18 Eylül 2021 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izlediniz?

• Kardeşlerim | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
2 küsür beklerken parlak açılış mı olmuş Total'i zaten 2 küsür. :F Diğer gruplarda da abartılacak oranlar alamamış FOX standartlarında başarılı sonuçlar değil. :A
Kanalın yeni dizi akışını sayarsak zaten başarılı değil ama gün bazında ve kendi haliyle değerlendirirsek iyi açılış bence :A

• İlginç
Reactions: Aserat
Niye bir çok isim Son Yaz sanki 1 reyting almış gibi davranıp yorum yapıyor. :A Çukurova, Masumlar Apartmanı bile sezonu düşük oranlarla açmışken hatta geçen sezon Cumartesi günleri 10+ alan Kardeşlerim ve Gönül Dağı bile 5-6 bandında giderken Son Yaz bu iki güçlü rakibe ve hikayede yaşanan ayrılıklar/değişikliklere rağmen AB ve ABC1'de fena gitmemiş bence. Haftaya 4'e çıkar ama bu oranlar FOX'a yeter mi onu bilmiyorum.

Masterchef bu sezon beklentimin altında gidiyor.
Yapımcısı medyapım değil ondan kellesi gider diyoruz :A
------

Çok şaşırdım beklemiyordum hiç :A videoları hala duruyor mu nasıl videolar :A :F
@EmreCan sendr duruyorsa atsana :A

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem
Niye bir çok isim Son Yaz sanki 1 reyting almış gibi davranıp yorum yapıyor. :A Çukurova, Masumlar Apartmanı bile sezonu düşük oranlarla açmışken hatta geçen sezon Cumartesi günleri 10+ alan Kardeşlerim ve Gönül Dağı bile 5-6 bandında giderken Son Yaz bu iki güçlü rakibe ve hikayede yaşanan ayrılıklar/değişikliklere rağmen AB ve ABC1'de fena gitmemiş bence. Haftaya 4'e çıkar ama bu oranlar FOX'a yeter mi onu bilmiyorum.

Masterchef bu sezon beklentimin altında gidiyor.
Son Yaz kötü değil ama tanıtımı verilmiş bir El Kızı ve ne yazık ki düşmeyen bir Aşk Mantık İntikam varken Fox şu an Son Yaz'a çok şans vermez gibi

• Beğendim
Reactions: Özgür