Ankara'nın Dikmeni my'yi geçecek aga sıkıntı yok.Çarşambaya gelsin işte bu günde yıpranıyor![]()
Ankara'nın Dikmeni my'yi geçecek aga sıkıntı yok.Çarşambaya gelsin işte bu günde yıpranıyor![]()
Yinede fazla rakip göz çıkartmazAnkara'nın Dikmeni my'yi geçecek aga sıkıntı yok.![]()
Küçük Ağa Çarşamba'ya gelsin zirveyi rahat alır totalde.Sevdaluk'da Salı'ya gelsin tamamdır kardeş kardeş
![]()
😱Var ben de bir posteri zaten Sevdaluk ekibinin. Daha başlamadan önce Kelebek ekinden kesmiştim.![]()
Güya Kanal D fan clup yapmıştık seni.![]()
İkisi de aynı kanalın.Yinede fazla rakip göz çıkartmaz![]()
Yakında bir araba tutacağım parti arabalarıyla dolaşırım ben de.😱
Sadece Küçük Ağa'ya antiyim.
![]()
Sen Sevdaluk izliyor musun ki eğer izliyorsan kalitenin dibini görmüşsün daha ötesini de göremezsinYok böyle iyi benceama sevdaluk değiştirmeli gününü showdan dizi izliyorum umarım bitmez gene D: eğer bitisn showun leventteki binasına saldırırım
![]()
Pt1 de Küçük Ağa pt2 de ise Ankara Dikmeni olursa My toz olurİkisi de aynı kanalın.![]()
Aman my bitecek zaten iki güçlü diziyi aynı günde harcamaya gerek yok.Pt1 de Küçük Ağa pt2 de ise Ankara Dikmeni olursa My toz olur![]()
Erken biter işte ve anti Musticiler çok üzülür amacımız oAman my bitecek zaten iki güçlü diziyi aynı günde harcamaya gerek yok.![]()
Biraz önce mesajını beğendiğim konudaki #94. yorumun 2. vakası. 😱Diye düşsün canım bir sürü kişi ekmek yiyor Erler Film'e başarılar.![]()
Biraz önce mesajını beğendiğim konudaki #94. yorumun 2. vakası. 😱