18 Haziran 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 2 20.0%
  • Akasya Durağı (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Disko Kralı (Kanal D)

Oy: 1 10.0%
  • Survivor (Show)

• Yahşi Cazibe (ATV)

• Geniş Aile (Star)

Oy: 4 40.0%
  • Pasaport (Star)

Oy: 3 30.0%
  • Lale Devri - Sezon Finali Tekrarı (Fox)

Oy: 2 20.0%
  • Şefkat Tepe (STV)

• Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV izlemedim

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
hacı böyle devam ederse sezon finali zor haftaya bi bakarız final bölümü olur mazallah

Ya zaten Geniş Aile devam ediyorsa planları vardır adamların. Boşu boşuna devam ettirmezler. Zaten çekimlerde bitmiş.

Bende yorumlarımı belirteyim. :):)

Survivor'un yazın gelmesiyle beraber reytingleri düşmüş ama yinede 1. tebrikler. Final bölümüyle 10 reytinge kadar çıkabilir.
Akasya Durağı yükselmiş saati geç olmasına rağmen.
Yahşi Cazibe gayet iyi.
Şanslı Masa her iki grupta da ilk 5'e girerek dikkat çekmiş. Özellikle A/B de 2. olması çok dikkat çekici.
Şefkat Tepe dün gayet iyiydi. Bununda hakkını reytinglerde de almış. A/B de de 26. sıraya yükselmesi iyi olmuş.
Lale Devri'nin tekrarı gayet iyi gitmiş.
Pasaport her iki grupta da iyi gitmiş.
Geniş Aile yerini korumuş. Ama reytinglerinde düşüş var. Biraz daha yükselirse dizi için daha iyi olur.
Gece 2 de başlayan Beyaz Showun tekrarı da A/B de 9. olarak dikkat çekmiş.
Disko Kralı da gayet iyi reytingler almış.

Geniş Aile totalde 0.8, AB' de yarım milyon izleyiciye düşmüş, bu kanalın ciddi bir zarar etmesi demek. Bu hafta en güçlü rakip olan Lale Devri' de yoktu. İzmir Çetesi ekibine de dizinin devam edeceği söylenmişti ama Star aniden diziyi bitirme kararı aldı.

Adminim Ümit'in yarismacisi kazandi,, özür dilerim yorumunu simdi gördüm... :)
Evet Pasaport iyi bir baslangic yapmis:)

Adminim SBT ne yav :) Hangisi dogru söylüyor şimdi anlamadım.Açıklarsan sevinirim :)

Adminim SBT ne yav :) Hangisi dogru söylüyor şimdi anlamadım.Açıklarsan sevinirim :)
AGB gibi farklı bir şirket.

Hangisinin daha doğru olduğunu bilemeyiz biz de :)

AGB 2500, SBT ise 27500 kişi ile ölçüm yaptığını söylüyor. TRT reytinglerden çekilerken kendi reytinglerini ölçtürmek için SBT ile anlaşmıştı...