18 Eylül 2021 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izlediniz?

• Kardeşlerim | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
Reactions: Gerekli24
Eski reytingi bu diziyi başlatmasaydı o zaman
Şu an elinde 11 dizisi var ve çoğu medyapım.Medyapım kanal için kanalın sahibi gibi bişi.Zamanında 5-6 ya çıktığı için bu sezonu başlattığını düşünüyorum.Ama dediğim gibi 2 hafta daha 5e yükselmezse 13 bölğm beklemez
ama mesrla yasak elma düşük giderse 13 bölüm sürer medyapım olduğu için

Fox'un bu kadar dizi alması hata ki zaten görmemiş gibi. Ayrıca böyle yapım faktörü ve bu kadar dizi alan bir kanalla ben yapımcı olsam çalışmam kesinlikle. Foxtan bu sebeple son bir iki yıldır soğudum zaten.

Reactions: cookies
Öğretmen deme zaten bana sinir krizi geçiyorum. Onu da Sen Çal Kapımı için harcadılar. Yalnız o da MF yapımıydı ikisi kardeş gibi. Kanal Yapım birlikte diziyi harcadılar
Ben de çok üzülmüştüm final yaptığında. Geçen sana o yüzden dedim FOX yeni sezonda gün değiştirirse fişini çekmek için değiştiriyor diye.
Medyapım-MF Yapım ortak işiydi yazık oldu.

O olaydan beri ve sürekli dizi alıp fiş çekmesinden beri sevmiyorum Foxu Sen Çal Kapımı yüzünden kaç dizisini yedi.

Son Yaz onca değişikliğe rağmen bence gayet iyi giriş yapmış, kendi dizilerinin hezimetine rağmen bu diziye laf atanlar gerçekten gülünç oluyorlar.

Kardeşlerim, AB hariç harika gidiyor denebilir şu durumda. Ben nedense bu diziyi seviyorum, geçen sezon hikayesi hafifti.

Gönül Dağı yine çok iyi izlenmiş, bu sezonu rahat çıkarır.

Son Yaz fena başlamamış, umarım yükselip biraz daha dayanabilir. Hem Hazal Kaya ve Ali Atay da FOX ekranlarında denk gelmiş olur.

Şarkılar Bizi Söyler eh işte gidiyor.

Yalancı tekrarı pek iç açıcı değil.