18 Eylül 2025 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• MasterChef Türkiye 2025 | TV8

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster? - 1176. Bölüm | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Frankfurt-Galatasaray Şampiyonlar Ligi
TOTAL (1) : 10,81
AB (1) : 12,86
ABC1 (1) : 13,40

Veliaht 2. Bölüm
TOTAL (2) : 4,93
AB (3) : 3,44
ABC1 (2) : 5,53

Halef : Köklerin Çağrısı 1. Bölüm (Yeni Dizi)
TOTAL (3) : 4,44
AB (4) : 3,16
ABC1 (4) : 3,95
Güzel başlamışız. :Z Melek olmasaydı daha güzel olurdu da neyse. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Frankfurt-Galatasaray Şampiyonlar Ligi
TOTAL (1) : 10,81
AB (1) : 12,86
ABC1 (1) : 13,40

Veliaht 2. Bölüm
TOTAL (2) : 4,93
AB (3) : 3,44
ABC1 (2) : 5,53

Halef : Köklerin Çağrısı 1. Bölüm (Yeni Dizi)
TOTAL (3) : 4,44
AB (4) : 3,16
ABC1 (4) : 3,95
Halef'im çok iyi başlamış. 2. Bölüm tanıtımı daha olaylı o yüzden haftaya Total 6, AB 4, ABC1 5.50 olacaktır. :bhr:
Veliaht da yükselmiş, tebrikler. Show TV de çok sevinmiştir. :D

Diziler iyi oranlar almış. Maçı bir yerden sonra GS'liler kapatınca 15+ gelmemiş. Haftaya önemli maç yok o yüzden dizilerin artması gerekir. Artış yaşamayan dizinin kaderini iyi görmem.

Galatasaray'ın hezimetinin 1.olması normal.
Diziler güzel oranlar almış maç gününe göre haftaya onlar için daha önemli tabii ki de.
Halef konu olarak benim hiç ilgimi çeken bir dizi değil ama güzel başlamış, şimdilik ağır Total değil.
Veliaht güzel bir bölüm ve yayın stratejisi ile üç grupta da yükselmiş haftaya bölüm daha güzel olacak gibi duruyor umarım ABC'de +6 alırız.

Hudutsuz Sevda'nın yerine ekibin yapacağı yeni dizi Now'da mı olacak?
Ve hangi gün seçildi belli mi?

Töre namus intikam dizisi Halef'in tutmaması mucize olurdu. Total'i yüksek bir iş olur ama diğer kategorilerde Veliaht ile mücadele ederler.

Veliaht'ın 5 seviyesine çıkacağını tahmin ediyordum öyle de olmuş. AB'yi de yükseltirse tuttu gözüyle bakabiliriz.

Veliaht ve Halef tuttular diye düşünüyorum. Maçlardan dolayı da diğer kanallar kolay kolay dizi koymaz bu güne. TRT zaten dizi koyamaz. Kanal D İnci Taneleri’ni daha sonra başlatacak. Geriye ATV ve Show kalıyor. Onlar da dizi başlatana kadar bu iki dizi kitlelerini oturtmuş olurlar zaten.