18 Eylül 2012 Salı Reyting Sonuçları

18 Eylül 2012 Salı Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Seksenler totalde geçemiyo zaten ab de geçerdi en fazla :D 7 reytingle de 1.olunmaz ki :d

tns her ne kadar daha inandırıcı olsa da eksik kanallar var denek sayısı da az o yüzden hala sbt yi destekliyorum

tnsnin denek sayısı 4bin civarında bu az rakam değil. agbnin gerçek rakamının 2-3 katı

obzg nin tns de düşük çıkacağını pek beklemiyordum ama babalar ve evlat ile ustra kemalın düşük alacagıni tahmin ediyordum. demek bu agb bizi iyi dolandırmıs :))))))

dün ve bugünkü sonuçlar bize şunu gösterdi. sbt kafasina göre ölçüyor. deneklerını agb nin sonuclarina göre kirsaldan seçmiş

obzgnin senaryosunun çok düştüğünü geçen yıldan beri diyordum. bu yıl okadar çok oyuncu kaybina rağmen reytingi yükseltmesi anlamsız olurdu.

tnsnin bize söylediği 1.kalitesini kaybetmis dizilere ve programlara acımam yok :)))

2. kanal d dizilerinin agb ve sbt deki yüksekliğine bakmayın . bunlar geçmişteki oyunlar sonucuydu

3.ucuz ve kırsal diziler kapı dışarı artık :))))

babalar ve ogulların berbat bir iş olduğunu soylemistim mahsun resmen bizi keklıyor :)))

ustura kemal gibi çocuk dizilerinin pek yaşama şansı yok. daha kaliteli diziler geldiğinde o da gidici

. biri ustura kemal yüksek mi almış dedi. :))) geçen hafta milli maça rağmen 5 reyting almıştı sbtde tekrarı 4 reyting aldı.

bu hafta sbtde düşmesinin sebebi kırsal dizisi babalar ve ogulların sbt deneklerin izlemesi yoksa düşmezdi

tnsnin denek sayısı 4bin civarında bu az rakam değil. agbnin gerçek rakamının 2-3 katı

obzg nin tns de düşük çıkacağını pek beklemiyordum ama babalar ve evlat ile ustra kemalın düşük alacagıni tahmin ediyordum. demek bu agb bizi iyi dolandırmıs :))))))

dün ve bugünkü sonuçlar bize şunu gösterdi. sbt kafasina göre ölçüyor. deneklerını agb nin sonuclarina göre kirsaldan seçmiş

obzgnin senaryosunun çok düştüğünü geçen yıldan beri diyordum. bu yıl okadar çok oyuncu kaybina rağmen reytingi yükseltmesi anlamsız olurdu.

tnsnin bize söylediği 1.kalitesini kaybetmis dizilere ve programlara acımam yok :)))

2. kanal d dizilerinin agb ve sbt deki yüksekliğine bakmayın . bunlar geçmişteki oyunlar sonucuydu

3.ucuz ve kırsal diziler kapı dışarı artık :))))

babalar ve ogulların berbat bir iş olduğunu soylemistim mahsun resmen bizi keklıyor :)))

babalar ve oğullar klasik bir konu işlemesine rağmen izlenebilirliği yüksek olan bir dizi bence yükselecektir

sbt konusunda dediklerine katılıyorum..

benim takip ettiğim tns nin ab grubu ve bu gruptada öbgz yine çok iyi rakamlar almış yani ne kadar düşsede salı günü şu anda rakibi yok..

AYRICA FARKLI FARKLI SES GRUPLARINA AYRILMASI İYİ OLMUŞ HERKES İŞİNE GELEN KISMA BAKAR BUNDAN SONRA USTURACILAR VE VADİCİLER E SES GRUBUNU TAKİP EDER .. :)))

[TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]OYLE BIR GECER ZAMAN KI / 82.BOLUM YENI[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]20:31:48[/TD]
[TD]23:08:43[/TD]
[TD]7,8[/TD]
[TD]21,8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]USTURA KEMAL / 3.BOLUM YENI[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]20:45:33[/TD]
[TD]23:11:59[/TD]
[TD]4,7[/TD]
[TD]13,0[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

şaka maka ustura fena gitmis :d :d :d

Seksenler totalde geçemiyo zaten ab de geçerdi en fazla :D 7 reytingle de 1.olunmaz ki :d

takas usturayı boşver salı günleri babalar ve evlatları izle eminim beğeneceksin mahsun kırmızıgülün çekimleri süper diyaloglar muhteşem arada bir beylik laflar araya koymasa daha güzel olacak ama klasik mahsun işi olmuş izlenir bence tekrarını izle seveceğinden adım gibi eminim hem mafya filmi gibi aksiyonu bol...

babalar ve oğullar klasik bir konu işlemesine rağmen izlenebilirliği yüksek olan bir dizi bence yükselecektir

sbt konusunda dediklerine katılıyorum..

benim takip ettiğim tns nin ab grubu ve bu gruptada öbgz yine çok iyi rakamlar almış yani ne kadar düşsede salı günü şu anda rakibi yok..

AYRICA FARKLI FARKLI SES GRUPLARINA AYRILMASI İYİ OLMUŞ HERKES İŞİNE GELEN KISMA BAKAR BUNDAN SONRA USTURACILAR VE VADİCİLER E SES GRUBUNU TAKİP EDER .. :)))

obzg ile dedıdıgın doğru. düşse se salıda şimdilik rakibi. bakalım son yaz ne yapacak

babalar ve ogullarınin oyunculuk kalitesi (bazen abartılı olsa da) çekim kalitesi iyi ama dizileri senaryolar ızletır. bu kadar berbat senaryoyu kimse izlemez. ben asıl stara şaşırdım işler güçler gibi bir diziye evet diyen ve muhtesemın arkasında yer veren kanal bu kadar berbat ve sıradan senaryoya neden evet der anlamış değilim

obzg ile dedıdıgın doğru. düşse se salıda şimdilik rakibi. bakalım son yaz ne yapacak

babalar ve ogullarınin oyunculuk kalitesi (bazen abartılı olsa da) çekim kalitesi iyi ama dizileri senaryolar ızletır. bu kadar berbat senaryoyu kimse izlemez. ben asıl stara şaşırdım işler güçler gibi bir diziye evet diyen ve muhtesemın arkasında yer veren kanal bu kadar berbat ve sıradan senaryoya neden evet der anlamış değilim

hayat devam ediyorun izlenirliği yüksek çıkınca ilk bölümlerde gözü kapalı evet demiştir star .. ayrıca fatma girik ismi iş yapar demiştir ( gerçi eski fatma girikten eser kalmamış orası ayrı konu) ama ben izledim dün baştan sona sıkılmadım özellikle kaçma kovalamaca sahnelerindeki kamera çekimleri süper olmuş mahsunun en iyi yaptığı iş filmlerinde kamerayı çok iyi kullanması .. senaryo berbat diyorsunda halkımızın seveceği bir senaryo at avrat silah üçgeni oluşmuş burda :))

muhtesemle vadi zirvede busene tamam kesinlesti :D öbgz bu iki dizinin özetleriyle yarisir :d :d :d :d

dizileri günlerine göre değerlendir üçüde ayrı günlerde yanyana getiremezsin vadiyi salıya al bakalım izleniyormu :)) her horoz çöplüğünde öter atasözünü unutma kreys:))))