Emre Ozansoy
Moderatör
4 dizi, 1 yarışma ve final maçına rağmen Kim Milyoner Olmak İster güzel gitmiş, hatta Total'de iki diziyi de gerisinde bırakmış. Bu oranlardan sonra kanal gününü değiştirmez diye düşünüyorum Ateş Kuşları için.
1000. bölüm çoktan geçmesine rağmen 1000. bölüm diye milleti kandırdıkları için 2 reyting alması bile müstehak.Dünya Kupası Finali beklediğim gibi çok yüksek oranlar almış. Üstelik 18.00'de başlamasına rağmen. Muhtemelen 25 reyting alırdı pt'de olsaydı.
Teşkilat dün 21.50'de başladı. Ben düşer diye düşünüyordum fakat oranlarını yükseltmiş maçın gazıyla.
Kim Milyoner Olmak İster geçen hafta 9.50 almıştı, bu hafta ünlü isimlerin desteğiyle en az 5 alır demiştim ama AB'de 2 reyting alabilmiş.
Pt de olduğunu düşün.25 i geçer, 30 a dayanırdı.Mac AB'de 21 reyting vay vay vay 😱
Teskilat, hem mac rüzgari hemde Zehra karakterinin ölüp ölmedigi heyecani ile 3. olmus, tebrikler. Gelecek hafta yine eski oranlara döner bence, Yargi ile kafa kafaya gidiyorlar zaten.
Pt de olduğunu düşün.25 i geçer, 30 a dayanırdı.
Macin reytingleri üçe mi bölünüyor ?Bence de. Rahat yani. Penaltılar bence kesin 30 reyting almıştır.
Macin reytingleri üçe mi bölünüyor ?
Konu dışı olduğunun farkındayım sen dünya Kupası tahmin yarışmasında neden yoktun?Vardır elbet bir yerlerde.
Konu dışı olduğunun farkındayım sen dünya Kupası tahmin yarışmasında neden yoktun?
Share olarak şu an bulamadım ama %54 izlenme oranı yakalamış. Araştırmalarım devam ediyor.Maç kaç share almış bilen var mı? @xemrexxx @Emre Ozansoy
Buldum abim buldumMaç kaç share almış bilen var mı? @xemrexxx @Emre Ozansoy
Teşekkürler Berkcim.Buldum abim buldum
2022 🌎 Kupası Final Share Sonuçları
T:40,26
AB:53.81
ABC1: 47.88
kaynak:reytinglerin efendisi @denizz19 a sonsuz teşekkürler.
Rica ederim.Teşekkürler Berkcim.
Yane açık televizyonların yarısında maç açıkmış.