18 Eylül 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Reytingler genel olarak düşük. Çünkü bi çok insan televizyonlarının ayarlarını henüz yapamadı. Kurtlar Vadisinin bu reytinhine bakıp kötü başlamış denemez. Kocamın Ailesi, Güldür Güldür, 1 Erkek 1 Kadın 1 Çocuk ta normalde aldıkları oranların çok altında kalmışlar. O yüzden perşembe için haftaya daha belirleyici olacatır.

Frekans değişikliği tüm yapımları oldukça kötü etkilemiş haftaya her şey netleşir.

Frekans değişikliğinin bu kadar büyük etki yapacağını tahmin etmiyordum ama normaldir dün herkes elinde uydu geziniyordu, bir o kadar da gezinmeyen vardır herhalde.

Yine de bu reytinglerden yapılabilecek tek çıkarım Kocamın Ailesi'nin A/B'de Kurtlar Vadisi Pusu'ya yakın reyting alarak çok başarılı bir grafik çizdiği. Sezonun sürpriz işlerinden biri olmayı başardı.

vışşhh kanal d bu sonuca şok olmuştur o ka tanıtımın ardından
))) @Bully ne diyorsun

kocamın ailesi ab de zirveyi alici gibi
hüsne nin saati değişince kötü olmu ş

Son düzenleme:
evet kurtlar vadisi reytinglerde kötü başladı bu benim için şaşırtıcı değildi sezon sonuna kadar da fazla bir artış beklemiyorum çok da umurumda değil benim dizim sinema tadında sahneler izletiyor beni fazlasıyla memnun etti ben pana filme teşekkür ediyorum dünyada eşi benzeri yok bu dizinin

Alt üst olmusuz.. dünkü bölüme cok yazik olmus. Yurt disi agirlikli bir sinema film hazirlanmis ve 6-7 reytinglerdeyiz. Su reytinglere bakinca, sanki ben imkansiz bir tahminde bulunmusum gibi geliyor.. acikcasi 13-14 rahat bekliyordum.

Alt üst olmusuz.. dünkü bölüme cok yazik olmus. Yurt disi agirlikli bir sinema film hazirlanmis ve 6-7 reytinglerdeyiz. Su reytinglere bakinca, sanki ben imkansiz bir tahminde bulunmusum gibi geliyor.. acikcasi 13-14 rahat bekliyordum.
1.si eylül ayındayız
2.si vadi en son 8 küsürde bıraktı 14 e çıkacak bir hamle olmadı

Kurtlar Vadisi Pusu'nun dünkü bölümü sinema tadındaydı keyifle izledim frekans değişiminin etki yapacağını biliyordum ama bu kadar beklemezdim. Haftaya her şey belli olur.

Sonuçları hak etmediğimizi düşünüyorum

Reytingler degisilen frekanslardan dolayi dusuk oldugunu herkes biliyo ama KVP sevmedikleri dizi oldugu icin kotu yorumlar yapiyolar, ben de sevmiyorum ama frekans'tan dolayi oldugunu bildigim icin oyle yorumlar yapmicam.

@-KADİR- aga haftaya 2 kattan fazla artış olacaktır görürsün

ve şuan yeni bölümün aldığı reytingi haftaya özet alacaktır çünkü bu hafta çok kişi kaçırdı izleyemedii haftaya coşanze

Pt Reytingler fena digil de Gunduz kusagi tum projeler Berbat Muge Anlıyı ilk kez 1.20lerde gordum Turksatin hatasi iste 1eylul degismeliydi neyse Hayırlısı Haftaya yukselirler de ama Kanalar hep tanitim yapti degisiyoruz diye izleyci gozleri nerdeydi ya