Yoldaşım etiketimi görüp gelmiştir, ondan beğenmiştir...Çok ince düşünmüşsün
Yok beğeninin sebebi ben konuya etiket ettim diyearada 3 dakika var. Sherlock isminin hakkını veremiyorsun kendine gel 😡
Şımarma hepinizde var ama![]()
Yoldaşım etiketimi görüp gelmiştir, ondan beğenmiştir...Çok ince düşünmüşsün
Yok beğeninin sebebi ben konuya etiket ettim diyearada 3 dakika var. Sherlock isminin hakkını veremiyorsun kendine gel 😡
Şımarma hepinizde var ama![]()
Körelmişsin, ne dün nede bugün bildirim geldi bana(yada tek bana gelmedi
)
Dün etiket listesini konuya sonradan ekledim ondan olabilir ama bugün neden olduğunu anlamadım.Acaba kimseye mi gitmedi bildirim, başka bildirim alamayan varsa belirtsin lütfen...
![]()
@Dosi , yoldaşım bıçağını bileyememiş.@Maskeli Fedai sana beğeni fırlatmadığına göre gitmemiş(kendisi o konuda çok iyi
)
Artık geçti, sayfa yukarı çıktıkça bakarlarspoi kutusuna havalı başlık ekledin diye olmamıştır
![]()
Tutan iş loading...Akrep'in tutmasını isterdim ama olmadı.
Alev Alev AB'lik iş olur demiştim ama yalancı çıkardı. Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor dışında tutan bir iş görmek istiyoruz artık Perşembe'leri 😕
Sherlock'un bildirimi geldi mi onu de hele
Bir konuda iyi değilsin amaartık geçti konu uplanmasın ama koskoca 6. Yıl ve 60.000. mesaj konuma uğramadın bile
![]()
Bu saatten sonra gelme
Bu arada Sancak yeni klip paylaştım geçen. Bir ara bakarsın![]()
Ben o konunu hatırlamıyorum bile Dosi hanım..Ya sıvamayın şu hain herifi, şımarmış yine hemen.Yoldaşımı övmeye gelmiyor.
Yok ya ondan değildir diye düşünüyorum, daha önce de çokça kez yaptığım bir şeydi sonuçta.
Ziyaretçilerimiz bu kutucuktan etkilenecekler ve foruma üye olup, kutucuğa isimlerinin yazılmasını isteyecekler.
Büyük resim...
Bu arada beğenmiş ama etiket başarılı olduğu için mi yoksa konuda mesaja denk geldiği için mi orasını bilemiyorum.![]()
10 Mart - 14 Maryt arası forum listesinden düşmedi artı haftalık enlerde en çok tıklanan, yorum yapılan ve reaksiyon alan konu olduBen o konunu hatırlamıyorum bile Dosi hanım..Denk gelmedim herhalde
Bildirim gelmedi, siz bahsettiniz diye görüp beğeni attım![]()