aynı duyguları paylaşıyoruz bu konuda yalnız değilsin
sen sanırım şrek deki fionayla karıştırdınBöyle dediğine göre kesin şişman bir kadındır.
aynı duyguları paylaşıyoruz bu konuda yalnız değilsin
sen sanırım şrek deki fionayla karıştırdınBöyle dediğine göre kesin şişman bir kadındır.
Hahahahaynı duyguları paylaşıyoruz bu konuda yalnız değilsin
sen sanırım şrek deki fionayla karıştırdın)
shamelessdaki fiona tek başına insanı sarıyor zatendiğerlerine gerek yok
Yalnız destereceğim Atacan'ın ilgisini Fiona çekmez biliyorsun onun ilgileneceği kişi IanBöyle dediğine göre kesin şişman bir kadındır.
Hayatımda hiç öpüşen erkek resmi aramadım Google’de 87 bin mesajımın da hiçbirinde böyle bir görsel bulamazsın ama demek ki sen ilgilisin ki bu tarz gifleri anında bulabiliyorsun.Yalnız destereceğim Atacan'ın ilgisini Fiona çekmez biliyorsun onun ilgileneceği kişi Ian
Bir de forumun admini olacaksın hiç bir şeyden haberin yokHayatımda hiç öpüşen erkek resmi aramadım Google’de 87 bin mesajımın da hiçbirinde böyle bir görsel bulamazsın ama demek ki sen ilgilisin ki bu tarz gifleri anında bulabiliyorsun.
Ablacım nerde kaldınnnnn. :S @Çiğdem-
Çok bile cw yeSkandal CW 0.1 çekmiş. 😱
@Çiğdem- @destere @sokak sanati @xemrexxx @OzaN @Forumdash @cookies @Aserat @MasacRE- @Harunnn60 @Tolstoyevski @MEnes @Sherlock @vadikızı
Oğlum dostmusun düşmanmısın? Koynumuzda beslediğimiz yılanmısın? Ne dikkatleri üstüne çekiyorsun? Tatildeyiz bi kere bizSkandal CW 0.1 çekmiş. 😱
@Çiğdem- @destere @sokak sanati @xemrexxx @OzaN @Forumdash @cookies @Aserat @MasacRE- @Harunnn60 @Tolstoyevski @MEnes @Sherlock @vadikızı
Evet tekrar ama yeni bölüm reyt,ngleri de pek matah değillucifer tekrarı falanmı ? niye bu kadar düşmüşki
@Çiğdem- @Forumdash ben iki haftadır ara verdiğim için reytingler ne hallere gelmiş
Tatildeyiz biz tatilde
görümcem gerçekleri söylemiş kutluyoruz kendisini
CW düşmanıda bayağı çokmuş neyseki yalnız değilizÇok bile cw ye
Görümcelere gelesicegörümcem gerçekleri söylemiş kutluyoruz kendisini
CW düşmanıda bayağı çokmuş neyseki yalnız değilizama sen virjin izliyordun o da cw değilmiydi
elti görümce aramızda su sızmıyor artıkGörümcelere gelesice
Hadi oradan daha geçen haftaya kadar yayınlanıyordu dizileriniz, onların da halini gördük
Bilmiyorum modüllüğe atanaırsın yoksa bişeylere monte mi edilirsinelti görümce aramızda su sızmıyor artıkbirde süper modüllüğe atasaydı beni işler tam tıkırında diyecektim
Çıkar hadi... Ama Victoria Secret defilesiyle kıyaslaHadi oradan daha geçen haftaya kadar yayınlanıyordu dizileriniz, onların da halini gördükÇıkarttırma şimdi onları bana
en yüksek oranları zaten 0.4Hadi oradan daha geçen haftaya kadar yayınlanıyordu dizileriniz, onların da halini gördükÇıkarttırma şimdi onları bana
Bırak şimdi VS'yi ben sizin dizilerden bahsediyorumBilmiyorum modüllüğe atanaırsın yoksa bişeylere monte mi edilirsinÇok sıkı fıkı olma. Bak CW CW diye yırtınıyordu noldu? Tatildeyiz 0.1lik reytingle gömmüş
Çıkar hadi... Ama Victoria Secret defilesiyle kıyaslaVS başka kanalda kaç izleniyormuş, CW de kaç izleniyormuş
işte görmcem diye övmek gibi olmasın hep gerçekleri söylerBilmiyorum modüllüğe atanaırsın yoksa bişeylere monte mi edilirsinÇok sıkı fıkı olma. Bak CW CW diye yırtınıyordu noldu? Tatildeyiz 0.1lik reytingle gömmüş
Çıkar hadi... Ama Victoria Secret defilesiyle kıyaslaVS başka kanalda kaç izleniyormuş, CW de kaç izleniyormuş
Ben de sana diyorum ki VS'den yola cıkarak Flash'ın filan diğer kanallarda izlenmesini oranlaBırak şimdi VS'yi ben sizin dizilerden bahsediyorumNe zaman baksam son sırada olan rezalet reytingli dizilerinizden
yooo sen helal dedikçe benim gözümde karga misali görünüyorişte görmcem diye övmek gibi olmasın hep gerçekleri söylermesela başkası olsa izlediği dizileri şişirmeyi tercih ederdi ama görümcem öylemi? kendinden olanı bile yerin dibine batırmasını bilir helal olsun
E tamam işte CW'ye gelen batıyor kendin söylüyorsunBen de sana diyorum ki VS'den yola cıkarak Flash'ın filan diğer kanallarda izlenmesini oranlaMesela CBS'den gelen Supergirl'ü düşünİlk sezonu CBSde ortalama 7-8milyonla kapattı ama CWde 2.sezonu 2milyonla
yooo sen helal dedikçe benim gözümde karga misali görünüyor@mrt-06
CW ile CBS'nin yayın alanları bir mi?E tamam işte CW'ye gelen batıyor kendin söylüyorsun
Tamam işte dandik kanal ben de onu diyorum zatenCW ile CBS'nin yayın alanları bir mi?Kanal D - teve2 gibi düşün işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?