18 Kasım 2012 Pazar Reyting Sonuçları

bazıları anlamadan yorum yapmış klasik vaidci türü özelliklerine devam yani :d

bu ne la.... öbgç deki oyuncuların hepsini piyasadan kaldırmışlar herhelde...en son tam olarak 2011 sezon finalinde izlemiştim bu diziyi ali yi vurduklarında ... anlaşılan dizi baya çağ atlamış...

23:45 - 00:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
STAR: 3.49 , 2) ATV: 3.25 ,
3) KANALD: 3.13

pazarları kanalların rolantiye aldıkları gece....biraz yatırım yapsa kanallar haftasonuna daha güzel daha renkli olur ama... neyse...reytingleri artırmakta biraz kanalların elinde....

- - - Ekleme - - -

pazarları kanalların rolantiye aldıkları gece....biraz yatırım yapsa kanallar haftasonuna daha güzel daha renkli olur ama... neyse...reytingleri artırmakta biraz kanalların elinde....

- - - Ekleme - - -

maç olmasa 15 e dayanırdık fener elensede kurtulsak :D
maç olsada 15 e dayanırız.... fener in garantilediği iyi oldu maç 22 den sonra baçlayacak... tur garanti zaten fener berabere kaldı sinir bozdu ... totalde 14 ü geçer 15 i yakalarız buhafta....

00:00 - 00:15 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
3.65 , 2) FOX: 2.66 , 3)
KANALD: 2.34

doğru.... vadi öbgç yi bine katlamıştı fragmanların izlenmesinde .....o konuda haklısın.... öbgç den açmışken salı günü kasırgaya tutulacak ... önce g.saray çarpacak sonra b.i. üzülme... bu salı çok zor geçecek çok... bence yeni bölümü yayınlanmayabilir...

Sen kvp ile karistirdin heralde :d :d

yok karıştırmadım yakup.... öbgç den sözediyorum.. erken pe. eski dizsinden salı gecesi yayınlanan.... vadi perşembe yayınlanıyor...

Ama bu hafta obgzk super olacak.. Mac olmasa bu bolum kesin 10 alirdik.. Bakalim maca ragmen yukselirse helal olsun diycem..