18 Ekim 2015 Pazar ABD Reytingleri

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
18 Ekim 2015 Pazar ABD Reytingleri

once-upon-a-time-season-5.jpg

Pazar gününün reytingleri belli oldu.

ABC'nin yeni pembe dizisi Blood and Oil 1 reyting altını sabitleyerek ilk sezonunda iptal olacak gibi gözüküyor.

ABC'nin bir diğer yeni dizisi Quantico 1.6 reyting alarak yeni diziler arasında en iyi çıkış yapan dizilerden birisi oldu. Dizinin 19 bölümlük tam sezon onayı aldığını da hatırlatalım.

Once Upon A Tıme yıllara meydan okuyor adeta. Dizi eski oranlarından uzak olsa da hala yeterli oranlar alıyor diyebiliriz. Dizinin 5.sezonunda olduğunu hatırlatalım.

Gecede Fox'un dizileri yine beklenilen oranları alamadı.

The Last Man on Earth geçen hafta olduğu gibi bu haftada 1.1 reyting alarak kötü gitti. Her ne kadar Fox'un durumu kötü olsa da sezon sonu iptal kararı gelirse şaşmamak lazım.

Brooklyn Nine-Nine 1.2 reyting alarak kötü gitmeye devam ediyor. Dizide gözle görülür bir düşüş olduğu kesin. Her iki dizi de bir şekilde oranlarını arttırmalı.

Gecenin galibi Sunday Night Football oluyor.

İşte günün reytingleri;

Günün reyting sonuçlarını ögrenmek icin bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle!

Once Upon A Time yeni has karakter koysa bi tanecik bile şu oyu ikiye katlarda işte hala 5 senedir küçük bebe üzerine oynamaya çalışıyorlar. :(

Bizim de bir komedi dizimiz var. :D

1.1 çok düşük bence dua etsin Fox'un durumu kötü resmen Show TV'nin durumunda. :D
phil, gotham, sleepy hollow reytingte üçüde kötü bildiğim kadarıyla sadece empire iyi ama oda 2 reytinge doğru gidiyor 6 reytingten :F:F:F

Quantico gerçekten çok iyi gidiyor, bu kadar başarılı olmasını beklemiyordum açıkçası. :)

Reytinglerdeki düşüş yüzünden bakmak istemiyordum kaç gündür hâlâ devam ediyor. Ne demek Brooklyn Nine-Nine ve The Last Man on Earth 1 reyting? :T:

ratinglerde düşüş var sanırım bir empire mi iyi gitmiş ne

the-last-man-on-earth diziyi merak ettim izlicem bende