Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Survivor 2021 | TV8

Oy: 0 0.0%
  • Şarkılar Bizi Söyler | Kanal D

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
Çok ince düşünmüşsün :A
Yok beğeninin sebebi ben konuya etiket ettim diye :A arada 3 dakika var. Sherlock isminin hakkını veremiyorsun kendine gel 😡

Şımarma hepinizde var ama :A
Yoldaşım etiketimi görüp gelmiştir, ondan beğenmiştir... :A Kendisi de beni doğrulayacaktır. :A (Doğrulamadı. :A) @Maskeli Fedai

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Körelmişsin, ne dün nede bugün bildirim geldi bana :A (yada tek bana gelmedi :A )

Dün etiket listesini konuya sonradan ekledim ondan olabilir ama bugün neden olduğunu anlamadım. :A Acaba kimseye mi gitmedi bildirim, başka bildirim alamayan varsa belirtsin lütfen... :A

@Maskeli Fedai sana beğeni fırlatmadığına göre gitmemiş :A (kendisi o konuda çok iyi :bhr:)

Artık geçti, sayfa yukarı çıktıkça bakarlar :A spoi kutusuna havalı başlık ekledin diye olmamıştır :A
@Dosi , yoldaşım bıçağını bileyememiş. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Akrep'in tutmasını isterdim ama olmadı.

Alev Alev AB'lik iş olur demiştim ama yalancı çıkardı. Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor dışında tutan bir iş görmek istiyoruz artık Perşembe'leri 😕

Akrep'in tutmasını isterdim ama olmadı.

Alev Alev AB'lik iş olur demiştim ama yalancı çıkardı. Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor dışında tutan bir iş görmek istiyoruz artık Perşembe'leri 😕
Tutan iş loading... :Z

20210311_184943.jpg

Sherlock'un bildirimi geldi mi onu de hele :A
Bir konuda iyi değilsin ama :A artık geçti konu uplanmasın ama koskoca 6. Yıl ve 60.000. mesaj konuma uğramadın bile :A
Bu saatten sonra gelme :A
Bu arada Sancak yeni klip paylaştım geçen. Bir ara bakarsın :A

Ya sıvamayın şu hain herifi, şımarmış yine hemen. :A Yoldaşımı övmeye gelmiyor. :A Yok ya ondan değildir diye düşünüyorum, daha önce de çokça kez yaptığım bir şeydi sonuçta. :A Ziyaretçilerimiz bu kutucuktan etkilenecekler ve foruma üye olup, kutucuğa isimlerinin yazılmasını isteyecekler. :A Büyük resim... :A

Bu arada beğenmiş ama etiket başarılı olduğu için mi yoksa konuda mesaja denk geldiği için mi orasını bilemiyorum. :A
Ben o konunu hatırlamıyorum bile Dosi hanım.. :A Denk gelmedim herhalde :A

Bildirim gelmedi, siz bahsettiniz diye görüp beğeni attım :A

• Sinir Bozucu
Reactions: Dosi
Ben o konunu hatırlamıyorum bile Dosi hanım.. :A Denk gelmedim herhalde :A

Bildirim gelmedi, siz bahsettiniz diye görüp beğeni attım :A
10 Mart - 14 Maryt arası forum listesinden düşmedi artı haftalık enlerde en çok tıklanan, yorum yapılan ve reaksiyon alan konu oldu :A 20 kişi arasında yokluğun belli oldu utan utan 😡 yaz sonu veya sonbahara kadar artık kutlama konum olmaz. Olmasın diye daha 60 bin olmadan 2 konuyu 1 yaptım :A

Benim bildirim ile konuya geldiğini biliyordum zaten 😎

• İlginç
Reactions: Maskeli Fedai