Bu reytinleri yarin ki TNS verilerinde zor buluruz18:00 - 19:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 3.49 , 2) SHOW: 3.09 , 3) KANALD: 2.7
18:00 - 19:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 3.49 , 2) SHOW: 3.09 , 3) KANALD: 2.7
sbt tns ciddi derecede yakın oranlar var bugun ne olursa %80 ayni sonuclari olur beni affet ucmus
Beni Affet TNS`de düşük geldi. Önceden herkes Total dizileri yükselecek dediğinde içime doğdu demiştim. AB dizileri yükselecek. Aynen öyle oldu Bakalım nasıl devam edecek?
Bu reytinleri yarin ki TNS verilerinde zor buluruz
özet var yakup
Beni Affet Tns'de o kadar uçamaz...
Beni Affet TNS`de düşük geldi. Önceden herkes Total dizileri yükselecek dediğinde içime doğdu demiştim. AB dizileri yükselecek. Aynen öyle oldu Bakalım nasıl devam edecek?
Ustura Kemal de aynı taktiği kullanacak bu akşamÇekişmeli bir gün olabilir gibi görünüyor.Kreysin dediği gibi Türk milleti tecavüz sahnesine meyillidir sırf onun için bile izleyebilir birçok kişi
uçması lazım heralde 1.5 fırlamıs deniz yıldızı gecen günler düsükdü dün sbt de yükselmisti bence orantılı olacak
Bence Sudan Bıkmış Balıklar bitmeli. Ne zaman fragmanını izliyorum Zeynep: "Selim yeter artık ayrılalım olmayacak bu iş diyor ve fragman hoşçakalla bitiyor" Ne hoşçakalmış söyle söyle bitmedi
Umarim Beni Affet biter hergun saat 17:30 - 18:30 arasinda "noluyor laan gene mi kavga ediyorsunuz" diye düşünmekten panik atak oldu her anım
doğru 23.15 bitiyomuş ben 22 diye görmüşüm. umarım yükselir ama bu tns de reytingleri çoğaltcağına azaltmış..