Katılıyorum ve bu süreç tahminimizden daha hızlı olacak.tv zaten kendini bitirecek. kanallar uydu yayınında neftlix dizi reklamı bile yayınlamaya başladılar. dijital ,tvyi ezecek bundan kaçış yok. adam 2-3 saat tv dizisi izlemekten sıkılacak.
Ömrü, vereceğim şans kadar galibaAynadaki Yabancı’ya bakarım.
Diziye bir kaç hafta şans vereceğim. Cumartesi için iyi bir alternatif şimdilik
guller ve gunahlar dizisine murat yildirim icin sans vermistim .6. sezona 6 reyting tebrikler Gönül Dağı ama çok yakında GG alır zirveyi
Ben Leman ve Aynadaki Yabancı'ya yakında fatiha okunur yakında.
Yeraltı ya Salı ya Cumartesi olur @cokiyitvci
Ben Murat Yıldırım'ı pek izlemeyi sevmiyorum ama tabi her dizi tutsun isteriz herkes ekmeğini kazansın inşallah. Sevenleri için tutmasını dilerimguller ve gunahlar dizisine murat yildirim icin sans vermistim .
dizi , ilk 2 bolum beni ikna etti .
guzel bir artis yasamis . ekibi tebrik ederim .
Kardeşlerim ?Sanırım 6 yıldır ilk kez bir dizi Gönül Dağı'nı zirveden etti, bu da bir şeydir.
İstisnalar kaideyi bozmaz.Sebep 😂
3,5 sezon diziye musallat oldu sen istisna diyon püü 😂İstisnalar kaideyi bozmaz.
Güldür Güldür uzun süre bu kadar kötü başlamamıştı. Sebebi ne acaba
Kardeşlerim'den sonra ilk o zaman.3,5 sezon diziye musallat oldu sen istisna diyon püü 😂
begeni ~ sevme ~ sempati duymak vb ; goreceli elbette .saygi duyarim.Ben Murat Yıldırım'ı pek izlemeyi sevmiyorum ama tabi her dizi tutsun isteriz herkes ekmeğini kazansın inşallah. Sevenleri için tutmasını dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?