18 Eylül 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Bence frekanslarla alakası yok. Abdülhey'de gidince millet Vadi'yi izlemeyi bırakmış.

sakalım var ama sözüm dinlenmiyor
Ben vadi yeni sezona kaç reytingle başlar konusuna total 8 ab 6 yazmıştım herkes laf atıyordu ama görüldüğü gibi totalde 7 bile alamazken ab de 5 almış

uydu alıcısı bahane ediliyor ama en fazla 3 reyting desek totalde 10 alırdı o da en fazzla

Ayrıca vadi 15 ile başlar diyenlere çok gülmüştüm

Bence frekanslarla alakası yok. Abdülhey'de gidince millet Vadi'yi izlemeyi bırakmış.
ağzından bal damlıyor

Haftaya bence KVP Total'de 10-10.50 civari AB'de 8-8.50 alir.

Dünkü bölüm bu reytingleri haketmedi neyse haftaya yükselir artık

Kardeşim kimse ayarlayamadı kimse ben bile zor ayarladım nedir bu Vadiyi küçültme çabaları anlamış değilim.Abdülmüş yemişim Abdülü iyiki de gitti

Doğruya doğru uydunun değişmesi Vadi'yi kötü etkiledi. Dün 4-5, bugün en az 6-7 komşunun alıcı ayarlarını yaptım düşünün 30 dairelik apartmanın neredeyse yarısı ayarlamayı bana yaptırdı ya ayarlayamayanlar? 6.89-5.37-7.54 reyting buna rağmen iyi.

15 reyting beklediğimiz zaman 2-3 hafta önceydi, uyduların değişeceği de geçen hafta belli oldu
Ölü reyting seviciler başlamış yine konuşmaya

Taa frekans değişikliğinin günü açıklandiği günde demiştim ama bu kadar yapımların düşeceğini sanmazdım

Onu bunu bırakın, asıl olay denekler nasıl uydu frekansını ayarlamazlar? Bütün yorumlar Türkiye'nin geneli için ama reytingi ölçenler 3000 kişiyi ancak geçiyor.Bu 3 bin kişinasıl olurda frekansını ayarlamazlar? Yada ayarladılar izlemeyi tercih etmediler?

Neyse erkekler 20+ kvp 7.5 kusur almiş merak edene söylim

ooooooo vadi yine zirvede başlamışşşş....frekans değişikliği zımpırtısı olmasaydııııııı fena uçardı ama olmadı olamadı olamayorduuu..
sonuncusu uydulara gelsin..

Frekans+Maçlar bütün reytingleri düşürmüş.

Aynen. Ben de çok merak ediyorum nasıl oluyor denekler frekansları ayarlamıyor.

Genel olarak tüm yapımlar kendi ortalamalarına göre çok düşük gitmiş. Önümüzdeki hafta asıl reytingler belli olur.

Vadi ile ilgili yorum yapmak için çok erken. Bence bir kaç haftaya büyük yükseliş yaşayabilir.

Güldür Güldür Show ve Aramızda Kalsın önümüzdeki hafta yeniden yükselişe geçerler.

Hayat Ağacı frekans değişimine ve rakiplerine rağmen iyi başlamış.

arkadaşım yorumuma cevap vermek zorunda değilsin beğenmiyorsan yorumumu alıntı yapma.
Vadi sezona kaç reytingle başlardaki konuda ben total 8 ab 6 dedim yani fazla söylemişim ama yine de yakın oranlar onun için uydu bilmemnesi falan da filan diye bahaneler uydurmayın.
Neydi atvdeyken 23.30 da bitecekken 23.15 te bitmiş te ondan reytingleri düşmüş ya da özeti 20.35 te bitmiş gibi bahanelere devam edin...

kimse deme bari babam dün vadiyi izledi

Eeee 2 3 reytinlik kayıpsa totalde 8.5 ab de 7 oluyor yani

haklısın yıldırım zaten bu reytingler çok normal her zaman alınan sonuçlar ortaya çıkmış,😀

kaç reyting ayarlayamadı uydusunu haftaya görecez avrupa maçı starında 5 almış düşün işte

3 büyüklerin bir avrupa maçındaki en düşük reytingidir büyük ihtimal
vadi yarı performansıyla bile starın tüm dizilerini geçti haftaya katlar

haklısın yıldırım zaten bu reytingler çok normal her zaman alınan sonuçlar ortaya çıkmış,😀
aynen aga anlatamıyoruz anlamamak için savaşıyor adam

ya anlamıyorum ki vadi sezona iyi reytinglerle başlar demedim ben sadece sezona total 8 ab 6 ile başlar ve yükselir dedim o kadar
doğru sen söyledin bunu gerçek manada söylüyorum en doğru oranları sen yazdın bu hafta haklı çıkan sen oldun; ama sen bu oranlara bakıp bu ciddi sebepleri bahane olarak görmeyin dediğin için itiraz ediyorum kesin olarak yorum yapmak için haftayı beklemek daha iyi olur sanki

zaten anca vadiyi yükseltir diğer şeyleri düşürürsün vadiyi 7 ye yuvarlarsın 5.84 lük maçı 5 e

ya yorumumda da zaten dedim vadi böyle başlamış zaten yeni sezon ilk reytingleri böyle başlar dedim tüm sezon böyle gider demedim.Tamam atacak ama ab de en az 10 hayatta alamaz

yıldırım kadirin alıntısını oku

yıldırım bende aynı fikirdeyim bence de alamaz ama çok ta tın vadi izleyicilerini mest ediyor sinema tadında bölümler geliyor ve de gelecek gerçek reytingi ben ölçüyorum; sabahtan akşama kadar ben çeşitli insanlarla vadi konuştum bu tarif edilemez bir güzellik, ben bu sisteme güvenmiyorum

yıldırım kadirin alıntısını oku
arkadaşım okuyamam o kadar uzun şeyi...benim tahminim tuttu mu tuttu vadi ilk oranı total 8 ab 6 dedim ama daha düşük aldı herkes 15 falan diyordu.tamam uydu sıkıntısı diyelim ama en fazla 3 reytingdir

kusura bakma ama şu ana kadarki hiçbir sisteme zaten vadiciler güvenmiyor hep bahaneler.

okuyamazsan gerçek bişeye bahane diyemezsin
haftaya görecez 3 mü 5 mi

@-KADİR- aga haftaya patlama olacak rahat ol sen
sistem bize sökmez sistemi çökertiriz