18 Ekim 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

Kanal D Gültepe'ye kıyarsa benim için biter

Fatih Harbiye bitmeden bir gün değiştirsin tekrarları iyi gidiyor yeni bölümü düşüyor sürekli bu günüyle alakalı kesinlikle.

Güllerin Savaşı ve Kiraz Mevsimi'ne tebrikeler. Güllerin Savaşı'nı yazın izleyeceğim gayet de iyi reytingler almış AB'de zirvede yer almasına sevindim hakeden oydu bana göre.

Bu Tarz Benim gayet iyi gitmiş acaba PT1'de nasıl giderdi.

Kim Milyoner Olmak İster yeni saatinde idare etmiş.

Kiraz mevsimi bu bölüm başları aşırı sıkıcıydı ve faza ergendi son dakikaları olmazsa diziyi unutacaktim. Sanırım bunun nedeni orijinal Kore dizisini 100 dakikaya uzatmaları diziyi uzatinca başları doldur bosatla dolduruyorlar. son yarim saat dizinin asıl temposuna dönüyorlar. Bu da gösteriyor ki 20 bölüm sonra diziyi nasıl sürdürecekler kötü sinyaller geliyor. Bugün başka yorumlanacak bir şey yok arkadaşım hoşgeldin ile 3 adamın gazabına uğramış gözüküyor. İki komedi programı o saate çekiliyor tabiki de 3 adam daha eğlenceli

Bayramda PT1'de yayınlanmıştı ama yeniden o saate alınmasını istemem. Çünkü Eleme Gecesi'ni izleyecek kitlenin büyük kısmı PT1'de Kiraz Mevsimi ve ya Güllerin Savaşı'nı izliyor o yüzden kötü etkilenir bence. PT2 ise daha boş bir saat olduğu için programı hafta içi izleyen herkes Eleme Gecesi'ni de izleyebiliyor.

Kiraz Mevsimi total de iyi gitmiş ama ab ve abc1 de ise Güllerin Savaşı geçmiş.Dizi yavaş yavaş eriyor

Kiraz Mevsimi Ab ve Abc'de fena düşmüş hatta toslamış ama Total'de ilk 2'yi kapatmayı bilmiş. Dizi o fragmana rağmen düşmüş.

GülleriN Savaşı beklenmedik şekilde zirveye koşmuş.
Dizi o fragamnlarla tüm kozlarını kullanmış oldu galiba.
Haftaya yine zirveyi kaybeder.

Bu Tarz Benim ve 3 Adam başarılı gitmişler. 3 Adam sonunda doğru günü buldu.

Güllerin Savaşı'nda olaylar aslında şimdi başlıyor. Haftaya daha da yükselmesi muhtemel yani.

Onu hatırlıyorum da hani bayramda alında diye dedim şimdi PT1'de ne yapar merak ettim şahsen ama haklısın çok etkilenir kendi saatinde 15 share 3 reyting alıyır ortalama bozmasınlar. Roman Havası Cumartesi olsun bence.

Yalnız bir şeye daha dikkat çekmek istiyorum. Güllerin Savaşı ve Kiraz Mevsimi'nin başlayış ve bitiş saatlerine bir göz atın.

Tanıtımları iyi yapılırsa o dizi tutabilir bence. Öyle olursa kanal pazartesi ve pazar dışında haftanın hergünü zirve yarışında olur.

Güllerin Savaşı resmen Kiraz Mevsimi gibi reytingli diziyi devirdi.

Güllerin Savaşı'nın düşeceğini sananlar hiç beklemesinler çünkü asıl heyecan bundan sonraki bölümlerde. Total Grubundaki artış çok fazla. [emoji41]

Kiraz Mevsimi iki gruptada zirveyi kaybetmiş. Dizi yavaş yavaş düşüyor.[emoji20]
Fatih Harbiye resmen GÜLLERIN SAVAŞI'nın gelişi ile çökmüş. Dizinin reytinglerinin düşmesinin en büyük nedeni yaşanan KLİŞE olaylar. [emoji21]
Sil Baştan resmen çökmüş, 1 reyting nedir ya.

Ne çektin be Star TV.[emoji8]
Kim milyoner olmak ister ortalamalarda gitmiş. [emoji1]
Arkadaşım Hoşgeldin 'in gün değişikliği yapması lazım. [emoji101]
Bu Tarz Benim 'de iyi reyting alarak kanalını memnun etmiş. [emoji1]

Güllerin Savaşı dizinin kurbanları;
.Bugünün Saraylısı
Yakinda
Fatih Harbiye ve Sil Baştan diziside bu listede yer alacaktır.

Kiraz o mevsimi öyle bir bölümle düştüyse yuhh yanii,Dizide konu olmasınıda geçtim konu yok biz öykü ile ayaz için de izlemiyoruz dizide ağır komedilik var
dilerim artış yakalar

Güllerin savaşı kızışıyor valla helal olsun 2 grubu ele almış bile

Tanıtımları iyi yapılırsa o dizi tutabilir bence. Öyle olursa kanal pazartesi ve pazar dışında haftanın hergünü zirve yarışında olur.
O dizi tam TNS'nin seveceği tarzda aynen.
Ama umarım Görgüsüzler gibi olmaz. (O da Cennet Mahallesi'nin devamıydı - 4 bölüm sürdü
)

Yani kopya değilde farklı bir hikaye işlenmeli.

Güllerin Savaşı 6 reytinge ulaşmış. Tebrikler. Kanal D nin yüzünü güldüren nadir işlerden. Arkadasım Hoşgeldin ne yazık ki sıçrayamıyor. Kanalın acilen Pt 1 e alması gerek. Geçen sezon Pt 1 de aldığı reytinglerden sonra kanal hangi akla hizmet bu saate koydu anlamak mümkün değil.

1 Erkek 1 Kadın 1 Çocuk cumartesi günleri çok iyi gidiyor. AB de 3 e yaklaşmış. Bölümde çok eglenceliydi.

Bu arada Arkadaşım Hoşgeldin'in Cumartesi değil de Pazartesi yayınlanması daha uygun geliyor bana.

Nadir mi ?
Atv sandın herhalde. [emoji1]
Küçük Ağa
Kurtlar Vadisi Pusu
Ulan İstanbul
Arka Sokaklar (Cuma günü baya yükseldi )
Güllerin Savaşı
Urfalıyam Ezelden
Kanal milliyetçiliği yapmayalım lütfen !

Nadir mi ?
Atv sandın herhalde. [emoji1]
Küçük Ağa
Kurtlar Vadisi Pusu
Ulan İstanbul
Arka Sokaklar (Cuma günü baya yükseldi )
Güllerin Savaşı
Urfalıyam Ezelden
Kanal milliyetçiliği yapmayalım lütfen !​
6 reytingi gören dizileri say birde. Kanalın yüzünü güldürüyor derken aldığı orandan bahsettim. Kurtlar Vadisi Küçük Ağa ve Güllerin Savaşı gördü.

Ayrıca kanal fanı falan değilim. İşim olmaz. Hiç bir kanal içinde kendimi paralamam. Asıl her eleştiriyi her yorumu kanal miliyetçiliği olaral algılamayalım lütfen!

Bu Tarz Benim Eleme Gecesi çok iyi gitmiş, tebrikler.