18 Haziran 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Yaz geldi reytingler baya düstü.

Survivor yine iki grubtada liderligi kimseye kaptirmamis ama reytinglere bakilirsa final de en fazla 15 Reytingi görebilir.

Arka sokaklar sezonu Total de yine günün fazla izlenen dizisi olarak kapatti ama AB de 3 Reytinge kadar düsmüs, büyük ihtimalle önümüzdeki sezon son sezonu olacak.

Sultan dün yine baya heyecanli ve duygu yüklü bir bölümle karsimizdaydi. Dizi AB de günün en fazla izlenen dizisi olurken Total de de 5 Reytingi görerek bence günün en basarili dizisi olmus.

Yer Gök Ask sezon finali ile beklenen yükselisi yasayamamis ama bu reytinglerle Fox tv de daha en az 2 sezon oynar.

Bir cocuk sevdim sezon finali yapmis gercekten cok sasirdim, bence seneye 2 reytingi Bile göremez

- - - Ekleme - - -

Yaz geldi reytingler baya düstü.

Survivor yine iki grubtada liderligi kimseye kaptirmamis ama reytinglere bakilirsa final de en fazla 15 Reytingi görebilir.

Arka sokaklar sezonu Total de yine günün fazla izlenen dizisi olarak kapatti ama AB de 3 Reytinge kadar düsmüs, büyük ihtimalle önümüzdeki sezon son sezonu olacak.

Sultan dün yine baya heyecanli ve duygu yüklü bir bölümle karsimizdaydi. Dizi AB de günün en fazla izlenen dizisi olurken Total de de 5 Reytingi görerek bence günün en basarili dizisi olmus.

Yer Gök Ask sezon finali ile beklenen yükselisi yasayamamis ama bu reytinglerle Fox tv de daha en az 2 sezon oynar.

Bir cocuk sevdim sezon finali yapmis gercekten cok sasirdim, bence seneye 2 reytingi Bile göremez

Bence İffet'le Bir Çocuk Sevdim'i birleştirsinler belki birlikte 3 reytinge yaklaşırlar. :d

Aşk-ı Memnu tekrarı mükemmel gitmiş. :)

Melek giderayak hala ilk 100'de yok. Melek'le birlikte Benim Güzel Evim ve Soframız da bitmeli. Reyting oranları çok kötü ikisinin de. Soframız ilk yüzde yok yine.

Sultan'ın oranları düşse de hala iddialı durumda.

17 ŞEBEKE (TKR) KANAL D 24:28:53 25:48:41 01:12:18 "3,04" 17,82

Büyük Risk'e bir şey demiyorum, durumu ortada zaten.

BÜYÜK RİSK! - FINAL STAR TV 23:34:28 24:24:59 00:36:26 2,79 9,74 super gidio helal s.yontem super

bir dedikodu çıktı facebookta pazartesi itibaren 15:00 m.yüzyıl tkr çıkacak die star tv de birinci bölümden inş dogrudur izlerim
Eger dogruysa bende izlerim , cok isterim.

- - - Ekleme - - -

bir dedikodu çıktı facebookta pazartesi itibaren 15:00 m.yüzyıl tkr çıkacak die star tv de birinci bölümden inş dogrudur izlerim
Eger dogruysa bende izlerim , cok isterim.

"kvp1905"in uyarıldığı mesajı gördüm, sonuna kadar haklı. En azından takas forumun "yalaka" takımından değil. Hadi bana da uyarı gelsin. :d

Ne kadar uyarı verseniz de "yalakalıklar" ve "insan kayırmalar" var. Her şey ortada. :) Admincim nerde ya. 😛

- - - Ekleme - - -

En azından "forumdan ayrılıyorum" diye konu açıp 2 gün sonra geri dönmüyor. :d :d :d

Son düzenleme:
lordycigim, vallahi tepkimde hakliydim. yonetim ceza sistemini yumusatmis. bunuda takasin actigi basliktan ogrendim. actigim basliktada soyledigim gibi zaten ayrilmasam banlanacaktim buyukluk bende kalsin dedim ayrilma karari verdim. cezalara itirazda bile ceza verir duruma gelmislerdi :)))))))) sonra yonetim hatasini anladi. benimde ayrilma gerekcem ortadan kalkti.

zaten forumu ozgur birakinca kavga cikarma meraklilarin kimler oldugu ortaya cikti :))))) iki kvp ci kavga edecek kimse bulamayinca kendi kemdilerini yemisler :)))))))))

sultan her dizinin düştüğü hafta her iki grupta 6 ciarı reytingle muhteşem sonuçlar almış eğer saati daha erkene alınırsa 10 reyting garanti yazın bir sultan kaldı izlenecek ..

hurrem sultan gercek sultan :))))

ya sen ikide bir sultanla hürremi karşılaştırıyorsun bu hürreme saygısızlık zaten hürremin tırnağı etmezki bu sultan ama yazın izlenecek en iyi dizi sultan .. hürremle karşılaştırma millet cidden rekabet içinde sanır bunları :)))

ya sen ikide bir sultanla hürremi karşılaştırıyorsun bu hürreme saygısızlık zaten hürremin tırnağı etmezki bu sultan ama yazın izlenecek en iyi dizi sultan .. hürremle karşılaştırma millet cidden rekabet içinde sanır bunları :)))

hasaki tkr verselerde cakma sultani izlemezdin aga :)))))