CNBC-e'deki filmler kaliteli ama reytingi olmayacak filmler çoğu. Türk halkı her kaliteli filmi de izlemez. Star'ın biraz daha büyük oynaması lazım Pazar Sineması Kuşağı'nda...
ozaman h.potter inception hugo Görevimiz Tehlike 4 Twiling 3 Hugo 3D
CNBC-e'deki filmler kaliteli ama reytingi olmayacak filmler çoğu. Türk halkı her kaliteli filmi de izlemez. Star'ın biraz daha büyük oynaması lazım Pazar Sineması Kuşağı'nda...
Ya Kreys sen ne diyosun totalde 11 a/b'de 12 reyting bu vasatsa ne diyeyim ben sana Umutsuz Ev Kadinlari'ni 2'ye katlamis sen daha ne istiyosun insallah cakilir demistin 12 reytingi bile gecti.Ayrica a/b'de 12 zor gormus demissin 12.5 reytingi bile gecmis bu zor mu demek?2 Saati 1 Saatlik hallere bölmüslerzaten
çok vasat totalde 12 görememis ab 12 zor görmüs
y.sizsiniz daha iyiydi
Ya Kreys sen ne diyosun totalde 11 a/b'de 12 reyting bu vasatsa ne diyeyim ben sana Umutsuz Ev Kadinlari'ni 2'ye katlamis sen daha ne istiyosun insallah cakilir demistin 12 reytingi bile gecti.Ayrica a/b'de 12 zor gormus demissin 12.5 reytingi bile gecmis bu zor mu demek?
Belkide meraktan izlendi ama total:11 a/b:12.5 reyting buna vasat diyosun daha ne kadar olsun?ilk bölüm meraktan izlendiab 12.5 almıs
survivoru izledim.. ilk bölüm nedeniyle pek tartışmadılaer ama yeni bölüm fragmanını gördümde kavgalar filan başlamış.. bu seneki survivor bnce erkekler süper.. hepsimi kaslı olur bunların yaa.. acuna helal valla gözümüz gönlümüz açıldı özellikle gönüllülerde hasana bayıldım.. ünlülerde favorim zaten nihat var..
Programın tekrarı bile çok iyi reyting almış
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]15[/TD]
[TD]EVİM ŞAHANE (TKR)[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]11:11:09[/TD]
[TD]12:29:24[/TD]
[TD]01:04:04[/TD]
[TD]3,10[/TD]
[TD]12,65[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]25[/TD]
[TD] BEZ BEBEK (TKR)[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]11:39:03[/TD]
[TD]13:31:41[/TD]
[TD]01:22:54[/TD]
[TD]2,78[/TD]
[TD]10,74[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bu dizinin tekrarları hala yayınlanıyor mu ya
Bir kurtulamadık gitti
Bence de dediğin gibi zengin evlere filan gidiyorlar... Övdüğümüz yok zaten... Sadece programın reytinglerinin iyi gittiğini söylüyoruz... Demek ki denekler beğenerek izliyor programıyazik arkadaslar övmeyi bırakın bu varya en zengin evlere gidiyolar
adam evi mukemmel izledim hiç dokunmasalar daha iyi oderece havuzlu ev o evi düzenliolar allah bilir kanalla baglantilari vardir bi tanıdıklaridir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?