18 Eylül 2012 Salı Reyting Sonuçları

18 Eylül 2012 Salı Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Babalar ve evlatları adı altında paylaşılan tweetler

anneler
ve kızları tutmayınca <s style="text-decoration: none; color: rgb(157, 189, 213); ">@</s>startv babalar ve evlatları diye dizi yapmış yaratıcılığınızı öpsünler.

Anneler ve kızlarından sonra,babalar ve evlatları diye dizi başlamış umarım dedeler ve torunları kuşağı başlamaz

Anneler ve kızları diye bir dizi vardı. Babalar ve evlatları eksikti o da olmuş.

<s style="color: rgb(157, 189, 213); text-decoration: none; outline: 0px; font-family: Arial, sans-serif; font-size: 14px; line-height: 18px; background-color: rgb(245, 245, 245); ">#</s>BabalarveEvlatlari adı altında paylaşilan yorumlar

Vay be yıllar sonra Fatma Girik ha?Ben 1.bölümü izlerim 2.ve 3.bölümler için garanti veremem<s style="text-decoration: none; color: rgb(157, 189, 213); ">#</s>BabalarveEvlatlari

<s style="text-decoration: none; color: rgb(157, 189, 213); ">#</s>BabalarVeEvlatlari tecavüz, hapis, silahlar üçgeninde başladı. Artısı ne olacak merak ediyorum.

Tecavüzle merhaba dediğimiz bir tv dizisi daha hoş gelmiş, sefa gelmiş.. <s style="text-decoration: none; color: rgb(157, 189, 213); ">#</s>BabalarveEvlatlari

Not: dizi için hiç tweet akışı yok 😕

Babalar ve Evlatlar total dizisi. Totalde bile çok iyi değil A/B'de daha da düşük gelecektir muhtemelen.

Ustura Kemal'in düşeceğini söylüyorduk bir çoğumuz yanılmadık dizi düşmeye çok erken başladı. Seksenler çok iyi gidiyor ama SBT'nin TRT reytinglerine artık ne kadar güvenilir tartışılır. Çünkü SBT'nin kozları tükendi geriye TRT kaldı sadece.

Seksenler TOTAL grubunda yükselmeyi basarmis!

nerden bilion ab düsük alcak

Babalar ve Evlatları ne arabesk dizi öyle içesim geldim

öbgz revan senin dedigin gibi totalde haftalık birinci olucak gibi durmuyor ? vadi ve muhtesem oranlarini hesapladigimda öbgz zayıf kaldı sanki

Öyle Bir Geçer Zaman Ki bu gidisle 7 ye düser neyse Bebek Firarda da iyi gidiyo hala kaç kez yayınlanmasına rağmen

öbgz revan senin dedigin gibi totalde haftalık birinci olucak gibi durmuyor ? vadi ve muhtesem oranlarini hesapladigimda öbgz zayıf kaldı sanki
Bilmem? Tabii yarın belli olacak. Bunlar SBT sonuçları. Ama 10 reytingden daha düşük aldığı oranlar reklama denk geldi

Oha seksenler totalde böyleyse ab de uçmuştur

- - - Ekleme - - -

Her düştüğünde reklam diyon 45 dk dır reklam mı

Trt 1 bence en kaliteli dizileri yapıyo

Oha seksenler totalde böyleyse ab de uçmuştur

- - - Ekleme - - -

Her düştüğünde reklam diyon 45 dk dır reklam mı
Çok komiksin gerçekten. 11 alınca ziyaretçi olarak izliyordun düşünce hemen atladın. Ben 10nun altına indiği zaman dedim. 21.00`de başladı şimdi saat 22.00. 1 saat içinde 2 kere reklam az bile. 1 saat reklamsız mı yayınlanacaktı?

takas çok komiksin sen sürekli mesaj gönder günümüzü iyicene reklendirr

Ben usturayı izliyom reklam girdi senin saçma yorumlarını gördüm cevap yazdım son yaz gelince görecem