Eşkıya'nın 85 haftadır alamadığı reytingleri Çukur 9 hafta da almış
Sen EDHO'ya taş atmayı bırak da 42 gün kaldı hani tanıtım falan göremiyoruzEşkıya'nın 85 haftadır alamadığı reytingleri Çukur 9 hafta da almış
O kafasından kuruyor oranları.Heyecan ve aksiyon tavan yaptı dünkü bölümde. Onun etkisi büyük bu reytinglerde, böyle sağlam bölümler devam ederse Total’i de alırız yakında. ABC1’de 12-13 reyting gelebilir önümüzdeki haftalarda.
Bu arada İçerde nasıl hiç 11,50 alamadı?
@batuhankaralar
hahahahaha sözün bumuydu?Dün demiştim Çukur güzel bi bölüm oldu diye Özellikle kutu açma sahnesiyle 2017-2018 sezonun efsane sahneleriydi O sahnenin reyingi 50 reyting filandı @Çiğdem- @Sherlock
@Dosi daha cocuk gideli 2 gün olmadı kız Neyse bi şimdi övelim bi de izne filan cıkacağı zaman övelim (Allah'ım sen beni affetbir askerin vaadini yerine getiriyorum @denizz19 ) 100 küsür reytingiyle hala iyi ryetingler alıyor. Siyah Beyaz Aşk'a geçen hafta geçilmişti bu hafta geçmiş
Direkt söz vermem kimseye, söz vermemiştim aslında da Hatır gönül meselesi diye işte Aha şahidimsin, geldiğinde bana yuklenirse yuzune vurhahahahaha sözün bumuydu?
harikasın
Hayret bu hafta kimse laf atmamış, demekki @MasacRE- kulislerde iyi çalışmış. Herkesi iyi tembih etmiş sözünu tutacağını biliyordum onun
Kanıtı anında yolluyorum O gitmeden aklımda bir sürü planlar var demiştim. Uygulamaya başladımDirekt söz vermem kimseye, söz vermemiştim aslında da Hatır gönül meselesi diye işte Aha şahidimsin, geldiğinde bana yuklenirse yuzune vur
Ahahah de de 3 gün aklında yankılansıKanıtı anında yolluyorum O gitmeden aklımda bir sürü planlar var demiştim. Uygulamaya başladım
Fragmanlari profilde paylaşıyorum, bu durumu özele atacam. Bir kaç gün sonra twitterde de yapacağım birşeyler var ve reytingde yorum pek yapmam. Onuda yaptım bugün.
Yılbaşıdan sonra yapacağım 1-2 fikir daha var. Herşey Deniz için
Linki yolladım Forumdash övdü dedim
Arasım bir şov yaptı çocuğun 10 reytingi var hemen sayaçlar 10 a fırladı kıskanç gay selimi tutan @S.G.A.T. da tansiyonu fırladı @MasacRE- @mrt-06Dün demiştim Çukur güzel bi bölüm oldu diye Özellikle kutu açma sahnesiyle 2017-2018 sezonun efsane sahneleriydi O sahnenin reyingi 50 reyting filandı @Çiğdem- @Sherlock
@Dosi daha cocuk gideli 2 gün olmadı kız Neyse bi şimdi övelim bi de izne filan cıkacağı zaman övelim (Allah'ım sen beni affetbir askerin vaadini yerine getiriyorum @denizz19 ) 100 küsür reytingiyle hala iyi ryetingler alıyor. Siyah Beyaz Aşk'a geçen hafta geçilmişti bu hafta geçmiş
Daha ne planı 😱😱😱Aslında öpücük sahnesinde çoşmalıydı ama bizim daha başka planlarımız var @S.G.A.T. o zaman çoşar
RTÜK sınırları dahilinde ifşa edecez Selim'i 2018'i bekliyoruzDaha ne planı 😱😱😱
O görüntülerde ne vardı bakalım escinsel görüntüler varsa @mrt-06 yıllar önce Atv de olan escinsel görüntüyü hortlatıp duruyordu . Şimdi taze taze kanalının verdiği görüntüyü konuşurRTÜK sınırları dahilinde ifşa edecez Selim'i 2018'i bekliyoruz
Biz o kadar cesaretli olmayız heralde Selim banyodaki adama "hadi ben cıktım aşkım" der otel odasından cıkar F:O görüntülerde ne vardı bakalım escinsel görüntüler varsa @mrt-06 yıllar önce Atv de olan escinsel görüntüyü hortlatıp duruyordu . Şimdi taze taze kanalının verdiği görüntüyü konuşur