18 Ekim 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Şaka mı bu sonuçlar ?
illa düşer diyodum ama bu kadarı da aklıma gelmezdi.. Umarım tns'de yüksek çıkar.

Yarın totalde Karagül, ab'de Medcezir zirvede olur gibi. Kayıp reklam değilse kötü gitmiş yine.

Kayıp ve med cezirin kitlesi aynı ve ikiside aşırı derece düştü. Demekki kitleleri hala bayram tatilinden gelmedi

#Medcezir yine veriliyor
Bu Beyaz Show'a da darbe vurmaktır
Zaten Gökhan Özen varmiş sevmem kendsini

Gözlemlerime göre izleyiciler halen tatil modda sanırım karagülün izleyicileri tatile çıkmayan tayfa sanırım...fakat karagül tns de daha düşük çıkıcaktır Totalde karagül Ab Beyaz Show diyorum inadına

Kayıp ve med cezirin kitlesi aynı ve ikiside aşırı derece düştü. Demekki kitleleri hala bayram tatilinden gelmedi
Medcezir toparlar da Kayıp'ı bilemiyorum. Haftaya da yükselemezse Cuma'dan alınır dizi.

Kayıp zaten başlı başına cumartesi olması gereken bir diziydi umarım en kısa zamanda cumartesi pt 2 ye kaydırılır,şayet kaydırılmazsa kanal D fişini bile çekebilir

Medcezir toparlar da Kayıp'ı bilemiyorum. Haftaya da yükselemezse Cuma'dan alınır dizi.
O da toparlanır. Ya bişey söylicem de hep başka gün diyosunuz da şunu unutuyosunuZ, dizi zaten pt-2 lik pt-1'e geçmiyeceğine göre.. Ya bitirilcrk ya da pt-2 de kalcak. Ceo ya ait bi dizide bitmeyeceğibe göre..

Yarın Totalde Karagül 6.78 -Medcezir 5.84 Ab de ise Medcezir 6 -Karagül 4.80 alır Kayıp Ab de ise 4 alır

Bugün Tatar Ramazan'dan sonra Kayıp'a baktım. Normalde internetten takip ettiğim bir dizi ama Tatar Ramazan bu hafta pt1'de ekrana geldiği için Kayıp'ı tv'den izleme şansım oldu.

Dizi çok çok iyi, senaryoda şaşırtmacalar vs müzikler keza öyle. Muhteşem oyunculuklu bir dizi. Nedense bu diziden Kanal D bile umudu kesmiş gibi hissediyorum. Bir kaç hafta düzenli aralıksız yayımlanmasına zaman tanımıyor. Sanki elde stok bölümler var arada boş saatlerde zaman doldurma muamelesi yapıyor diziye. Geçen hafta yoktu, 2 kez saati değişti filan... İzleyici de sıkıldı artık bu durumdam gibi gözüküyor. Bitmesini hiç ve hiç istemiyorum ama bu yönetim anlayışıyla zor gibi duruyor... Hayırlısı.

Bu arada medcezir özet yeni bölüme yakın oranlar alıcaktır

Dila Hanım bugün uçurumdan yuvarlanmışa dönecek aldığı oranlar çok düşük yarın yine totalde ilk 10 a girerde ab de yok olur gider

Bana Bİr Soygun Yaz bugünün iyi oranları alan sineması hatta Ab de 1.olabilir tabi beyaz show olmazsa totaldede kanal d yi kurtarır medcezirden hemen sonra yerini alır