18 Aralık 2022 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Çok Güzel Hareketler 2 | Star TV

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
4 dizi, 1 yarışma ve final maçına rağmen Kim Milyoner Olmak İster güzel gitmiş, hatta Total'de iki diziyi de gerisinde bırakmış. Bu oranlardan sonra kanal gününü değiştirmez diye düşünüyorum Ateş Kuşları için.

Dünya Kupası Finali beklediğim gibi çok yüksek oranlar almış. Üstelik 18.00'de başlamasına rağmen. Muhtemelen 25 reyting alırdı pt'de olsaydı.

Teşkilat dün 21.50'de başladı. Ben düşer diye düşünüyordum fakat oranlarını yükseltmiş maçın gazıyla.

Kim Milyoner Olmak İster geçen hafta 9.50 almıştı, bu hafta ünlü isimlerin desteğiyle en az 5 alır demiştim ama AB'de 2 reyting alabilmiş.

Dünya Kupası Finali beklediğim gibi çok yüksek oranlar almış. Üstelik 18.00'de başlamasına rağmen. Muhtemelen 25 reyting alırdı pt'de olsaydı.

Teşkilat dün 21.50'de başladı. Ben düşer diye düşünüyordum fakat oranlarını yükseltmiş maçın gazıyla.

Kim Milyoner Olmak İster geçen hafta 9.50 almıştı, bu hafta ünlü isimlerin desteğiyle en az 5 alır demiştim ama AB'de 2 reyting alabilmiş.
1000. bölüm çoktan geçmesine rağmen 1000. bölüm diye milleti kandırdıkları için 2 reyting alması bile müstehak. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Ben maç normalde asla izlemem, ama dünkü maç öyle güzeldi ki ben bile baştan sona keyifle izledim. Aldığı oranlar çok iyi.
Tören de aşırı iyi almış.

Teşkilat ve Yargının reytingleri gelecek hafta daha da netleşir. 2 sezondur güzel rekabet içindeler.

Güzel Günler heralde 13 bölümü tamamlar, günü idare ediyor.

Güzel Günler'in Aramızda Kalsın kadar sürmesini umuyordum ama oranlar çok düşük maçlar bitti bu hafta yeniden atak yapıp en azından 4 bandına çıkar umarım.

• Beğendim
Mac AB'de 21 reyting vay vay vay 😱 :A

Teskilat, hem mac rüzgari hemde Zehra karakterinin ölüp ölmedigi heyecani ile 3. olmus, tebrikler. Gelecek hafta yine eski oranlara döner bence, Yargi ile kafa kafaya gidiyorlar zaten.

• Güldürdün