18 Aralık 2024 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kuruluş Osman - 175. Bölüm | ATV

• Sahipsizler - 6. Bölüm | Star TV

• Leyla - 14. Bölüm | NOW

• Annem Ankara - 5. Bölüm | Kanal D

• Sandık Kokusu - 39. Bölüm | Show TV

• MasterChef Türkiye 2024 | TV8

• Sen Türkülerini Söyle - 36. Bölüm | TRT 1

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
10,487
Puanı
860
1716390341161-png.127045

1716390361387-png.127046

Leyla'ma tabii. Artış bekliyorum tüm gruplarda. :Z:bhr:

Sahipsizler totalde zirveyi almış bravo, dizi tam bir sürpriz yumurta oldu, ogm ve star'a birsürü tutmayan diziden ve 2 reytinge düşen yç'den sonra ilk defa rahat bir nefes aldırdı, tebrikler... 👏🏻👏🏻👏🏻

Leyla gemiyi rüzgarda iyi yürütemedi,
AA da Sahipsizler'in tam tersine beklenen neticeyi veremedi,
Sandık kendi yağında 3 bandında şimdilik devam, ama nereye kadar devam göreceğiz...

• Harika
Reactions: AhmetBayram
Sahipsizler 6. Bölüm
TOTAL (1) : 7,16
AB (9) : 3,01
ABC1 (3) : 5,12

Kuruluş Osman 175. Bölüm
TOTAL (2) : 6,99
AB (2) : 4,01
ABC1 (1) : 6,06

Annem Ankara 5. Bölüm
TOTAL (5) : 4,38
AB (1) : 5,03
ABC1 (2) : 5,50

Leyla : Hayat Aşk Adalet 14. Bölüm
TOTAL (6) : 4,34
AB (3) : 3,94
ABC1 (5) : 4,78

Sandık Kokusu 39. Bölüm
TOTAL (13) : 3,17
AB (4) : 3,75
ABC1 (8) : 3,72

Sahipsizler'e gercekten tebrikler. Hic beklenmeyen bir sekilde yüksek reytingler ile devam ediyor derken simdide Total'de zirveyi aldi. Basarilarin devami dilegiyle!

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Annem ankara bu gidişle sezon sonunu göremeyecek gibi.Leyla ne de güzel reytinglerle gidiyordu.Sahipsizler ve annem ankara dizinin kitlesini bozdular.Sezon sonunda final yapma riski var.Kuruluş bunca masrafa bu reytinglerle nasıl kar ediyor bilemiyorum.Yurt dışı satışları baya kazandırıyor sanıyorum ki.Son olarak sahipsizler,kardeşlerim ayarında bir dizi,ab de umut vaad etmesede totali emek verildiği takdirde 9 ları görebilir.

Sahipsizler totalde zirveyi almış bravo, dizi tam bir sürpriz yumurta oldu, ogm ve star'a birsürü tutmayan diziden ve 2 reytinge düşen yç'den sonra ilk defa rahat bir nefes aldırdı, tebrikler... 👏🏻👏🏻👏🏻

Leyla gemiyi rüzgarda iyi yürütemedi,
AA da Sahipsizler'in tam tersine beklenen neticeyi veremedi,
Sandık kendi yağında 3 bandında şimdilik devam, ama nereye kadar devam göreceğiz...
50 bolum kesinmis Sandik Kokusunda resmi aciklama vermisler eger ortalama sonuclar alirlarsa sezon sonuda gore bilirlermis

3 kategorinin de 1.'leri farklı. Dengeli bir dağılım olmuş, herkes pastadan payını almış.

AB'de 1.olan ve iki kategoride de 5 bandını geçen Annem Ankara için sezon sonunu göremeyebilir demek biraz absürt bana göre. Senaryoyu bu seviyede tuttukları sürece sezon sonunu göreceklerini düşünüyorum.

• Beğendim
Reactions: cookies