18 Eylül 2012 Salı Reyting Sonuçları

18 Eylül 2012 Salı Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Reytingi değil diziyi konusunu felan?

izlememiştirki kreys usturayı izlemiştir yorum yapamıyor o yüzden
)))

- - - Ekleme - - -

tamamda salı günü böyle ötüyosa öbgz haftalık sıralamada en alttan öter

- - - Ekleme - - -

konusu süper haftaya 5 i geçer

haftalık sıralama platonik aşk gibi birşey hayali bir değerlendirme reklam verenler haftalık sıralamayı iplemiyordur günlük zirveyi kapan kazanıyor
)

TNS nin resmi sitesi yokmu arkadaşlar bu diğer siteler ilk haberi kimden alıyor?tns ye ait böyle bir sitenin olmaması çok saçma .. direk kaynaktan bilgi almak daha iyi ama yok ...

[TABLE="width: 1416"]
[TR]
[TD][TABLE="width: 1406"]
[TR]
[TD]
Şimdi de o rakamların analizi:• Öyle Bir Geçer Zaman ki'ye eski rating sistemi yeni rating sistemi fark etmiyor. Tanzanya'dan denek getirilip ölçüm yapılsa yine rakiplerine uzak ara yapacağı kesin… Dün gece de en yakın rakibini iki katına yakın izlendi...• Bölünmeyen haberlerin Mehmet Ali Birand'a yaradığı kesin artık. İkinci günü de en çok izlenen bülten olarak kapadı. Olağanüstü bir durum olmazsa Birand'ın geçilmesi zor gözüküyor.

• Fox Haber ikinci günde hemen toparladı, Birand'ın ardından hem Total izleyicide hem AB grubunda ikinciliğe yerleştiler. Show ve atv Haber üçüncülük için yarışır...

• Dün gecenin merakla beklenen sonucu Star'da Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisi Babalar ve Evlatlar'ın ne yapacağıydı. Dizinin ilk bölümü Total'de 6'ıncı, AB grubunda 14'üncü oldu. ÖBGZ gibi oturmuş, güçlü bir dizinin karşısında çok şaşırtıcı bir sonuç değil.

• Babalar ve Evlatlar'ın en büyük başarısı aslında ABC1 grubunda. Reklam verenin en çok dikkate aldığı bu grupta dizi 6'ıncı sıraya yerleşti... Bu anlamda başarısız sayılmaz dizi... Çünkü ÖBGZ'ki karşısında Salı gününe dizi oturtmak kolay iş değil...

• Bu arada Fatih Portakal'dan dünkü analiz için bir özür dilememiz gerekiyor. İlk 100'e giremedi dedik ama girmişti… ikinci günde de İrfan Değirmenci'yi geçmeyi başardı. Ancak Fatih'in programı ikiye böldüğünü, İrfan'ın tek blok halinde yayınladığını da hatırlatalım.

• Ustura Kemal SBT'den daha iyi sonuçlar almaya başladı TNS'de. Salı ÖBGZ'kinin ardından ikinciliğe oturdu dizi.

• Müge Anlı gündüz kuşağının tartışmasız en çok izlenen ismi. AGB'de de ilk 10'daydı, TNS'de ilk 10'u şimdiden garantiledi. Dün de AB'de 7'inci, Total'de 10'uncu oldu.

• Bir Şarkısın Sen ratinglerde 3'üncü ancak onlar da programı 3'e bölüyorlar. RTÜK çare bulamadı bu program bölmeye yeni rating sisteminde bulunmalı. Belki de TNS bölünen programların ortalamasını alarak tek bir program olarak ilan etmeli.​

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

yarısı güme gitmiş lafların kreys yanlış alıntı yapmışsın
)

hele mahsun kamera kulanmadan en anlar
)). türkiyenin en iyi görüntü yönetmeleriyle anlaşıyor . yönetmen oyunculuga bakar. kovalamaca sahneleri iyide bir dizi konusu iyise izlenir ben kovalamaca sahnesi iyi diye hiç bir diziyi izleyenin görmedim (senin dışında)
)))

demek mahsunda senin kafada
)) at avrat silah 50 yıl öncesinde kaldı. ne avrat kaldı ne silah kaldı ne at kaldı. silah artık hemen hemen hiç kulanılmıyor. attın yerine araba aldı. avratta yerini hanımefendiye bıraktı bulaşık makinesi çamaşır makinesi avratları bozdu prim
))))

Yeni reyting sistemi anlaşılan o ki, yabancı dizilerin reytingleri gibi hep böyle düşük olacak. Orda da mesela 7.27 değil de 7.7 yazıyor, hatta en iyi diziler 4 falan alıyor. Gelelim yoruma
Öyle Bir Geçer Zaman Ki Her iki grupta zirvede. SBT`den de anladığımız üzre dizinin reytinglerinde artış var. Gelecek hafta bakalım TNS reytinglerini yükselte bilecek mi? Ama yine de fark atmış rakiplerine
Babalar ve Evlatları TNS`ye göre normal bir başlangıc yapmış
Ustura Kemal TNS totalde hafif olarak düşse de, AB`de yükselmiş. Ama dizinin reytingleri her geçen gün düşüyor. Yayından Kaldırılması kaçınılmaz
Bir Şarkısın Sen 3e bölünmüş. Pes! atv üçkağıtçılığa devam ediyor
Büyük Risk! TNS`de çakılmış. Eee programı bölmezlerse sonuç bu. 3 dakikalık kısmı ile üst sıralarda görünmeye çalışıyorlar
Kasap tarafından yönetilen Star Tv`nin 57 dakikalık Küçük Sırları her iki grupta ilk 100de en azından. AB`de iyi gitmiş. 57 dakikanın 30 dakikası reklam. Pes!

- - - Ekleme - - -

Not: Bu arada bu rakamları sevmedim ben. Mesela 7.27 daha iyiydi, şimdi onun yerine 7.2 yazıyorlar

büyük risk durumu gayet iyi diger rakiplerinle ayni saate 2 reyting götürür isi çakılma yok

mahsun tabiki kamera kullanmıyor ama tüm filmlerinde dizilerinde kameraman ekibi seçimi süper ..

oyuncu seçimindede hata yok..

konu olarak ise dediğim gibi eskimiş bir konu ama hala gideri var sadece ben ve mahsun değil halkımızda bu tarz dizilerin izleyici kitleyicisi çok yani iş yapar bu dizi .
))

atla avrada gelince ikisininde zamanı geçmez bin yıl sonrada bu ikili olacak ama silahlar şekil değiştirebilir
)))))

tns de kendini şaşırdı.. demekki en yüksek reytingleri 10 12 dir bunu bugün ve yarınkı sonuçlara da bakarsak görürüz..
öbgzk sbt de geçen haftaya göre yükselmişşş. rakiplerini farka boğmuş... sbt a de ilk 2 yi kapatmiş... ama açıkçası tns nin çoğu programı shr leriyle birlikte bu kadar aşığı indirceğini tahmin etmiyodum.. bu arada seksenler tns de niye yok ???

trt tns ile anlaşması ondan trtnin hiç bir programı yok

sbt - ab önemsiz olsada usturanın burada öbgzk ye 4 katı fark yediğini görün usturalanmış lar

1ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN KİKANAL D12,29 31,012
SEKSENLERTRT 9,16 23,013
ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ ' OZET (TKR)KANAL D 6,61 18,284
BÜYÜK RİSK! ' FINALSTAR TV 5,77 17,095
ALİ KIRCA ANA HABERSHOW TV 5,70 19,406
SEKSENLER ' OZET (TKR)TRT 4,98 13,527
USTURA KEMALSHOW TV 3,05 7,65

- - - Ekleme - - -

bu arada abc-1 gurubu niye yokk ?

SBT TRT 1 Seviyor Galiba
UK Her 2 Grupdada 3. İşte Gerçek Reytingler
Bugün Kuzey Güney De Artar Pis Yedili Neymiş Kuzeyi Geçiyor

Akşam Babalar ve Evlatlar dizisinin yarısından fazlasına baktım ama beni pek sarmadı ben silahların konuştuğu yapımları pek sevmiyorum ama kısa süre içinde kendisine belli bir kitleyi bağlayacağına inanıyorum.

Total

[TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]38[/TD]
[TD]DILA HANIM (TKR-GECE) / 1.BOLUM[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]24:10:28[/TD]
[TD]25:59:45[/TD]
[TD]1,3[/TD]
[TD]11,5[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ab
[TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]36[/TD]
[TD]DILA HANIM (TKR-GECE) / 1.BOLUM[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]24:10:28[/TD]
[TD]25:59:45[/TD]
[TD]1,4[/TD]
[TD]9,8[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

dizinin gece yayınlanan tekrarı fena gitmemiş.

Öbgzk'ye bir şamar da Tns'den geldi.
Şamar oğlanına döndü Osmancık.
Salı günü Seksenler dışındakiler yalan dolan...

Melek, Alişan, Soframız ve Küçük Sırlar dörtlüsü felaketin de ötesinde.
Star el atsın.

ABC1 Reytingleri nerede ?
Öbgz Tnsnin gelişiyle büyük düşüş yaşamış.
Babalar ve Evlatlar Totalde iyi bir başlangıç yapmış ama Abde kötü başlamış.Star bir Ab kanalı olacaktı ama neden Totala hitap eden diziler yapıyor ki.
Ustura Kemal çok iyi devam ediyor.Show bu diziyle böyle reytingler alıyorsa;öpüp başına koysun.
Bir Şarkısın Sen reytingleri ne kadar iyi olursa olsun bir yaz projesi.Kışın reytingleri düşecektir.
Bu arada Kim Milyoner Olmak İster ne zaman yayınlanıyor?