18 Ekim 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Tek temennimiz

Beyaz'ın daha iyi günleri yakında 00.45 te de başlıyabilir.

Programda bir şey mi oldu yine? İzleyemiyorum da.
Beyaz geçen hafta yaptiği sitem için özür dilemese de zür niyetinde "şaklabanlık" yaptı
(Şaklabanlık diyip hakaret mi etim bilmem ama sergilenen harakete karşi cümleye tam oturan kelimeydi)

Yok Beyaz Uzan döneminde star'a gitmişti reyting alamıyanca "kürkçü dükkanı" olayını yaşamiş bir insan
İrfan o yuzden korkutmuştur
Bakalım Beyaz gönderme yapacak mı?

Yahu o zaman ki Star ile şimdi ki bir mi?
Ama ben Show ya da Fox'a uygun görüyorum orası ayrı.

Beyaz Show çok geç saate kalıyor izlenmesi güçleşiyor iyice.

Beyaz geçen hafta yaptiği sitem için özür dilemese de zür niyetinde "şaklabanlık" yaptı
(Şaklabanlık diyip hakaret mi etim bilmem ama sergilenen harakete karşi cümleye tam oturan kelimeydi)
Beyaz bu hallere düşecek adam değildi.
Alın şu programı 23:15'e işte sorunlar çözülsün. 00:30'da başlatarak İrfan resmen rest çekmiş Beyaz'a. Beyaz da napsın garibim. Ama kendini ezdirmemeli bence nolursa olsun.

Bakalım Beyaz gönderme yapacak mı?

Yahu o zaman ki Star ile şimdi ki bir mi?
Ama ben Show ya da Fox'a uygun görüyorum orası ayrı.
Uzan döneminde Star yine çok izleniyordu. Senin reytingi düşük dediğin dönem TMSF ve Doğan zamanı

BHUV skecinde Berk Oktay'la birlikte fren sesi gelince Akasya Durağı aklıma geldi.

kayıp ı izledim yo kböyle dizi hüloğğğ büloğğğ ğtüloğğğ
gökhan kırdar dan sonra vadinin palası da gelmiş diziye @takas kesin izler

sonunda falkonun geçmişine indik bence olay şu falko ile özlem sevgili falandı kemal gelince işler değişti adam mapuslara düştü
@yakup09

okan bayülgen acun ve bülent ersoy a fena gönderme yaptı adam haklı oturdukları yerden dünyayı kazanıyorlar

beyaz çok iyi yaptı abudik gubidik haberler yapanalrla fena dalga geçti
böyle devam etsin
yüksel aytuğ da iyi dedi beyaz show tv dekilerin hacı olma yeri

Yarın totalde Karagül, Ab grubunda Medcezir zirvede olacaktır.
aynştayn madalyasını getirin

Ne diyeyim sana.

Beyazı baya bir korkutmuşlar geçen haftaki gafından sonra program yarım saat daha ileri atıldı irfan şahin bilerek yapıyor sanırım sen laf atarsın benim dizime dermişçesine beyazı cezalandırıyor

Bi de 33 yaşında olacan 10 sene öncesini hatırlamıon 2003 yıllarında sistemde yoktu.

@xemrexxx Forumdash bizi kekliyor mu nedir.
ONUN BİR DEDİĞİ BİR DEDİĞİNİ TUTMAZ Kİ :

Beyazı baya bir korkutmuşlar geçen haftaki gafından sonra program yarım saat daha ileri atıldı irfan şahin bilerek yapıyor sanırım sen laf atarsın benim dizime dermişçesine beyazı cezalandırıyor
adam hala alf atıyor pek korktuğunu sanmıyorum