18 Mayıs 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Şefkat Tepe yayında olduğu zaman anlıklarda zirveyi bırakmamış..

22:15 - 22:30 <s>#</s>sbt<s>#</s>reyting'leri 1) STAR: 9.85 2) KANALD: 3.48 3) FOX: 3.33 4) TRT3: 2.96 5) ATV: 2.83

Star Tv biraz daha artarak 10 reytinge yaklaştı fakat bir türlü 10 olamadı anlıklarda.

Kanal D ve FOX ise orta gidiyorlar ama daha iyi olabilirlerdi..

ATV ise bugüne acilen çözüm bulmalı, kötü durumda..

Araba için son oyun Ya Tutarsa oyunu ile final heyecanı başlıyor! #benbilmemesimbilir

şefkat tepeyi izledim güzeldi yine ama aslıya çok gıcık oldum kumanda bende olsa değiştirebilirdim hele ağlama sahnelerinde irrite oldum timden çıkması lazım yakışmıyo

şefkat tepeyi izledim güzeldi yine ama aslıya çok gıcık oldum kumanda bende olsa değiştirebilirdim hele ağlama sahnelerinde irrite oldum timden çıkması lazım yakışmıyo
Bence diziye eğlence katıyor.Komik biri ya.Ben ona gülüyorum bayağı.Ama iyi rol yapıyor ve bayağı ağlıyor.Çok sulu göz.Bu arada general öldü sanırım.

22:30 - 22:45 <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting'leri 1) KANALD: 5.75 2) STAR: 5.07 3) ATV: 3.93 4) FOX: 3.37 5) TRT3: 2.58

FOX'un 4 dakikası reklamdı, buna rağmen yine de idareli şekilde gitmeyi başarmış.

KANAL D, Star'ın reklama girmesinden faydalandı ve zirveye çıktı ama halen daha yetersiz.

ATV ise çıkışa gelip sonunda 3.93 alabildi.

Bence diziye eğlence katıyor.Komik biri ya.Ben ona gülüyorum bayağı.Ama iyi rol yapıyor ve bayağı ağlıyor.Çok sulu göz.Bu arada general öldü sanırım.

ne eğlencesi ya diziyi sıkıcı hale getiriyo inşallah ölür falanda kurtuluruz böyle sürekli ağlayan tiplerden nefret ederim