Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşkilat reytingleri çakılmış.
Gs şampiyonluğunda beklenen düşüş ama miktarı çokmuş. Yinede zirve @TenTen
Haftaya geri yükselir.
Bu bölümün şampiyonluğa denk gelmesi şansızlık olmuş
Deha iyice dip yapıp veda etmiş. O da maçtan nasibini almış.
Dizilerin düşeceğini tahmin ediyordum ama bu kadar da değil.Galatasaray'ın şampiyonluğu cidden çok etkilemiş
Teşkilat adeta çökmüş, ben 5 - 6 bekliyordum AB de 3 almış
Deha 1 reyting ile final yapmış, bölüm zaten güzelde değildi iyice batırmış o da
Ben yapımların maç sebebiyle düşüş yaşayacağına emindim ama bu kadar düşüş yaşayacağını tahmin etmemiştim. Maç + havalar ısındı kimse evde oturup dizi izlemek istemiyor.
Ben yapımların maç sebebiyle düşüş yaşayacağına emindim ama bu kadar düşüş yaşayacağını tahmin etmemiştim. Maç + havalar ısındı kimse evde oturup dizi izlemek istemiyor.
Bu arada yazmadan edemeyeceğim. Sosyal medyada dolaşırken Teşkilatın düşüşünü Aybüke ye bağlayanlar var.Abi adamlar 5.sezonunda + izleyicinin az olduğu pazar gününde + havalar ısındığını bir Mayıs akşamı + Türkiye de taraftarı bir hayli fazla olan Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması ve bölümün kötü olması dolayısıyla düştü.Bütün reyting düşüşünü neslihan'ın gidişine bağlayanları görünce yarılıyorum ya.O zaman geçen sezon bu dizi 7-8-9 alırdı gençler, analiz işini azaltalım.Haftaya yükselir.
Maç tüm yapımları etkilemiş. Survivor 2.04'e kadar düşmüş. Zaten kötüydü daha da kötü gitmiş.
Teşkilat gerçek reytingi bulmuş. 3.22'ye kadar düşmüş.
Deha 1.63 alarak bitmiş, çok çok kötü.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.