Merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu!
Tüm gruplarda 'Bir Zamanlar Çukurova' zirvede!
Aferin sana. Geniş Aile'yi bırak 100 kez izlediğin diziyi izle 👏👏👏Friends
Geniş Aile'yi hemen tüketmek istemiyorum. Bu sabah açmak istedim ama sonra kendimi frenledim. Onun zamanı var. Modum iyiyken izlemek istiyorum.Aferin sana. Geniş Aile'yi bırak 100 kez izlediğin diziyi izle 👏👏👏
Üzülme, Camdaki Kız bekleniyor.Mucize Doktor
Alev Alev'in böyle rezilleşmesine üzülüyorum ne yapayım. Neyse ki K A D I N yolda.TV İzlemeyeceğim.
------
Üzülme, Camdaki Kız bekleniyor.
Oyuncular senaryoya itiraz etmiyor mu diye düşünmüyor değilim aslında. Ama artık çok geç, yarın 3'lere düşerse şaşırmam.Alev Alev'in böyle rezilleşmesine üzülüyorum ne yapayım. Neyse ki K A D I N yolda.
Camdaki Kız'ın kesinlikle perşembe olması lazım yoksa iddialı rakip gelmeden bu diziden kurtulacağımız yok. Neyse Kanal D'm en doğru kararı verir.Oyuncular senaryoya itiraz etmiyor mu diye düşünmüyor değilim aslında. Ama artık çok geç, yarın 3'lere düşerse şaşırmam.
Oyuncular senaryoya itiraz etmiyor mu diye düşünmüyor değilim aslında. Ama artık çok geç, yarın 3'lere düşerse şaşırmam.
İddialı dizi kim?Camdaki Kız'ın kesinlikle perşembe olması lazım yoksa iddialı rakip gelmeden bu diziden kurtulacağımız yok. Neyse Kanal D'm en doğru kararı verir.
İkimiz de şu an hangi diziyi merakla bekliyorsak o.İddialı dizi kim?
TRT'nin bekleyen bir dizisi var, diğerleri gibi şişirileceği için korkmuyor değilim. Dua edelim de CK ondan önce yayınlansın.İkimiz de şu an hangi diziyi merakla bekliyorsak o.