18 Ekim 2025 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Güller ve Günahlar - 2. Bölüm | Kanal D

Oy: 0 0.0%
  • Aynadaki Yabancı - 3. Bölüm | ATV

• Güldür Güldür Show - 414. Bölüm (14. Sezonun İlk Bölümü) | Show TV

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
Cumartesinin nasiplisi Ben Leman değil Güller ve Günahlar'mış, şimdilik...

Takip etmeye devam ama BL'ın GG'ı geçmesi biraz zor gibi gözüküyor, yaşayıp göreceğiz.

• Okudum
Reactions: Dante
Aynadaki Yabancı için final çanları çalmaya başlamış. :( Güller ve Günahlar'ın da Ben Leman'ı yarış dışı bırakması muhtemel gelecek haftadan itibaren. :A

• Okudum
Ben Leman'ım asla bu düşüşü hak etmedi. Dün çok güzeldi çünkü yine. Artacak inşallah yeniden. ❤️
Aynadaki Yabancı da dün iyiydi. Onun final haberi her an gelebilir.
Gönül Dağı yine çok iyi.
Güller ve Günahlar tuttu gibi. Helal olsun.

Ben Leman'ın 3. haftadan düşmesi kötü oldu. Senaryo akışında ciddi bir problem olduğunu düşünmüyorum sonuna kadar sıkmadan kendini izletiyor ama dikkat isteyen daha sofistike bir hikayesi var ve ekran başındaki teyzelere çok hitap etmediği ortada. O yüzden onlar da Güller ve Günahlar gibi kafa yormayan, dümdüz hikayelerin peşinden gitmeyi tercih ediyorlar. Reyting sisteminde Total'in payı eskiye göre çok artmış, AB'ninki de bir o kadar azalmış durumda ve ceremesini de en çok Şakir Paşa gibi, Kalpazan gibi, Ben Leman gibi eski AB düzeninde zirveden düşmeyecek işler çekiyor. Yine de kurtarılamaz durumda olduğunu şimdilik düşünmüyorum ama kanalın tekrar ve tanıtım işine daha çok asılması gerektiği kesin.

Aynadaki Yabancı'nın geleceğine dair ise hiç umut görmüyorum çünkü bu tarz hikayeler ATV izleyicisine göre değil. Diğer kanallarda da tutacağını düşünmüyorum ama şansı biraz daha yüksek olabilirdi. Youtube izlenmelerine baksan milyonlar havada uçuşuyor ama yurt dışındaki fanların tıklanma üzerindeki etkisi yurt içindeki reyting sistemine işlemiyor maalesef.

Güller ve Günahlar üç dizi arasında hazmı en kolay iş oluşu ve reyting açısından çok avantajlı bir kanalda yayınlanışıyla yarışa önde başladı. Murat Yıldırım da şimdilik eski eşi Burçin Terzioğlu'nun kalesine ilk golü attı. NGM dizileri genellikle ilk haftalarında iddialı çıkışlar yapar ama sonradan çabuk düşer (Bir Gece Masalı, Kaderimin Oyunu vs) o yüzden başarısının uzun soluklu olması daha önemli. Tekrarının iyi gitmesi gelecek hafta adına olumlu bir işaret ama günlük dizilerin yüksek bütçeli ve ünlü oyunculu halinin tutmasına ne kadar ihtiyacımız var ki. :(

• Beğendim
Reactions: Gizmen
6. sezona 6 reyting tebrikler Gönül Dağı ama çok yakında GG alır zirveyi

Ben Leman ve Aynadaki Yabancı'ya yakında fatiha okunur yakında.

Yeraltı ya Salı ya Cumartesi olur @cokiyitvci

• Okudum
tv zaten kendini bitirecek. kanallar uydu yayınında neftlix dizi reklamı bile yayınlamaya başladılar. dijital ,tvyi ezecek bundan kaçış yok. adam 2-3 saat tv dizisi izlemekten sıkılacak.
Katılıyorum ve bu süreç tahminimizden daha hızlı olacak.

Aynadaki Yabancı’ya bakarım.
Diziye bir kaç hafta şans vereceğim. Cumartesi için iyi bir alternatif şimdilik
Ömrü, vereceğim şans kadar galiba :A
Dizi en yakın zamanda final yapacaktır. Onur Tuna harici diğer oyuncular yetersiz.

Ben Leman’a dün misafirlikteyken maruz kaldım. Çok hakim olamadım ama ilgimi çekmedi. Dizi defalarca gün değiştirdi, en zayıf gördükleri gün bile varlık göstermeyecek gibi. NOW için yetersiz bir oran.

Güller ve Günahlar’ı tebrik ederim. Gönül Dağından birinciliği almayı başardı.

Gönül Dağı’da tam yıkılacak dendikçe ayağa kalkıyor. Ona da kocaman tebrikler.

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: TenTen and 12.Adam
6. sezona 6 reyting tebrikler Gönül Dağı ama çok yakında GG alır zirveyi

Ben Leman ve Aynadaki Yabancı'ya yakında fatiha okunur yakında.

Yeraltı ya Salı ya Cumartesi olur @cokiyitvci
guller ve gunahlar dizisine murat yildirim icin sans vermistim .
dizi , ilk 2 bolum beni ikna etti .

guzel bir artis yasamis . ekibi tebrik ederim .

guller ve gunahlar dizisine murat yildirim icin sans vermistim .
dizi , ilk 2 bolum beni ikna etti .

guzel bir artis yasamis . ekibi tebrik ederim .
Ben Murat Yıldırım'ı pek izlemeyi sevmiyorum ama tabi her dizi tutsun isteriz herkes ekmeğini kazansın inşallah. Sevenleri için tutmasını dilerim :)

• Beğendim
Sanırım 6 yıldır ilk kez bir dizi Gönül Dağı'nı zirveden etti, bu da bir şeydir. :A

Ben Murat Yıldırım'ı pek izlemeyi sevmiyorum ama tabi her dizi tutsun isteriz herkes ekmeğini kazansın inşallah. Sevenleri için tutmasını dilerim :)
begeni ~ sevme ~ sempati duymak vb ; goreceli elbette .saygi duyarim.

ben kendisini ilk , suskunlar dizisin de izleyip ,oyunculugunu etkileyici bulmustum . sonrasin da bu sefer ^ramo dizisin de denk geldim .
dizi de , bir diger begendigim ilker aksum vardi . turu baglamin da ozelikle 2.sezonu etkili bulmustum .
bu izledigim iki dizinin zaman araligi donemi kendisinin 2 adet filmini izledim . ikisi de etkileyiciydi .

hatta , eski bir dizisini de bu yaz aradan cikardim:) , @serhatt 'a da bahsetmistim sanirim 😛 tuba buyukustun ile oynadigi ^asi dizisi .

murat yildirim , gorunum ve hava olarak da bence ekrana yakisiyor .

son olarak basa donersek ,
ben genelde -reytinglerden bagimsiz- dizi yorumu yapiyorum .
sunulan hikaye ile beraber dogal oyunculuk ilk aradigim nuanslar .

diger yandan , kimi zaman ;
hikayesi baglamin da -rahat hissetmedigim- dizileri ise duruma gore izlemeyi birakirim dedigim nuanslar dan bagimsiz .

tekrardan gg dizisine reyting dolayli tebrikler . :ok:

• Beğendim
Reactions: Alemdar

Forum İstatistikleri

Konular
176,078
Üyeler
8,555
Son Üye
Stoimargsor