18 Mart 2020 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Jet Sosyete (TV'de İlk) | Star TV

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
Doğru düzgün 3 şarkı mı? Neyse bunu söyleyen biriyle Şebnem Ferah’ın kalitesini tartışmak için zaman harcayamayacağım, iyi geceler canım.

Gelir gelmez hemen olmamış butonu geldi bana.shdgdsu
Benim bildiğim 3 tane vardır yani halkın. Sevenleri bilir tabi.

Reactions: dreamy
Kız Müge anlıda neler oluyor da coşuyor 😱 @Forumdash @xBUGRAx

Müge Anlı Total 8 reyting
Öğretmen ab'de 9'u geçmiş şükür

Öğretmen bu hafta da düşer diyenleri iyi kapak etmiş. Tebrikler İlker Kaleli.

Jet Sosyete de yükselmiş. Gelecek hafta Volkan ve Aslı'nın olduğu bölüm yayınlanacak belki onun gazıyla 3 reytingi geçer.

Müge anlı aşırı başarılı gidiyor. 7-8 reytingler. Dışarı çıkmayan halkımız sabahın köründe izlemiş.
Helal olsun. Kadın yıllardır tavrını hiç bozmadan devam ediyor.

Öğretmen İlker'e rağmen iyi gidiyor. Fox'un ve Med Yapımın başarısı. Daha rolüne uygun biri oynasaydı o rolü (yabancı versiyonunda olduğu gibi) dizi uçardı. İlker abartılı oyunculuğu ile ekrana kitleyemiyor beni

En doğru haberleri yine Halk Fox'tan öğrenmiş.

Müge Anlı en rekor reytingini almış. Sabah saat 10'da 8 almak nedir ya. Bu kadın gerçekten işini mükemmel yapıyor.

Esra Erol'u da tebrik etmek lazım. 7 almış neredeyse o da.

Reactions: Hazem
İnsanlar evde olduğu için oranlar yüksek, hele gündüz kuşakları, Müge Anlı neredeyse top 3 zorlayacak. Dizilerde ise Kuruluş Osman sağlam ilerlemiş, Öğretmen insanlar evde olmasına rağmen ciddi bir sıçrama yapmamış gibi geldi. İzlediğim DEK ise gene kemik iZleyicisini korumuş, hatta yükselmişde.

Reactions: Gerekli24
Normal hayat varken de en aşağı 5,50 alıyordu zaten totalde

Reactions: 12.Adam
Düşer diyenlere inat Öğretmen yükselmiş.
AB’de 9’a yükselmesi çok iyi.

FOX dizilerine laf söyleyenler Kuruluş’un 2 haftada 3 reyting yükselmesine neden bir şey demiyor merak ediyorum.
2 hafta önce 13-10-13 alan dizi bir anda 16-12-15’e yükselmiş.

Reactions: offensive and Dosi