Ustura sbt de de tns de de gayet iyi düşecek bitecek diyenler cevabını aldı
tns trt yi ölçmediği için 3 reytingle üçüncü olmuş normalde 3 reyting alan diziler 10. oluyor .. )
Ustura sbt de de tns de de gayet iyi düşecek bitecek diyenler cevabını aldı
tns her ne kadar daha inandırıcı olsa da eksik kanallar var denek sayısı da az o yüzden hala sbt yi destekliyorum
tnsnin denek sayısı 4bin civarında bu az rakam değil. agbnin gerçek rakamının 2-3 katı
obzg nin tns de düşük çıkacağını pek beklemiyordum ama babalar ve evlat ile ustra kemalın düşük alacagıni tahmin ediyordum. demek bu agb bizi iyi dolandırmıs )))))
dün ve bugünkü sonuçlar bize şunu gösterdi. sbt kafasina göre ölçüyor. deneklerını agb nin sonuclarina göre kirsaldan seçmiş
obzgnin senaryosunun çok düştüğünü geçen yıldan beri diyordum. bu yıl okadar çok oyuncu kaybina rağmen reytingi yükseltmesi anlamsız olurdu.
tnsnin bize söylediği 1.kalitesini kaybetmis dizilere ve programlara acımam yok ))
2. kanal d dizilerinin agb ve sbt deki yüksekliğine bakmayın . bunlar geçmişteki oyunlar sonucuydu
3.ucuz ve kırsal diziler kapı dışarı artık )))
babalar ve ogulların berbat bir iş olduğunu soylemistim mahsun resmen bizi keklıyor ))
Murat Ünalmış'a selam yolluyorum
abc1 yok mu?
MURAT ÜNALMIŞ SÜPER OYNUYOR KSABADA İZLEMİŞTİM KADİR İNANIRIN YENİ VERSİYONU ))
yakışmış diziye )
Seksenler totalde geçemiyo zaten ab de geçerdi en fazla 7 reytingle de 1.olunmaz ki
babalar ve oğullar klasik bir konu işlemesine rağmen izlenebilirliği yüksek olan bir dizi bence yükselecektir
sbt konusunda dediklerine katılıyorum..
benim takip ettiğim tns nin ab grubu ve bu gruptada öbgz yine çok iyi rakamlar almış yani ne kadar düşsede salı günü şu anda rakibi yok..
AYRICA FARKLI FARKLI SES GRUPLARINA AYRILMASI İYİ OLMUŞ HERKES İŞİNE GELEN KISMA BAKAR BUNDAN SONRA USTURACILAR VE VADİCİLER E SES GRUBUNU TAKİP EDER .. ))
obzg ile dedıdıgın doğru. düşse se salıda şimdilik rakibi. bakalım son yaz ne yapacak
babalar ve ogullarınin oyunculuk kalitesi (bazen abartılı olsa da) çekim kalitesi iyi ama dizileri senaryolar ızletır. bu kadar berbat senaryoyu kimse izlemez. ben asıl stara şaşırdım işler güçler gibi bir diziye evet diyen ve muhtesemın arkasında yer veren kanal bu kadar berbat ve sıradan senaryoya neden evet der anlamış değilim
Kreys Babalar ve Evlatlarını sende beğenmedin di mi? Yoksa savunurdun diziyi anlatıp dururdun
muhtesemle vadi zirvede busene tamam kesinlesti öbgz bu iki dizinin özetleriyle yarisir
iyi gitmis ilk bölüm ilk 10 fena deil