18 Eylül 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Vadi çok ama çok kötü reytingler almış :( ancak hem frekans hemde maçları düşünürsek aldığı reytingler çok iyi sadece tahmin edilen reytingler değil o kadar. Reytinglerin frekanstan etkilendiği bariz açık çünkü diğer yapımlar da düşük gitmiş. Neyse haftaya vadi show olacağı için o zaman gerçek reytingler ortaya çıkar. Bu olumsuzluklar olmasına rağmen vadi iki grupta lider diğerini ise kıl payı kaçırmış.

Güldür güldür show da bu zorlu günde iyi sonuçlar almış tebrikler :)

Reytingler uydu degisikliginden dolayi yuzde 25 civari dusmus her dizi program etkilenmis en cok etkilenenler ise sabah erken saatte yayinlanan programlar olmus
tahminime gore uydu degisikligi olmasaydi kurtlar vadisi 9 civari reytinglerle sezonu acacakti

sanki frekans değişimi bi vadiyi etkiledi. :F diğerleri de yüksek alıcaktı öyle bi durum olmasaydı. bu bahane olamaz. :)

dedim, bi sakıcası mı var. )))))))))
ee tamam biz diğerleri düşük alacaktı demiyoruz ya :kiki:
maçta 9-10 alacaktı
kocamın ailesi 5 alacaktı
güldür güldür 4 alacaktı
vadide 12-13 alacaktı

ama olmadı :D

Maçlara karşı fark yiyen güçlü yapımlar da var :D frekans degismese vadi 13 14 gibi maç ise 11 12 gibi olur fark bir ancak kimse vadi kötü gitti demez aksine maçı geçip co iyi reytingler aldı derdi derdin 😉
benim dikkatimi çeken vadiden 15 bekleniyor ama 5 alınca süper harika filan denmesi. niye kabul edilmiyor ki kötü gittiği. frekans değişimi için düşüş bekleniyordu ama kimse 5'e düşeceğini de beklemiyordu. 😉

sanki frekans değişimi bi vadiyi etkiledi. :F diğerleri de yüksek alıcaktı öyle bi durum olmasaydı. bu bahane olamaz. :)

dedim, bi sakıcası mı var. )))))))))
Evet var doğru söylememiş olursun. Tabi doğru soylelememkte senin hakkin)))
Ben 9.5 tahminini yapmıştım uydu değişimini hesaba katmamistim.

Haftaya mac ve uydu değişimi olmayacağı için 9,5 -10 reyting alacaktır

Türk tv lerinde avrupa maçını geçecek bir yapım an itibariyle yoktur
bunu tek yapanda net erkek dizisi vadidir

alcaktı ? :kiki: tns ölçüm cihazlarının yönetim grubundasın heralde bu kadar emin konuşuyosun :F
evet eminim 1 aşağı yukarı oynardı en fazla sonuç odur :D
neyse bu haftada susalım gerçi haftaya da türksat 5a ya geçiş falan olur kesin bi bırakmadılar rahat rahat rekor kıralım :D

Evet var doğru söylememiş olursun. Tabi doğru soylelememkte senin hakkin)))
Ben 9.5 tahminini yapmıştım uydu değişimini hesaba katmamistim.

Haftaya mac ve uydu değişimi olmayacağı için 9,5 -10 reyting alacaktır
bende ona bakarsan total 7 ab 6 dedim. yani senin dediğinden çok çok daha yakın bi tahmin yaptım ama senin kadar da bben şöyle bildim şöyle bilirim ederim de demiyorum. )))))))))))))

evet eminim 1 aşağı yukarı oynardı en fazla sonuç odur :D
neyse bu haftada susalım gerçi haftaya da türksat 5a ya geçiş falan olur kesin bi bırakmadılar rahat rahat rekor kıralım :D
sonrasında bayram haftası, siz vadiden bu sezon 9 üstünü zor görürsünüz bence:F

bende ona bakarsan total 7 ab 6 dedim. yani senin dediğinden çok çok daha yakın bi tahmin yaptım ama senin kadar da bben şöyle bildim şöyle bilirim ederim de demiyorum. )))))))))))))

bayram haftasından bişey olmaz hiçbişey bu uydu değişikliği kadar bizi etkilemez bayramda olsa isteyen tv yi açabilecek ama dün isteyip açamayan çok oldu
bunun üstüne kanal d vadiyi netten canlı vermedi frekansları ayarlasınlar diye :kiki:

benim dikkatimi çeken vadiden 15 bekleniyor ama 5 alınca süper harika filan denmesi. niye kabul edilmiyor ki kötü gittiği. frekans değişimi için düşüş bekleniyordu ama kimse 5'e düşeceğini de beklemiyordu. 😉
Tamam biz anlıyoruz dediklerini ancak sen bizim dediklerimizi hep tek noktaya bagliyorsun. Yanlış anlama bahcelide seçim sonrası erdoğanın aldığı oylar beklentinin altında demişti senin ki de o mesele olmuş biraz 😳

bayram haftasından bişey olmaz hiçbişey bu uydu değişikliği kadar bizi etkilemez bayramda olsa isteyen tv yi açabilecek ama dün isteyip açamayan çok oldu
bunun üstüne kanal d vadiyi netten canlı vermedi frekansları ayarlasınlar diye :kiki:
demek ki verseymiş reytingi 4'e düşecekmiş. :F

Tamam biz anlıyoruz dediklerini ancak sen bizim dediklerimizi hep tek noktaya bagliyorsun. Yanlış anlama bahcelide seçim sonrası erdoğanın aldığı oylar beklentinin altında demişti senin ki de o mesele olmuş biraz 😳
ben beklentinin çok değişik sonuçla açığa çıkmasının beklenen cümleleri değiştirmemesine takıldım. olay bu. 😉

Hacı 9.5 bilmislik mi oluyor)) ama düşüş yaşayacağı açıktı ve herkes abarttigin gibi 15 falan demedi. Umarım bu kez anlatabildik!!!!!!