18 Eylül 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

türkiye yine muhteşem yüzyıl tercih etti 9 reytingle baslamıs

Çocuklar Duymasın'ın yazarları arasında Akasya Durağı ve Cennet Mahallesi'ni yazan Resul Ertaş da var.
Doksanlar çok sıkıcı olmuş bence. Zaten 5-6 bölümdür takip etmiyordum. Biraz bakayım dedim, sıkıldım. Şimdi Fatih Portakal'ı izliyorum.

''Ateşe attık yanmadı suya attık boğulmadı Ciğerini söktük yine geri geldi.''Bir Mahidevran özlü sözü.

Merak etme Mahi ölümünü görecen.

Muhteşem Yüzyıl reklamlara girdi. ( 21.30 - Star TV )

Muhteşem Yüzyıl biraz yavaş ilerliyor gibi..

Vahide gördüm olmamış maalesef boşlukta izlemeye çalıştım ama çok yapmacık geldi. Yarım saatte sülümanı görmedim hiç bu arada

Muhteşem Yüzyıl yarın iki grupta da zirvede yer alacaktır. Oranları geçen sezondan daha iyi başlayabilir.

Ben beğendim Muhteşem Yüzyıl'ı. Yeni sezonun ilk bölümünde her dizide durgunluk olur. Güzel bir son sezon olacak bence.

Muhteşem Yüzyıl güzel başladı.Vahide Gördüm gözüme pek batmıyor.Yeni oyuncularda rollerine çok yakışmışlar

Sarı Selim bildiğin Fatmagül'deki Selim. Aras da ne yazık ki hala Mete gibi. Hürrem zaten olmamıştı. Başka bir dizi izliyormuşum gibi oldum.

Bu arada Berrin ile Hakan'ın kızlarını da gördüm dizide

Tvyi kapadim muhtesem çok agir. Merhamet hangi yilda oldugunu yakalayana odul veriyorlar. Doksanlar guldurmrdigi gibi basit ask hikayelerine bogulmus. Carsambaya yeni dizi sart