18 Mart 2012 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 3 15.8%
  • Survivor (Show)

Oy: 9 47.4%
  • Al Yazmalım (ATV)

Oy: 2 10.5%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Üvey Biraderler - Pazar Sineması Kuşağı (Star)

Oy: 1 5.3%
  • Behzat Ç. (Star)

Oy: 4 21.1%
  • Araf Zamanı (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Süper Kulüp (Fox)

• Arka Sıradakiler (TNT)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
CNBC-e'deki filmler kaliteli ama reytingi olmayacak filmler çoğu. Türk halkı her kaliteli filmi de izlemez. Star'ın biraz daha büyük oynaması lazım Pazar Sineması Kuşağı'nda...

ozaman h.potter inception hugo Görevimiz Tehlike 4 Twiling 3 Hugo 3D

İzleyecek bir tek survivor vardı ona baktım biraz. Eskisi kadar olmasa da heyecan mevcut. İleriki bölümlerde daha da aksiyonlu olmasını bekliyorum. Bu bölümde daha yeni tanıştıklarından olsa gerek çok fazla sataşma , diyalog yoktu.

Dün beyaz tv de kvp tekrarini ve survivor i izledim. Survivor bence süper basladi gönüllüler cok iyi secilmis, ünlüler de daha aktiv birileri secilebilirdi ama olsun reytinglerde ezmis gecmis bence haftaya en az 2 reyting yükselecektir.

UEK iki grubtada 3. Olmus her Zaman dedigim gibi güclü bir rakip bu diziyi bitirir ama su aganda yetecek reytingi aliyor.

Behzat C. Total de hala kötü olsada AB de resmen ucmus bu hafta 5 reytinge dayanmis.

Al yazmalim iki grubtada yükselmis olsada oranlarinda önemli bir degisiklik yok sadece siralamada yukari kaymis.

Araf zamami bundan sonra AB de düzelemeyecektir ama total de ilk 15 te kaldikca devam Eder.

Kim milyoner olmak ister her zamanki gibi atv ortalamasinin üstünde

beyaz tv de vadinin tekrarını izlemiştim sonra survivor i izledim.survivor süper başlamış ünlüler daha iyi olabilirdi gönüllüler nokta seçimler olmuş ama geçen seneki survivor çok daha iyiydi.umutsuz ev kadınlarının rakibi olmadığı için iyi reyting alıyodu şimdi yerle bir oldu bu diziden çok şey beklememek lazım

2 Saati 1 Saatlik hallere bölmüsler :) zaten

çok vasat totalde 12 görememis ab 12 zor görmüs

y.sizsiniz daha iyiydi
Ya Kreys sen ne diyosun totalde 11 a/b'de 12 reyting bu vasatsa ne diyeyim ben sana Umutsuz Ev Kadinlari'ni 2'ye katlamis sen daha ne istiyosun insallah cakilir demistin 12 reytingi bile gecti.Ayrica a/b'de 12 zor gormus demissin 12.5 reytingi bile gecmis bu zor mu demek?

Son düzenleme:
Ya Kreys sen ne diyosun totalde 11 a/b'de 12 reyting bu vasatsa ne diyeyim ben sana Umutsuz Ev Kadinlari'ni 2'ye katlamis sen daha ne istiyosun insallah cakilir demistin 12 reytingi bile gecti.Ayrica a/b'de 12 zor gormus demissin 12.5 reytingi bile gecmis bu zor mu demek?

ilk bölüm meraktan izlendi :) ab 12.5 almıs :)

behzat ç zirveyi almış dediğim çıktı helal olsun behzat..

mustafa topaloğlu ikincilikte diğerleride dizilmiş bir şekilde .. tahminlerim çok isabetli olmuş..

Programın tekrarı bile çok iyi reyting almış :)

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]15[/TD]
[TD]EVİM ŞAHANE (TKR)[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]11:11:09[/TD]
[TD]12:29:24[/TD]
[TD]01:04:04[/TD]
[TD]3,10[/TD]
[TD]12,65[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün izlediğim dizi, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi...

Müthiş bir bölümdü ve ben çok beğendim. Dizi yavaş yavaş dahada güzelleşiyor.

:)

survivoru izledim.. ilk bölüm nedeniyle pek tartışmadılaer ama yeni bölüm fragmanını gördümde kavgalar filan başlamış.. bu seneki survivor bnce erkekler süper.. hepsimi kaslı olur bunların yaa.. acuna helal valla gözümüz gönlümüz açıldı özellikle gönüllülerde hasana bayıldım.. ünlülerde favorim zaten nihat var..

survivoru izledim.. ilk bölüm nedeniyle pek tartışmadılaer ama yeni bölüm fragmanını gördümde kavgalar filan başlamış.. bu seneki survivor bnce erkekler süper.. hepsimi kaslı olur bunların yaa.. acuna helal valla gözümüz gönlümüz açıldı özellikle gönüllülerde hasana bayıldım.. ünlülerde favorim zaten nihat var..

mustafa topalaoğlunda kasmı varmış:))

Programın tekrarı bile çok iyi reyting almış :)

[TD]15[/TD]
[TD]EVİM ŞAHANE (TKR)[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]11:11:09[/TD]
[TD]12:29:24[/TD]
[TD]01:04:04[/TD]
[TD]3,10[/TD]
[TD]12,65[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

yazik arkadaslar övmeyi bırakın bu varya en zengin evlere gidiyolar

adam evi mukemmel izledim hiç dokunmasalar daha iyi oderece havuzlu ev o evi düzenliolar allah bilir kanalla baglantilari vardir bi tanıdıklaridir

[TD]25[/TD]
[TD] BEZ BEBEK (TKR)[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]11:39:03[/TD]
[TD]13:31:41[/TD]
[TD]01:22:54[/TD]
[TD]2,78[/TD]
[TD]10,74[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu dizinin tekrarları hala yayınlanıyor mu ya :D

Bir kurtulamadık gitti :D

[TD]25[/TD]
[TD] BEZ BEBEK (TKR)[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]11:39:03[/TD]
[TD]13:31:41[/TD]
[TD]01:22:54[/TD]
[TD]2,78[/TD]
[TD]10,74[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu dizinin tekrarları hala yayınlanıyor mu ya :D

Bir kurtulamadık gitti :D

biz kurtuldukda çocuklar izliyor:)

yazik arkadaslar övmeyi bırakın bu varya en zengin evlere gidiyolar

adam evi mukemmel izledim hiç dokunmasalar daha iyi oderece havuzlu ev o evi düzenliolar allah bilir kanalla baglantilari vardir bi tanıdıklaridir
Bence de dediğin gibi zengin evlere filan gidiyorlar... Övdüğümüz yok zaten... Sadece programın reytinglerinin iyi gittiğini söylüyoruz... Demek ki denekler beğenerek izliyor programı :)

Survivor İzledim. Her hafta Umutsuz Ev Kadınlarını izliyordum ama merakıma yenildim
Bu survivor hiç olmamış hiç beğenmedim ünlülerde Almeda Gönüllülerde Anıl :) Anıl Süperdi ya çoook Tatlııı :)