 100 e bile giremedi yaaaa :)

Ya arkadaslar ben yayinci filan degilim izleyiciyim ve reyting takipcisiyim bu acidan bakinca bu uygulama Benim icin süper. Bu arada eger bir Kanal reytinglerim düstü diye sacmaliyorsa o kanali saten izlemem, saten bizim milletimizde artik akillandi öyle herseye kolay kolay kanmiyor eskiden adar in ciktigi programlar rekor kiriyordu ama gecenlerde tnt de cikti ilk 100 e bile giremedi yaaaa :)

Hala birisi ağlayınca, bağırınca, ben uçuyorum arkadaş diye kendini yerlere atınca programlar reyting kazanıyor, anlık reyting bu rezillikleri arttıracaktır, bu kesin diye düşünüyorum. Ayrıca sadece ben düşünmemişim, RTÜK de aynı nedenle yasakladı, gerekirse RTÜK'ün ilgili yazısını bulurum birazdan. :)

RTÜK'ün yasaklamasına rağmen SBT neden böyle bir uygulama başlattı anlamadım. Herhalde TNS gelince tamamen yok olmaktan korktular. Bu şekilde dikkat çekmeye çalışacaklar. :)

2 hafta sonra gerçek reytingler gelmeye başlayacak ve TV dünyasına yeniden hareket gelecek. Bu sezon gerçek reytingler olmadan epey sakin geçti ama gelecek sezondan itibaren TV dünyası yeniden hareket kazanacak. :)

istermisiniz arka sokaklar tkr akasya duragi falan düsüse geçsin tns de hiç belli olmaz bunda medya kuruluslari harekete geçemez

RTÜK'ün yasaklamasına rağmen SBT neden böyle bir uygulama başlattı anlamadım. Herhalde TNS gelince tamamen yok olmaktan korktular. Bu şekilde dikkat çekmeye çalışacaklar. :)

2 hafta sonra gerçek reytingler gelmeye başlayacak ve TV dünyasına yeniden hareket gelecek. Bu sezon gerçek reytingler olmadan epey sakin geçti ama gelecek sezondan itibaren TV dünyası yeniden hareket kazanacak. :)

Hakikaten ya, çok sıkıldık bu yıl. :D

Gerçi Star ve özellikle ATV dizi kıyımında önemli azaltmalar yaptılar, bu da iyi yönü herhalde. :)

Hakikaten ya, çok sıkıldık bu yıl. :D

Gerçi Star ve özellikle ATV dizi kıyımında önemli azaltmalar yaptılar, bu da iyi yönü herhalde. :)

İyi yönü mü kötü yönü mü emin değilim. Çok az izlenen birçok dizi devam etti bu yıl, eğer reytingler olmuş olsaydı yerlerine daha iyileri gelebilirdi.

Saat 11'de TRT4 yani TRT Çocuk en çok izlenen 4. kanalmış, bırakın Allah aşkına ya. :D

SBT'nin en büyük kusuru TRT oldu, hala vazgeçemedi TRT'yi ön plana çıkartmaktan. :D