Daha fazlasını hakediyor öyle bir geçer zaman ki
- - - Ekleme - - -
Evet herşeyiyle çok mutluydu.. Sen izlemedin mi furkan ?
Hayir izleyemedim maalesef
Daha fazlasını hakediyor öyle bir geçer zaman ki
- - - Ekleme - - -
Evet herşeyiyle çok mutluydu.. Sen izlemedin mi furkan ?
ortalığı karıştırmak için ilk kim laf atıyor bi bak bir daha.Sen ortaya bir laf attın bende cevap verdim
zamanın da 5 lere inen bi dizi de efsane olamaz o zaman. Herkes ne kadar senaryosu değişsede ilk sezonuyla efsanei diyor. Kendine has ve kendin için geçerli fikirlerin kendinde kalsın.
Sana göre almıştır bana göre finalde bu reytingi alan bir dizi efsane filan olamaz
İzlemeni beklerdim..
Hayir izleyemedim maalesef
Artık reytinglerde gerçekleri yazıncada laf atılmış oluyorilginç
Her zaman ki gibi önce sen laf atmışsın reyiz.ortalığı karıştırmak için ilk kim laf atıyor bi bak bir daha.
Her zaman ki gibi önce sen laf atmışsın reyiz.
zamanın da 5 lere inen bi dizi de efsane olamaz o zaman. Herkes ne kadar senaryosu değişsede ilk sezonuyla efsanei diyor. Kendine has ve kendin için geçerli fikirlerin kendinde kalsın.
- - - Ekleme - - -
İzlemeni beklerdim..
- - - Ekleme - - -
Onun gerçeği kışkırtıcı oluyor.
Şikayet butonu ortada benim yazdıklarım kışkırtıcı oluyorsa sizin yazdıklarınız ooooooo
Neyin nerde olduğunu biliyorum ben ama sen hala neyin nerde konuşulcağını öğrenememişsin.
öbgz çok iyi gitiş bu seneki ortalmaya göretadında bitirmeyi bildiler helal olsun :
Salı reytinglerinde konuşmuyacamda Pazar reytinginde mi konuşacam?
Haftaya Kuzey Güney de bitecek vay be..
öbgz çok iyi gitiş bu seneki ortalmaya göretadında bitirmeyi bildiler helal olsun :
Çok komiksin devam et biraz daha zorlasan cem yılmaz sanacam
- - - Ekleme - - -
Sende şimdiden başla yazmaya
Anlıklarda 5 reying alan ÖBGZK çok iyi gidiyor ne yazık ki sana göre Vadi 14 reyting alınca 16 alamadı diye başarısız oluyor .İlginç
- - - Ekleme - - -
Komiklik yapmıyorum ciddi ciddi durumu değerlendiriyorum.
Anlıklarda 5 reying alan ÖBGZK çok iyi gidiyor ne yazık ki sana göre Vadi 14 reyting alınca 16 alamadı diye başarısız oluyor .İlginç
- - - Ekleme - - -
Komiklik yapmıyorum ciddi ciddi durumu değerlendiriyorum.[
zamanında kvp nin de 5 lerde aldımı sizin iyidir iyi kanalına göre diye bahanelerimizden mi bahsediyosun
cvp verme panpa final reytingini göremeden gitmeni istiyorlar
- - - Ekleme - - -
Komiklik yapmıyorum ciddi ciddi durumu değerlendiriyorum.[
zamanında kvp nin de 5 lerde aldımı sizin iyidir iyi kanalına göre diye bahanelerimizden mi bahsediyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?