Masterchef gayet iyi oranlar yakalamış dizilere rağmen @Zeyno @Royal Highness
Leyla: Hayat Aşk Adalet Sandık Kokusu Taş Kağıt Makas
Masterchef Türkiye
Total | (3) | 4,02
AB | (1) | 5,00
ABC1 | (2) | 5,06
Leyla (TKR)
Total | (16) | 1,86
AB | (13) | 1,76
ABC1 | (12) | 2,27
Alan (Final)
Total | (32) | 0,94
AB | (29) | 0,80
ABC1 | (26) | 1,04
Kaynak: TİAK
Kızılcık Şerbeti'ne de odaklanmıyorlar ki nasılsa tuttu diye onu da gelişigüzel yazıyorlar.Sandık Kokusu ne iyi ne de kötü başlamış. Çok muamma oranlar bunlar. Kadro çok iyi ama dediğim gibi senaryo çok vasat. Senaristler Kızılcık Şerbeti'ne daha çok odaklanmaya devam edip bu diziyi boşlarlarsa yılbaşından önce final yapabilir. Ey Melis Civelek, Ey Zeynep Gür kendinize gelin!!
Fatih Aksoy'un senaristlerimi çaldın dedikleri bunlar mıydı şimdi. Vay seyircinin haline diyorum sadece. TV dizileri dökülmeye devamke.Kızılcık Şerbeti'ne de odaklanmıyorlar ki nasılsa tuttu diye onu da gelişigüzel yazıyorlar.
Şampiyonlar ligi maçlarını bulamadım orda.Tiak sitesinden bakabilirsiniz.
İyi akşamlar Kaan nbr ?Sandık Kokusu ortalama başlamış. 4 üzeri alabilirse kafası rahat eder.
Taş Kağıt Makas'ın final haberi gelir yakında.
Leyla iyi yükselmiş. Cemre ve Alperen uzun soluklu bir iş tuttursunlar artık.
Son Yaz’ı, Ali Atay olduğu için şans verdiğini düşünmüştüm…Alperen Duymaz'ın bir dizisinin yüksek reyting aldığına şaşırdım... Son Yaz'dan sonra sanırım herhangi bir işini izlememiştim... Bu dizi de 2 bölüm olmuş ve hazır başlardayken belki şans verebilirim...
Ali Atay'ın da etkisi çok fazlaydı elbette... Keza Hafsanur'un da etkisi vardı...Son Yaz’ı, Ali Atay olduğu için şans verdiğini düşünmüştüm…
Güzel hatun evet…Ali Atay'ın da etkisi çok fazlaydı elbette... Keza Hafsanur'un da etkisi vardı...
Öyledir kendisi...Güzel hatun evet…
trt1nin yayınladığı maçlar arasında çok önemli maç yoktu. dizilere etkisi olmamıştır. yerli takımların maçları dizileri etkileyebilir.Şampiyonlar ligi maçlarını bulamadım orda.
Öyle de. En azından reytingi de görseydik keşketrt1nin yayınladığı maçlar arasında çok önemli maç yoktu. dizilere etkisi olmamıştır. yerli takımların maçları dizileri etkileyebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?