18 Mart 2020 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Jet Sosyete (TV'de İlk) | Star TV

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
Pek dizi izlemedim bu sene. Daha çok yarışmalara baktım. Kış aylarında Masterchefi izledim, acun suyunu çıkarsa da bu sezon çok güzeldi. Desteklediğim isimler 1.olamadı ama neyse.:A

Survivor A sadece youtube de kısa videolara bakıyorum oda Cemal Can için :A

Cemal Can videoları dışında hiç izlemedim Survivor'ı. Onuda malum Danla'dan kaptık.:D ( Emojileri unutmuşum. Klpli Emojileri nasıl oluyordu yaa. Tek bunu hatırlıyorum.:F )
Ben Dizilerin ilk bölümlerine baktım ama devam edemiyorum. Hekimoģlu ve Yasak elma dışında izleyemedim dizileri.:X

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60
Yeter artik yorumlarimi copy+paste yapmayi birak. :A

Ögretmen'e bende dayanamadim. Kötü olmus begenmedim. Ilker Kaleli'nin de oyunculugu berbatti zaten. :D

Ara sira Babil ile Cukur'a göz atiyorum ama bu aralar öyle ahim sahim bir dizi yok.

Kadin'i izledin mi? Idolümüz Sirin'i. :A

Sende mi sevmiyorsun İlker'i. Halbuki tam senin tarzın ucuz oyunculuk.:A

Babile başladım ama sıkıldım. Aşırı yavaş ilerliyor. Ayşe'nin polis olması dışında hiç bir şey ilgimi çekmedi.:X Hekimoğlu ve Yasak Elma iyi gidiyor. Hiç nabzı düşürmeden ilerliyorlar. Onları izlemeye devam.:X

• Güldürdün
Reactions: kerem
Cemal Can videoları dışında hiç izlemedim Survivor'ı. Onuda malum Danla'dan kaptık.:D ( Emojileri unutmuşum. Klpli Emojileri nasıl oluyordu yaa. Tek bunu hatırlıyorum.:F )
Ben Dizilerin ilk bölümlerine baktım ama devam edemiyorum. Hekimoģlu ve Yasak elma dışında izleyemedim dizileri.:X
Cemal olmasa gerçekten izlenmez :F İnstagram da cool duruyordu böyle ama bu yarışmada ciddi sempatik diğerlerinden :F yarışlarda da başarılı zaten. :A

Masterchef de kimi tutuyordun, yine bakmışsındır sen :A

Yabancı dizilere baktın mı hiç Atiye filan :A

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Kadın'ı bıraktım ben @kerem . Sonra da pek izlemedim. Şirin'in sonunü izledim. Pek etkileyici bitmedi benim açımdan:D
Bahar Şirin'ı dövmüştü birde onu izlemiş olmam lazım.:F

• Güldürdün
Cemal olmasa gerçekten izlenmez :F İnstagram da cool duruyordu böyle ama bu yarışmada ciddi sempatik diğerlerinden :F yarışlarda da başarılı zaten. :A

Masterchef de kimi tutuyordun, yine bakmışsındır sen :A

Yabancı dizilere baktın mı hiç Atiye filan :A

Şu 7 milyonluk evde yaşayan kadın dışında hiç bilmiyorum. Acun'a Turabiye yapılan haksızlıktan sonra hiç ısınamadım.:(

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60
Sende mi sevmiyorsun İlker'i. Halbuki tam senin tarzın ucuz oyunculuk.:A

Babile başladım ama sıkıldım. Aşırı yavaş ilerliyor. Ayşe'nin polis olması dışında hiç bir şey ilgimi çekmedi.:X Hekimoğlu ve Yasak Elma iyi gidiyor. Hiç nabzı düşürmeden ilerliyorlar. Onları izlemeye devam.:X
Formuna döndün yine. Ilker benden uzak sevenlerine yakin olsun. Kac kere Ilker'in oyunculugu yüzünden tartisma cikti burada. :A

Babil yavas ilerliyor evet, o yüzden özetlerle geciriyorum. Hekimoglu ve Yasak Elma'yi izlemiyorum. :D Baraj cikti dün aslinda, tam senlik. Arif de oynuyor orada. :A

• Güldürdün
Formuna döndün yine. Ilker benden uzak sevenlerine yakin olsun. Kac kere Ilker'in oyunculugu yüzünden tartisma cikti burada. :A

Babil yavas ilerliyor evet, o yüzden özetlerle geciriyorum. Hekimoglu ve Yasak Elma'yi izlemiyorum. :D Baraj cikti dün aslindqa, tam senlik.Arif de oynuyor orada. :A

Barajda başrolde ki kıza katlanabileceğimi düşünmüyorum. Arifte benim favorim değildi. Sarpı tutuyordum:F

İlker Kaleli ve abartılı oyunculuğunu savunanlar olduğunu söyleme bana.😱

• Güldürdün
Barajda başrolde ki kıza katlanabileceğimi düşünmüyorum. Arifte benim favorim değildi. Sarpı tutuyordum:F

İlker Kaleli ve abartılı oyunculuğunu savunanlar olduğunu söyleme bana.😱
Sarp'i öldürüp kurtulduk ondan, neyse ki #ArBah kazandi. :Z Ama sen Baraj'in ikinci bölümüne bir göz at derim seversin bence. :A

Benim disimda karsi cikan bi @Forumdash'la @phoebebuffay vardi. Sorsan Ilker Kaleli dünyanin en iyi oyuncusu. Ögretmen de tutmadi zaten. :F

Enver dede yapmıştı galiba. Şuan hatırladım. Pek hatrımda kalmadı finali

Hosbulduk şokopopçu. :F
Evet al izle, Seray Kaya'nin oyunculugu yeter. :A

Sarp'i öldürüp kurtulduk ondan, neyse ki #ArBah kazandi. :Z Ama sen Baraj'in ikinci bölümüne bir göz at derim seversin bence. :A

Benim disimda karsi cikan bi @Forumdash'la @phoebebuffay vardi. Sorsan Ilker Kaleli dünyanin en iyi oyuncusu. Ögretmen de tutmadi zaten. :F

Evet al izle, Seray Kaya'nin oyunculugu yeter. :A

Seray'ı Kocamın ailesi zamanında keşfettim. Severim ve son dizisi ile parladı resmen ama biradan sonra nasıl ilerleyecek kariyer olarak cidden merak ediyorum. Eda Ece gibi doğru roller seçmeli.:D
İlker Kaleli bazen abartıyor. Dip'tede kötüydü..Poyraz Karayelde de. Bi tek Kayıp Şehirde iyisi oda rolde kaynaklı.:A

• Beğendim
Seray'ı Kocamın ailesi zamanında keşfettim. Severim ve son dizisi ile parladı resmen ama biradan sonra nasıl ilerleyecek kariyer olarak cidden merak ediyorum. Eda Ece gibi doğru roller seçmeli.:D
İlker Kaleli bazen abartıyor. Dip'tede kötüydü..Poyraz Karayelde de. Bi tek Kayıp Şehirde iyisi oda rolde kaynaklı.:A
Ara verecekmiş zaten, en erken Eylül'de dönerim dedi. Medyapımla devam ederse yolu açık bence. :D

Ben sadece Öğretmen'in ilk bölümünde izledim. İlker Kaleli'yi tanımıyorum zaten. Ama o öğrencilere haykırma sahnesi bütünüyle berbattı. :X

• Güldürdün
Kimle yarışıyordun. Şebnem Ferah ise cidden büyük başarı. Doğru düzgün 3 şarkısı olan biriyle finale çıkıp şampiyon olmak helal olsun.:F
Doğru düzgün 3 şarkı mı? Neyse bunu söyleyen biriyle Şebnem Ferah’ın kalitesini tartışmak için zaman harcayamayacağım, iyi geceler canım. :A

• Güldürdün