18 Mart 2014 Salı Reyting Sonuçları

küçük ağayı 2 gruptada 2.sıraya düşmüş gördük sonunda ohh olsun :kiki::kiki:
kaçak dizisi ne yapıyor öyle totelde 4 abde 3 reyting ne demek oluyor gürkan bey daha fazla rezil olmadan kurtul bence o diziden yazıklar olsun onlara 😛😛😛

Küçük Ağa dün anlıklara göre düşük gitmiş ancak oranları muazzam, büyük tebrikler..

Galatasaray maçından daha yüksek bekliyordum ama dünkü maç vasattı yine iyi almış..

Saklı Kalan'ın tekrarı şaşırttı..

Eyvah Eyvah 2 AB'de gayet iyi gitmiş..

Küçük Ağa aksine oranlarını çok yükseltmiş..

Galatasaray'ımın maçı hayal kırıklığı yatasada oranları müthiş...

Küçük Ağa'm böyle zorlu bir günde totalde ve ab de 12 ye yakın oranlar almış üstelik tekrarı bile 6 reyting almış şaşılası bir durum...

Kaçak KA'nın tekrarına geçilmiş.....abde epey bi düşmüş....

seksenler ab de varlık gösterebilmiş azda olsa....

Haberler müthiş gitmiş sıraya girmişler...

beni affetden bahsetmeye bile gerek yok uçuyor mübarek bir kanatları eksik....

Küçük Ağa'nın tekrarı 0 maliyetle çalıkuşundan daha iyi gitmiş....

Reyting sonuçlarından çıkardığım sonuç Saklı Kalan dizisi Salı Pt 2'de yayınlanmalı.:) @dizi kolik
Tekrarı iyi gitti. Ben en başından beri Salı günü yayınlansın dedim, bakın tekrarı yeni bölüm oranlarını geçmiş. Üstelik hem maça rağmen, hemde PT2'ye rağmen. Show TV salı günü bence denemeli diziyi. PT1 - PT2 fark etmez bu saatten sonra, en azından denesin...

Tekrarı iyi gitti. Ben en başından beri Salı günü yayınlansın dedim, bakın tekrarı yeni bölüm oranlarını geçmiş. Üstelik hem maça rağmen, hemde PT2'ye rağmen. Show TV salı günü bence denemeli diziyi. PT1 - PT2 fark etmez bu saatten sonra, en azından denesin...
Küçük Ağa ve Kurt seyit ve Şura'nın PT2'ye devrettiği büyük bir reyting kitlesi var,Çalıkuşu'da eski oranlarından uzak Show Tv mutlaka bu hamleyi yapıp Saklı Kalan'ı Salı'ya almalı.Yoksa güzelim diziye yazık olacak.:D