18 Mayıs 2021 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    15
Hahahahahaha çok tatlısın, bak bak iç geçir benim diziler niye bu oranları alamıyor diye :F
Yoo alan alıyor mesela Kırmızı Oda. :A Er ya da geç onun Masumlar'ı geçeceği bir nokta gelecek bekle ve gör. :A

Baraj gibi kadın izleyici ağırlıklı bir işi izleyenler başka alternatif olmamasına rağmen kendisiyle yakın kitleye hitap edem Masumlar'ı tercih bile etmemiş halkın tercihi ortada. :A

Evet yoksa Baraj bitmesine rağmen Masumlar'ın anca 0.20-0.30 civarı yükselip yine komik duruma düştüğünü nasıl görürdük. :A
Sen milletin dizisine çamur atacağına kendi dizinin rezilliğine bak. :A İki dizi bitmesine rağmen yükselmeyi bırak feci şekilde düşüş yaşamış her grupta. :A

• Harika
Reactions: Carpe Diem
Sen milletin dizisine çamur atacağına kendi dizinin rezilliğine bak. :A İki dizi bitmesine rağmen yükselmeyi bırak feci şekilde düşüş yaşamış her grupta. :A
Kendisi başarısız dizi mıknatısı olduğu için artık iyice alıştı, üzülemiyor hekimoğlunun 2 reytinge düşüşüne, 1 reytingli dizisinden deneyimli artık :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and serhatt
Farkındayım ama final yapacağı için reytinglerinin önemi yok. :A

Naci mıymıyı o dizide olduğu sürece evet. :A
Kolayını bulmuşsun Menajerimi Ara için de benzer şeyleri söylüyorsun, yaz boyu devam kararı aldığı için reytingin önemi yok diye. :A Kimse izlemedikten sonra dizinin devamının ne önemi var sürünmekten başka bir şey değil. :A

• Beğendim
Reactions: cookies
EDHO hala başarılı hala başarılı. KVP kadar ses getirmedi bence bu dizi ama genel olarak KVP'dan başarılı bence.

Masumlar Apartmanı biraz daha kısa olsan süper olacak. 11. Bölümde takılıp kaldım inan sahnelerin o kadar uzunki ne zaman tam boş vaktim olursa sardırarak izlemek isterim. 90 dakika iyiydi diziler, 2 saat hatta 3 saat olanlar bile var artık. :(

EDHO hala başarılı hala başarılı. KVP kadar ses getirmedi bence bu dizi ama genel olarak KVP'dan başarılı bence.

Masumlar Apartmanı biraz daha kısa olsan süper olacak. 11. Bölümde takılıp kaldım inan sahnelerin o kadar uzunki ne zaman tam boş vaktim olursa sardırarak izlemek isterim. 90 dakika iyiydi diziler, 2 saat hatta 3 saat olanlar bile var artık. :(
Hem ses getirmeyip hem daha başarılı nasıl oluyor. :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and cookies
Hekimoğlu finale giderken epey düşmüş. Bu oranlarla bitmesi doğru olacak.

Masumlar Apartmanı yükselmiş, oranları da gayet iyi.