18 Mayıs 2025 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kim Milyoner Olmak İster? - 1144. Bölüm | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Çok Güzel Hareketler 2 - 203. Bölüm | Star TV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .

mesmeso

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
11,829
Puanı
1,060
1716390341161-png.127045

TAB.webp

ABC-4.webp

1715241908945-png.126797

Teşkilat reytingleri çakılmış.
Gs şampiyonluğunda beklenen düşüş ama miktarı çokmuş. Yinede zirve :A @TenTen
Haftaya geri yükselir.
Bu bölümün şampiyonluğa denk gelmesi şansızlık olmuş
Deha iyice dip yapıp veda etmiş. O da maçtan nasibini almış.

• Aynen
Reactions: TenTen
Dizilerin düşeceğini tahmin ediyordum ama bu kadar da değil.Galatasaray'ın şampiyonluğu cidden çok etkilemiş
Teşkilat adeta çökmüş, ben 5 - 6 bekliyordum AB de 3 almış
Deha 1 reyting ile final yapmış, bölüm zaten güzelde değildi iyice batırmış o da

Ben yapımların maç sebebiyle düşüş yaşayacağına emindim ama bu kadar düşüş yaşayacağını tahmin etmemiştim. Maç + havalar ısındı kimse evde oturup dizi izlemek istemiyor.

Gayet güzel sonuclar, millet mac izledi ve sampiyonlugu kutladi, evde TV basinda degildi. :D

Bu arada yazmadan edemeyeceğim. Sosyal medyada dolaşırken Teşkilatın düşüşünü Aybüke ye bağlayanlar var.Abi adamlar 5.sezonunda + izleyicinin az olduğu pazar gününde + havalar ısındığını bir Mayıs akşamı + Türkiye de taraftarı bir hayli fazla olan Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması ve bölümün kötü olması dolayısıyla düştü.Bütün reyting düşüşünü neslihan'ın gidişine bağlayanları görünce yarılıyorum ya.O zaman geçen sezon bu dizi 7-8-9 alırdı gençler, analiz işini azaltalım.Haftaya yükselir.

Maç tüm yapımları etkilemiş. :D Survivor 2.04'e kadar düşmüş. :D Zaten kötüydü daha da kötü gitmiş. :D
Teşkilat gerçek reytingi bulmuş. :D 3.22'ye kadar düşmüş. :D
Deha 1.63 alarak bitmiş, çok çok kötü.