18 Kasım 2024 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kızıl Goncalar - 27. Bölüm | NOW

• Uzak Şehir - 2. Bölüm | Kanal D

• MasterChef Türkiye 2024 | TV8

• Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi - 33. Bölüm | TRT 1

• Kalpazan - 5. Bölüm | Show TV

• 3. Gün - TV'de İlk | ATV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
AB ile TOTAL'i değiştir vallah yakın olabilir ben TOTAL'de 8 ve AB'de 5,5-6 bekliyorum.
Totalde Zirveyi kesin alır. Gerisini Goncalar düşünsün :A
Hem meclis gündemine taşınması hem tekrarlarının iyi gitmesinden dolayı sağlam bir yükseliş yaşayacağı kesin, bakalım. :A AB tabi bu kadar yüksek olmaz ama ilk bölümde aldığı oranları ikiye katlar muhtemelen.

• Harika
Reactions: ahmetbey
Kizil Goncalar tebrikler neden herkes Gold islerinin aniden dususunu beklemis ki ? Faruku kimse dusuremez isini biliyor 👏👏

Uzak Şehir 2. Bölüm
TOTAL (1) : 8,80
AB (2) : 5,44
ABC1 (2) : 7,67

Kızıl Goncalar 27. Bölüm
TOTAL (2) : 6,17
AB (1) : 9,16
ABC1 (1) : 9,10

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 33. Bölüm
TOTAL (9) : 4,05
AB (3) : 5,00
ABC1 (9) : 4,44

Kalpazan 5. Bölüm
TOTAL (11) : 3,37
AB (5) : 4,05
ABC1 (10) : 4,35

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Kizil Goncalar tebrikler neden herkes Gold islerinin aniden dususunu beklemis ki ? Faruku kimse dusuremez isini biliyor 👏👏
Kimse GOLD Yapım'ın düşmesini beklemiyor kafanda senaryo kurmayı kes, ayrıca Faruk Turgut senin askerlik arkadaşın değil, hitap şeklini düzeltmen iyi olur.

Ne zamandır zirvede değiller idi :)

Uzak Şehir'e büyük tebrikler. Pazartesiye onca iş gelmesine rağmen Kızıl Goncalara etki etmedi. Uzak Şehir bunu başardı, Ozan Akbabayla çalışarak en iyisini yapmışlar.

• Aynen
Reactions: Hobbit
Uzak Şehir'e büyük tebrikler. Pazartesiye onca iş gelmesine rağmen Kızıl Goncalara etki etmedi. Uzak Şehir bunu başardı, Ozan Akbabayla çalışarak en iyisini yapmışlar.
Ozan Akbaba kariyerinde bir geri adımı sadece BBCS'ye girerek attı, ama finansal açıdanda doğru karar diyorum.

Uzak Şehir kariyerine büyük bir sıçrama yapacak :)

• Aynen
Ozan Akbaba kariyerinde bir geri adımı sadece BBCS'ye girerek attı, ama finansal açıdanda doğru karar diyorum.

Uzak Şehir kariyerine büyük bir sıçrama yapacak :)
BBCS'ye Oktay Kaynarca hatrına gelmiştir. Sonuçta eski dostlar

Ozan Akbaba o gerilemeyi bide ARC Filmin Kasaba Dokturu'nda yaptı

Ay Yapımdan korkuyorum. Malum çalıştiğı oyuncuları bin projelerinde oynatmayı severler. :) Uzak Şehir bu senaryo ile giderse Sezon Sonuna kadar gider hatta 2. Sezonu bile görür. :)

• Harika
E hani AB grubu seyirci töre dizisi izlemezdi? Mardin, töreler, gelenekler ve 5.44 reyting. ne demek... Yerleşik televizyon tabularına büyük saldırı bu.
Bilim adamları bunu açıklamalı...

Çok ilginç bir gün oldu pazartesi, Uzak Şehir büyük etki yarattı, 1 haftadır kitle topladı, müthiş artış yaşadı,
buna rağmen Kızıl Goncalar da her zamanki oranlarını korumuş AB ve ABC'de 9+ almış.

Kalpazan desen geçen haftaki düşüşünü geri almış, 4-4,5 bandında yağında kavruluyor,
Selahaddin dizisi de öyle etkilenmemiş.

Herkes evine ekmek götürmüş kısaca, barışçıl bir tablo çıkmış ortaya.

• Beğendim
Reactions: Hobbit and 12.Adam
E hani AB grubu seyirci töre dizisi izlemezdi? Mardin, töreler, gelenekler ve 5.44 reyting. ne demek... Yerleşik televizyon tabularına büyük saldırı bu.
Bilim adamları bunu açıklamalı...

ATV'deki Bir Gece Masali'da 2. bölümünde AB'de 6.97, ücüncü bölümünde 5.88 reyting almisti. Sonrasi malum. Uzak Sehir'e mahsus bir durum yok.

Totalde Zirveyi kaybetmiş, Uzak Sehir'i tebrik edeceğın yere gitmişsin Her hafta aynı reytingi alan diziyi tebrik ediyorsun
her hafta ayni reyting derken hangi dizi her hafta yuksele yuksele gidiyorki ? 😅 9 +reyting almak kolaymi ? 7 reytini alan alkis aliyor artik tum hikayeler islendi ekran farkli is istiyor
Uzak Sehir izlenmis ben kotu demedim sadece neden herkes Kizil Goncalarin dususunu beklemis asil sorun bu neden ? Dusmeyecek 9 reytinglerle Goncalarda Şerbetlerde izlenecek neden herkes bu islerle ugrasiyor anlamadim

BBCS'ye Oktay Kaynarca hatrına gelmiştir. Sonuçta eski dostlar

Ozan Akbaba o gerilemeyi bide ARC Filmin Kasaba Dokturu'nda yaptı

Ay Yapımdan korkuyorum. Malum çalıştiğı oyuncuları bin projelerinde oynatmayı severler. :) Uzak Şehir bu senaryo ile giderse Sezon Sonuna kadar gider hatta 2. Sezonu bile görür. :)
Yok neden ? Adam denemek istedi mafya rolu (EDHO), sert adam (Anka filmi) rolu haricinde baktı olmadı, ki olmadı dediğimiz dizi 32 bölüm sürdü 😂 Adam yeniden bu rollere döndü.

Ama BBCS kötü giden bir iş iken girmesi etki yaratmadı, o dizinin mayası başından bozuktu. Oktay ağabey birşeyleri yanlış yaptı.

Ama yeniden bu rollerin adamı olduğunu hatırladı, ve böyle döndü çok iyi de döndü. CV'ye TRT dizisi eklemek artık eksi değil artı @ahmetbey kardeşim :)

• Beğendim
Reactions: ahmetbey
Uzak Şehir 2. Bölüm
TOTAL (1) : 8,80
AB (2) : 5,44
ABC1 (2) : 7,67

Kızıl Goncalar 27. Bölüm
TOTAL (2) : 6,17
AB (1) : 9,16
ABC1 (1) : 9,10

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 33. Bölüm
TOTAL (9) : 4,05
AB (3) : 5,00
ABC1 (9) : 4,44

Kalpazan 5. Bölüm
TOTAL (11) : 3,37
AB (5) : 4,05
ABC1 (10) : 4,35
ABC1'i de kaybetmek üzere Kızıl Goncalar :Z

her hafta ayni reyting derken hangi dizi her hafta yuksele yuksele gidiyorki ? 😅 9 +reyting almak kolaymi ? 7 reytini alan alkis aliyor artik tum hikayeler islendi ekran farkli is istiyor
Uzak Sehir izlenmis ben kotu demedim sadece neden herkes Kizil Goncalarin dususunu beklemis asil sorun bu neden ? Dusmeyecek 9 reytinglerle Goncalarda Şerbetlerde izlenecek neden herkes bu islerle ugrasiyor anlamadim
Bu sendeki GOLD FİLM sevdası nereden geliyor.

Kızıl Goncalar dizisi düsecek diyen yok ki sadece Uzak Şehir Geçen haftaki yaptığı açılışla özellikle de Totaldeki yaptığı açılışla, totalde zirveye yerleşmesi öngörülen bir durumdu buda gerçekleşti zaten

26 bölümdür Totalde zirvedeydi Kizıl Goncalar, Uzak Şehir kaptı totali bence Burada takdir edilmesi gereken Uzak Şehir kim ne derse desin.

Bide sunu anla Gold Yapım ve yapımları ile uğraşan yok, için rahat olsun