Maskeli Fedai
Favori Üye
Noldu hani dün sen de Maskeli'yi gıcık edecektin ne bu Pollyanna tavırlar.
Kimse onunla aynı fikirde değil ya sinirlendiBen realist bir insanım, neyse onu derim kimseye yaranamam@Maskeli Fedai
Noldu hani dün sen de Maskeli'yi gıcık edecektin ne bu Pollyanna tavırlar.
Kimse onunla aynı fikirde değil ya sinirlendiBen realist bir insanım, neyse onu derim kimseye yaranamam@Maskeli Fedai
4 total 5 AB olursa sorunu olmaz bence deHiçbir şey belli olmaz. Medyapım dizisi de 2-3 reyting alsa final yapar.
------
4-5 bandına çıkarsa o zaman FOX düşünsün.
Medyapımsa en kötü 13 bölüm sürer ama diğerleri süremezHiçbir şey belli olmaz. Medyapım dizisi de 2-3 reyting alsa final yapar.
------
4-5 bandına çıkarsa o zaman FOX düşünsün.
Total4 ab5 03 medya için foxa yeterli değil4 total 5 AB olursa sorunu olmaz bence deAma birilerinin fişini kesecek her türlü.
Eski reytingi bu diziyi başlatmasaydı o zamanMedyapımsa en kötü 13 bölüm sürer ama diğerleri süremez
------
Total4 ab5 03 medya için foxa yeterli değil
Şu an elinde 11 dizisi var ve çoğu medyapım.Medyapım kanal için kanalın sahibi gibi bişi.Zamanında 5-6 ya çıktığı için bu sezonu başlattığını düşünüyorum.Ama dediğim gibi 2 hafta daha 5e yükselmezse 13 bölğm beklemezEski reytingi bu diziyi başlatmasaydı o zaman
Fox'un bu kadar dizi alması hata ki zaten görmemiş gibi. Ayrıca böyle yapım faktörü ve bu kadar dizi alan bir kanalla ben yapımcı olsam çalışmam kesinlikle. Foxtan bu sebeple son bir iki yıldır soğudum zaten.Şu an elinde 11 dizisi var ve çoğu medyapım.Medyapım kanal için kanalın sahibi gibi bişi.Zamanında 5-6 ya çıktığı için bu sezonu başlattığını düşünüyorum.Ama dediğim gibi 2 hafta daha 5e yükselmezse 13 bölğm beklemez
ama mesrla yasak elma düşük giderse 13 bölüm sürer medyapım olduğu için
Öğretmen 13 bile sürmedi yalnız o da Medyapım'dı.Medyapımsa en kötü 13 bölüm sürer ama diğerleri süremez
------
Total4 ab5 03 medya için foxa yeterli değil
Öğretmen deme zaten bana sinir krizi geçiyorum. Onu da Sen Çal Kapımı için harcadılar. Yalnız o da MF yapımıydı ikisi kardeş gibi. Kanal Yapım birlikte diziyi harcadılarÖğretmen 13 bile sürmedi yalnız o da Medyapım'dı.
Ben de çok üzülmüştüm final yaptığında. Geçen sana o yüzden dedim FOX yeni sezonda gün değiştirirse fişini çekmek için değiştiriyor diye.Öğretmen deme zaten bana sinir krizi geçiyorum. Onu da Sen Çal Kapımı için harcadılar. Yalnız o da MF yapımıydı ikisi kardeş gibi. Kanal Yapım birlikte diziyi harcadılar
O olaydan beri ve sürekli dizi alıp fiş çekmesinden beri sevmiyorum Foxu Sen Çal Kapımı yüzünden kaç dizisini yedi.Ben de çok üzülmüştüm final yaptığında. Geçen sana o yüzden dedim FOX yeni sezonda gün değiştirirse fişini çekmek için değiştiriyor diye.Medyapım-MF Yapım ortak işiydi yazık oldu.
Medyapımın kardeş yapımı mfnin dizisi için yapımcı öyle karar verdiÖğretmen 13 bile sürmedi yalnız o da Medyapım'dı.
Bak afişte Medyapım-MF Yapım diyor.Medyapımın kardeş yapımı mfnin dizisi için yapımcı öyle karar verdi
Bunu fox değil yapımcı bitirdi diye biliyorumBak afişte Medyapım-MF Yapım diyor.Kısaca 2 reyting alırsa Medyapım dizisi bile biter.
Ekli dosyayı görüntüle 109444
Niye, ben aynı fikirde oldumKimse onunla aynı fikirde değil ya sinirlendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?