18 Ekim 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
SBT'nin hatalı ölçümleri bugün iyice ayyuka çıktı. SBT Vadi'yi A/B, Umutsuz'u Total dizisi yaptı, hem de açık ara farkla... Artık genel gidişat için bile kullanılamayacak bir duruma geldi SBT. TNS olmasaydı bu dandik şirketle ne yapardık bilemiyorum...

Son düzenleme:
Vadi düşmüş.Dün resmen reklam bombardımanı vardı.UEK yakında A/B'de falan geçerse şaşırmayın yani

Suskunlar yükselmiş ona sevindim ama dünkü bölüm bence yine çok iyi değildi.Senaryoyu bozdular iyice.1.Sezondaki tadı vermiyor.
Veda iyi gitmiş çok kaliteli bir dizi bence dahda yükselir.

vadinin ilk haftaki hızı ve gazı kesilmiş

kanal D uek i saat 20 ye almakla hata yaptı veda geç başlamasına rağmen ab grubunda çok çok iyi gitmiş çok kaliteli bir dizi kanal d nin saçmalıkları yüzünden diziyi mahfedecekler ..

adam4 vadi düşmanısın vadiyi kaçırmıyon ne adamsın ya
bu adam bile reklam bombardımanı diyo gerisini siz düşünün

- - - Ekleme - - -

günün yorumu;

KURTLAR VADİSİ PUSU rahat bi şekilde ilk ikiyi kapatmış yine 12 reytingi aşarak haftanın en çok izlenen dizisi oldu yine geçene haftaya oranla 1 reyting düşmesine ve rakibinin 1 reyting artmasına rağmen hala zirvede
özet ise 7 reyting olarak süper gitmiş.dünkü bölümün son 45 dk sı inanılmazdı bişeydi resmen adamı coşturcak nitelikteydi felaket bişeydi çalan müzikler akıl almaz mükemmelikte müzikler gerçekten süper ötesi vadide sadece müzikler çalsa yine 1.olur o derece müthiş
ab de 1 reyting artarak 10 u geçtik sbt de 14 ü geçerek rakiplere gözdağı verdik vadi nin total ab 2 reytingten fazla fark olması imkansız destere arkadaşımız geçen yıl 6 reyting fark olduğunu belirtmişti ama vadi tarihinde böyle birşey imkansız olmadı birazdan ab nin totalden daha fazla izlendiği bikaç örnek gösterecem hemde şikenin babasını yapan agb den

vadi totalde düşüş abde yükseliş gösterömiş ama yinmede oranları çok iyi

Madem şikenin babasını yapıyor, ozaman niye gösteriyorsun ?

Vadi'nin SBT oranlarının hatalı olduğu çok net, TNS'deki durum gayet mantıklı, zaten sen de 2 reyting fark oluyor diyorsun genelde...

TNS'deki reytingleri inandırıcı bulmasaydık bile SBT'den çok daha güvenilir olurdu, SBT hem uyduruk TRT şirketi, hem de ölçüm paneli çağ dışı...

- - - Ekleme - - -

Günün yorumu başlığında sadece Vadi'yi incelemen de güzel olmuş...

Aynen. Aynen. Aynen.
İyi ki TNS var!

Sahtekâr trt! 😛

Günün yorumu...

KVP geçen haftaya göre minimal yükseliş ve düşüşler yaşayarak açık ara zirvede...

Umutsuz A/B'de 2 reytinglik artışla en çok dikkat çeken dizi...

Veda A/B'de 1,30 reytinglik artışla yeni saatini sevmiş görünüyor, ancak dizi hala 5 reytingin altında olduğu için kaldırılması uzun zaman almayacak gibi...

Suskunlar iki grupta da hafif toparlandı...

Star'ın dizileri aynı kötü gidişatta...

Bayramdan sonraki hafta ne olur ?

Kanal D dizileri hariç önemli bir değişim olmaz...

Kanal D'nin ise bir karar vermesi lazım, Umutsuz 23:00'e kadar uzatılacak mı, yoksa bu şekilde devam mı edecek ? Bu karara göre Umutsuz artıp, Veda düşebilir...

vadinin ab sinin totali geçtiği defalarca görülmüştür çok doğal yani birkaç örnek;

total
[TABLE="class: rating"]
[TR]
[TD="class: XL36"]1[/TD]
[TD="class: XL36"]KURTLAR VADISI PUSU [NET] [/TD]
[TD="class: XL36"]SHOW[/TD]
[TD="class: XL39"]14,00[/TD]
[TD="class: XL39"]39,90[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ab
[TR]
[TD="class: XL36"]1[/TD]
[TD="class: XL36"]KURTLAR VADISI PUSU [NET] [/TD]
[TD="class: XL39"]15,00[/TD]
[TD="class: XL39"]39,70[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

total
[TR]
[TD="class: XL27"]1[/TD]
[TD="class: XL27"]KURTLAR VADISI PUSU [NET] [/TD]
[TD="class: XL27"]SHOW[/TD]
[TD="class: XL26"]14,90[/TD]
[TD="class: XL26"]39,20[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ab
[TR]
[TD="class: XL26"]16,90[/TD]
[TD="class: XL26"]40,70[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

total
[TR]
[TD="class: XL26"]16,70[/TD]
[TD="class: XL26"]41,90
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ab
[TR]
[TD="class: XL26"]19,10[/TD]
[TD="class: XL26"]45,60[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

total
[TR]
[TD="class: XL26"]16,20[/TD]
[TD="class: XL26"]47,00[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ab
[TR]
[TD="class: XL26"]16,50[/TD]
[TD="class: XL26"]46,40[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

daha çok var isteyen baksın sallamasın yani

bi kaç örnek eski vadiden resital sunalım

TOTAL
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI [NET] [/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]20,60[/TD]
[TD]45,40[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]PARMA-BESIKTAS [NET] [/TD]
[TD]KAND[/TD]
[TD]13,70[/TD]
[TD]32,90[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI (OZET) [NET] [/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]13,20[/TD]
[TD]30,20[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

AB
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI [NET] [/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]21,40[/TD]
[TD]47,10[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]PARMA-BESIKTAS [NET] [/TD]
[TD]KAND[/TD]
[TD]15,30[/TD]
[TD]36,30[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI (OZET) [NET] [/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]13,10[/TD]
[TD]31,70[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TOTAL
[TR]
[TD="class: XL36"]1
[/TD]
[TD="class: XL36"]KURTLAR VADISI [NET] [/TD]
[TD="class: XL39"]21,40[/TD]
[TD="class: XL39"]50,30[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

AB
[TR]
[TD="class: XL36"]1
[/TD]
[TD="class: XL36"]KURTLAR VADISI [NET] [/TD]
[TD="class: XL39"]21,50[/TD]
[TD="class: XL39"]52,20[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ne kadar uğraşırsan uğraş endgame kanalD vedayı BİTİRMEYECEK
)

veda çok kaliteli bir dizi saati yanlış şu anda uek le yer değiştirmeli vedanın gerçek saati 20 olmalıydı ..

Vadi'nin geçmişini bilemiyorum ama şu an A/B'sinin Total'den yüksek olmasına inanmam mümkün değil, net fikrim budur !

ayrıca umutsuzun tns dede totali yüksek ab si düşük umutsuzun ab grubu dizisi olduğuna inanmıyorum .. veda gerçekten ab grubu dizisi ..

Sonuna doğru baya aksiyon vardı oraları izledim bende.
son 45 dk müthişti ya reytinglere bakmak aklıma bile gelmedi o derece süperdi pusatın nesrinle meteyi basmasından sonrası hekimoğluyla beraber on numaraydı müzikler

ne kadar uğraşırsan uğraş endgame kanalD vedayı BİTİRMEYECEK
)

veda çok kaliteli bir dizi saati yanlış şu anda uek le yer değiştirmeli vedanın gerçek saati 20 olmalıydı ..

Ben niye uğraşayım ya, ben veda'yı seviyor ve izliyorum, ben objektif bir insanım.

Veda 20:00'de şu ankinden daha iyi giderdi, bu doğru. Ama sorun şu ki, o saat diliminde Umutsuz Veda'dan daha iyi gidiyor, Veda mecburen prime-time dışına itildi...

- - - Ekleme - - -

ayrıca umutsuzun tns dede totali yüksek ab si düşük umutsuzun ab grubu dizisi olduğuna inanmıyorum .. veda gerçekten ab grubu dizisi ..

Umutsuz komedi dizisi, komedi diizleri A/B'de daha yüksek çıkar genelde, bence tam bir A/B dizisi....

vadinin total ab si aşağaı yukarı aynıdır 1-2 reyting biri birinden önde olabilir ama genelde total daha yüksektir siz öyle konuşuyonuz ki sanki ab de hiç totali geçmemiş ab nin totali geçtiği en az 30 bölüm bulurum hatta daha fazla

Son yıllarda hiç geçtiğini hatırlamıyorum, varsa bile çok az demek ki, 30 bölüm 10 sezonluk bir dizi için çok sayılmaz, % 10 bile değil...

total en çok izlenen dizileri gösterir vadide totalde bütün dizileri geçiyo en çok izlenen dizi ve bence en çok reklam alan dizi vadiyi izleyen görüyo paso rekalm onun dışında ürün yerleştirme aşırı derecede yapılıyo bence vadi açık ara en çok kazanan ve kazandıran dizi

- - - Ekleme - - -

Son yıllarda hiç geçtiğini hatırlamıyorum, varsa bile çok az demek ki, 30 bölüm 10 sezonluk bir dizi için çok sayılmaz, % 10 bile değil...

dur bakim en son ab totali ne zaman geçmiş

tns de deki oranlardada umutsuzun ab si düşük .. bence tns dede sorun var

Belki geçmiş olabilir, önemli olan bunun hatırlayamayacağımız kadar az olması...

- - - Ekleme - - -

tns de deki oranlardada umutsuzun ab si düşük .. bence tns dede sorun var

Veda Umutsuz kadar izlenseydi, arada 2 reytinglik fark oluşurdu belki, şu an oranlar düşük olduğu için 1 reyting kadar fark var...