Bayramda PT1'de yayınlanmıştı ama yeniden o saate alınmasını istemem. Çünkü Eleme Gecesi'ni izleyecek kitlenin büyük kısmı PT1'de Kiraz Mevsimi ve ya Güllerin Savaşı'nı izliyor o yüzden kötü etkilenir bence. PT2 ise daha boş bir saat olduğu için programı hafta içi izleyen herkes Eleme Gecesi'ni de izleyebiliyor.Fatih Harbiye bitmeden bir gün değiştirsin tekrarları iyi gidiyor yeni bölümü düşüyor sürekli bu günüyle alakalı kesinlikle.
Güllerin Savaşı ve Kiraz Mevsimi'ne tebrikeler. Güllerin Savaşı'nı yazın izleyeceğim gayet de iyi reytingler almış AB'de zirvede yer almasına sevindim hakeden oydu bana göre.
Bu Tarz Benim gayet iyi gitmiş acaba PT1'de nasıl giderdi.
Kim Milyoner Olmak İster yeni saatinde idare etmiş.
Onu hatırlıyorum da hani bayramda alında diye dedim şimdi PT1'de ne yapar merak ettim şahsen ama haklısın çok etkilenir kendi saatinde 15 share 3 reyting alıyır ortalama bozmasınlar. Roman Havası Cumartesi olsun bence.Bayramda PT1'de yayınlanmıştı ama yeniden o saate alınmasını istemem. Çünkü Eleme Gecesi'ni izleyecek kitlenin büyük kısmı PT1'de Kiraz Mevsimi ve ya Güllerin Savaşı'nı izliyor o yüzden kötü etkilenir bence. PT2 ise daha boş bir saat olduğu için programı hafta içi izleyen herkes Eleme Gecesi'ni de izleyebiliyor.
Tanıtımları iyi yapılırsa o dizi tutabilir bence. Öyle olursa kanal pazartesi ve pazar dışında haftanın hergünü zirve yarışında olur.Onu hatırlıyorum da hani bayramda alında diye dedim şimdi PT1'de ne yapar merak ettim şahsen ama haklısın çok etkilenir kendi saatinde 15 share 3 reyting alıyır ortalama bozmasınlar. Roman Havası Cumartesi olsun bence.
O dizi tam TNS'nin seveceği tarzda aynen. Ama umarım Görgüsüzler gibi olmaz. (O da Cennet Mahallesi'nin devamıydı - 4 bölüm sürdü )Tanıtımları iyi yapılırsa o dizi tutabilir bence. Öyle olursa kanal pazartesi ve pazar dışında haftanın hergünü zirve yarışında olur.
Nadir mi ?Güllerin Savaşı 6 reytinge ulaşmış. Tebrikler. Kanal D nin yüzünü güldüren nadir işlerden. Arkadasım Hoşgeldin ne yazık ki sıçrayamıyor. Kanalın acilen Pt 1 e alması gerek. Geçen sezon Pt 1 de aldığı reytinglerden sonra kanal hangi akla hizmet bu saate koydu anlamak mümkün değil.
1 Erkek 1 Kadın 1 Çocuk cumartesi günleri çok iyi gidiyor. AB de 3 e yaklaşmış. Bölümde çok eglenceliydi.
İki komedi programı ard arda saçma olur.Bu arada Arkadaşım Hoşgeldin'in Cumartesi değil de Pazartesi yayınlanması daha uygun geliyor bana.
Hayır saçma olmaz niye saçma olsun. İki drama art arda yayınlanıyor ama. Ulan İstanbul'dan sonra 22:30'da ekrana gelmeli.İki komedi programı ard arda saçma olur.