Kalitenin 2. anlamı Gani zaten, bu akşam coşucaz.hemi de en kalitelisi ganimani hjayranı biri bu konuda eleştiri yapmasın lütfen
lö gifte tüm sahneyi mi koyacakalrdı
Kalitenin 2. anlamı Gani zaten, bu akşam coşucaz.hemi de en kalitelisi ganimani hjayranı biri bu konuda eleştiri yapmasın lütfen
lö gifte tüm sahneyi mi koyacakalrdı
burnun uzayacak az yavaş gitKalitenin 2. anlamı Gani zaten, bu akşam coşucaz.
Özellikle TOTAL'de zirve bekliyorum.. ):burnun uzayacak az yavaş git
umut dünyası işteÖzellikle TOTAL'de zirve bekliyorum.. ):
Tekrarı iyi gitti. Ben en başından beri Salı günü yayınlansın dedim, bakın tekrarı yeni bölüm oranlarını geçmiş. Üstelik hem maça rağmen, hemde PT2'ye rağmen. Show TV salı günü bence denemeli diziyi. PT1 - PT2 fark etmez bu saatten sonra, en azından denesin...Reyting sonuçlarından çıkardığım sonuç Saklı Kalan dizisi Salı Pt 2'de yayınlanmalı. @dizi kolik
Küçük Ağa ve Kurt seyit ve Şura'nın PT2'ye devrettiği büyük bir reyting kitlesi var,Çalıkuşu'da eski oranlarından uzak Show Tv mutlaka bu hamleyi yapıp Saklı Kalan'ı Salı'ya almalı.Yoksa güzelim diziye yazık olacak.Tekrarı iyi gitti. Ben en başından beri Salı günü yayınlansın dedim, bakın tekrarı yeni bölüm oranlarını geçmiş. Üstelik hem maça rağmen, hemde PT2'ye rağmen. Show TV salı günü bence denemeli diziyi. PT1 - PT2 fark etmez bu saatten sonra, en azından denesin...
Mihrimaha bak be
Melaune niye bana böyle davranıyon ya zamanında seni tartışmalarda yendiğim için mi böyle yapıyonoh olsun sna
ne tartışması lo seninle tartıştık mıMelaune niye bana böyle davranıyon ya zamanında seni tartışmalarda yendiğim için mi böyle yapıyon
Mustim konusunda seni nasıl yendiğimi hatırla 😎ne tartışması lo seninle tartıştık mı