18 Eylül 2012 Salı Reyting Sonuçları

18 Eylül 2012 Salı Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
fks14 sen hep aynı tip yorumlar yazıon soguttun kardesım buz gıbı bugra revan bıle daha sıcak yorumlar atıo acıkcası :) emrede ole

Son zamanlarda Acun'u tebrik etmedigim için mi böyle yapiyorsun simdi ?

Demek ki senin için Acun Medya, deger verdigin Fks14'ten daha öndeymis Kemal.. Ben tebrik eden yapimlari tebrik ederim zaten, Acun'u da tebrik ederim. Herhangi bir kisiye de antipatigim yok ama Acun artik farkli projeler yapmali. Bunu da sadece ben söylemiyorum.

Babalar ve Evlat için bi saat bekledim tweet akışı için kimse bişi yazmıyor en uyduruk bi dizi için bile o kadar beklesem en az bi akışta 20 tweet düşerdi.Ama bunda hiç düşmedi.Abartsiz aratın görun bakın.

Ehh OBGZ'nin yeri belli artık 10-11 görür 12 belki 13 görürse şükretsin otursun.İnşallah dahada düşecek.

Seksenler SBT'de yine iyi sonuçlar alacak ama TNS'de ayni sey olacagini sanmiyorum.. Belki A/B TNS..

öbgz her 3. grupta da 1. olur
tns de seksenler olmadığı için yorum yapmayacağım ama bir haftada bu kadar yükselmesi şaşırttı beni.

seksenler sonunda ilgi çekici konulara geldi darbe-tutuklanma-aşk normal karşılmak gerekir sonucu

Kayıp Şehir Öyle Bir Geçer Zaman Ki gazıyla Totalde 5 reytingi geçebilir. AB`si daha yüksek olacaktır zaten